- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.481
Kızlar progeston iğne cok canımı yakıyor vuruldugu yerler hep yumru gibi oldu
Totomun üstüne oturamiyorum hiç normal mi bu
Ya hiborun morlugu :)) şükür 2 adet kaldiSen birde hibor u gör
Arı sokuyor gibi yakıyor resmen
Bebeklerimiz için değer bence
Evet ben de bugün aynı şeyi düşündüm, bebeğim sağlıkla gelsin de ağrıya sızıya mide bulantısına razıyım..Sen birde hibor u gör
Arı sokuyor gibi yakıyor resmen
Bebeklerimiz için değer bence
Ya hiborun morlugu :)) şükür 2 adet kaldi
Progestandan daha çok oturtuyor hiçbir :)Morluk bende de oldu progestanda bir haftadır da geçmedi yayıldı
Yok cnm kasik agrisida gitti ama takilmamaliyiz bu agrilara ben agri olunca uzulugorum aksine cunku oyle olunca hep kanamam olmustu oncedenTransferi olan arkadaslarim biseyler hissediyor musunuz? Bende hic bi his yok...
Pardon klavye azizliği hibor çok daha morartiyo :)Progestandan daha çok oturtuyor hiçbir :)
Ben calisiyorum cnm bi sikinti olmuyor ki masa basi zaten isim.arabamla gidip geliyorumKizlar calisanlar yok mu aranizda?
Islerinizi nasil ayarliyorsunuz?
Ben pazartesi baslayacagim insallah
Dr.umda zaten normal hayatina donebilirsin demisti
Evet ben de bugün aynı şeyi düşündüm, bebeğim sağlıkla gelsin de ağrıya sızıya mide bulantısına razıyım..
Ya hiborun morlugu :)) şükür 2 adet kaldi
Acaba pozitif test sonucundan sonra ilaçları birakicakmiyiz
Hayırlısıyla cumartesi ariyacam kliniği sonucuma goreİlaçlara devam demişti doktorum
Ama doktorunuza danışın derim
Kızlar ya herkes erkenden erkenden test yapmaya başladıııııı kafamda deli düşüncelerrr
Korkuyorum ama ya siz ne düşünüyosunuz
Canim yarin 10. Gunum ama pek cesaretim yok kacgundur her gece sabah kan vermeye gideyim diyorum sabah vazgeciyorumKızlar ya herkes erkenden erkenden test yapmaya başladıııııı kafamda deli düşüncelerrr
Korkuyorum ama ya siz ne düşünüyosunuz
İnşallah güzel sonuçlar alalımHayırlısıyla cumartesi ariyacam kliniği sonucuma gore
Inşallah canım rabbim bana da hepimizede bunu nasip etsinİnşallah güzel sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?