- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.921
Cnm dosya yukle deyip fotografi seciceksin. Yuklemiyorsa fotografi kucult kip ondan sonra tekrar yuklemeyi deneCankm nasil yukleniyor dosya yukle diyorum hicbisey acilmiyo yukleyemiyorum
insallah canim benim hic hissim yok canim hala yok. Bende surekli bakiyordum belirtisi olmayip hamile olanlari
Hayırlı olsun gözünaydın canım:)Yok canim olmaz. Sen yinede dr.una danis
44 cikti canim
Bişey olmaz inşallah canımm yaa. Ağrı yumurta toplanan yerleri bastırdıkları için olabilir. İnşallah geçer hemenacile gittim sadece betaya bakmazlar diye bulantim var dedim onlarda genel muayene yaptilar agrim var ya
ama sececek bi yer acilmiyorki. Yani dosya yukle diyorum hic bi yer acilmiyor secebilecegimCnm dosya yukle deyip fotografi seciceksin. Yuklemiyorsa fotografi kucult kip ondan sonra tekrar yuklemeyi dene
amin canim Allah herkese nasip etsin insallah.Hayırlı olsun gözünaydın canım:)
evet ama geciyo gibiBişey olmaz inşallah canımm yaa. Ağrı yumurta toplanan yerleri bastırdıkları için olabilir. İnşallah geçer hemen
Transferin oldumu?Kızlar valla ne olacak bilmiyorum
Şu 10 gün geçsin de artık sonucu öğrenelim
Eger pozitif olursa dicem eşime
Bi şekilde gondersin
yada onlar kalsın evimde
ben anneme giderim annemde kalırım
Yoksa hayatta sürekli onlarla yasiyamam
Bende suç ama bu tedavidede kimseye soylememem lazımdı
Neyse canim bosver olmuyorsa canin sagolsunBende bu acilmiyor canim hic bisey acilmiyor
canim senin hastahaneden aldigin belgede sag tarafta kacinci haftada oldugun yaziyo ya oraya uyumlu mu betahcg degerin. Benim bu hafta 3.haftamiz olmamiz lazim. Degerim o haftaya gore dusukKızlar hayırlı akşamlar bende bugün 2. Kez kan verdim ilk değerim 65,47 11.gün ikinci değerim 142,70 13.gün değerim nasıl acaba
Bende ıdrar yapacağım yarijİnan çok sevindim. Maşallah... benim de aynı 3. Gün embriosu bugün 7. Gün. Senin sonucu duyunca eşime tutturdum gidelim tahlil yaptıralım diye. Yarın gidelim dedi. Yarın ben de vericem tahlil inşallah
Canim bunda kontrol cizgisi de mi yok bana mi oyle geldi. Bozuksa gotur degistirsinlerEki Görüntüle 2105492 Eki Görüntüle 2105492 kizlar test yaptim ama bu erken gebelik testinden ben anlamiyorum ilk defa yaptim sol tarafta sanki kil gibi ince cizgi gorunuyo sanki ama emin degilim yaa cok heyecanlandimm sizce nasil..
Tebrikler cnmYok canim olmaz. Sen yinede dr.una danis
44 cikti canim
Kontrol cizgisi ne cnm t harfi ilan yerde yani sol tarafta beyaz parlak bi kisim var tam orda kil gibi bi cizgi olustu sankiCanim bunda kontrol cizgisi de mi yok bana mi oyle geldi. Bozuksa gotur degistirsinler
canim iki cizgi olmasi lazim biri kontrol cizgisi digeri de gebeligi belli eden cizgiKontrol cizgisi ne cnm t harfi ilan yerde yani sol tarafta beyaz parlak bi kisim var tam orda kil gibi bi cizgi olustu sanki
Kirmizi cizgi sag tarafta cnm ama tam plastigin altina denk geliyo bu bozuk mu onuda bilmiyorum cunku ilk defa erken gebelik testi kullandim digerlerinden farkli diye dusundumCanim bunda kontrol cizgisi de mi yok bana mi oyle geldi. Bozuksa gotur degistirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?