- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
- 123
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.121
Neden gobekten degil canim?Selam kızlar
Bugun son kontrolum vardi. Çarşamba gunu yumurtalarim toplanacak. Bu gece ovitrelle iğnemi yapacağım koldan. Biraz korkuyorum becerebilir miyim kendim yapmayi?
Diğer iğnelerini kim vurdu canm ? Yapabilirsin göbek daha rahatsa senin için oradan yap
Canım ben 3 deneme yaptım bu zaman dek 3 ünden sonra da kan sulandırıcı kullandım 0,6 lık. Sonuçları alana dek. Hamileliği boyunca vuran arkadaşım var.Kızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR
Neden gobekten degil canim?
Bana oyle demisti canim sana oyle dedigine gore bi bildikleri vardir. Diger igneleride mi koldan vurulmustun?Hemsire oyle dedi. Kafam takıldı simdi gobekten mi olmasi gerekiyor?
Allah hayirli etsin. Darisi bize insallah kacinci gun embriyosuydu?Az önce yüklenmemiş şimdi çektim tabi ben öğlen yapmıştım
Bana oyle demisti canim sana oyle dedigine gore bi bildikleri vardir. Diger igneleride mi koldan vurulmustun?
Ben de göbekten yaptım arkadaşım 2 tane gonapeptly 0,1 lik.Hepsini kendim yaptım. Hemsire koldan yapacaksin dedi ama gobektende oluyor mu ?
Aynen cikmis 2.cizgi cnm.insallah guzel haberler alirizz hep birlikte..Az önce yüklenmemiş şimdi çektim tabi ben öğlen yapmıştım
Peki sormadin mi bu neden koldan diye?Hayir digerleri gobekten vuruldum.
Kacinci gunun cnmAz önce yüklenmemiş şimdi çektim tabi ben öğlen yapmıştım
Korkcak bisi yok canim normal vuruldugumz ignelerin yaninda bu hic aman bumuydu diceksinSelam kızlar
Bugun son kontrolum vardi. Çarşamba gunu yumurtalarim toplanacak. Bu gece ovitrelle iğnemi yapacağım koldan. Biraz korkuyorum becerebilir miyim kendim yapmayi?
Peki sormadin mi bu neden koldan diye?
Ben de göbekten yaptım arkadaşım 2 tane gonapeptly 0,1 lik.
Korkcak bisi yok canim normal vuruldugumz ignelerin yaninda bu hic aman bumuydu diceksinbanada koldan vur demislerdi koldan vurdum.
Amin inşallah testi 9. Gün yaptım 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildiAllah hayirli etsin. Darisi bize insallah kacinci gun embriyosuydu?
Sanirim farketmio dr.dan dr.a deisio.cunku ben bundan once klomen tedavisi gordum.onda karindan yaparsin demisti.simdi koldan dedi tupbebek dr.um .Acaba neden bazilarimiza kol bazilarimiza gobek diyorlar. :))
Igne uzmanı olduk zaten hepimiz.
9. Gün 20 ocakta oldu transferim 3 . Gün embriyosu 2 adet allahım devamınI getirmeyi nasip etsin inşallah kan testi Perşembe vericemKacinci gunun cnm
Hayırlı olsun canım rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsinAmin inşallah testi 9. Gün yaptım 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Evet iğne ucu daha inceydi sanki herhalde ondan olabilir. Bir de son iğneler ya her zamankinden yavaş yaptım benben bi tane 0.1 ml.lik yaptim ne kadar cok geldi bana sana da oyle geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?