- 22 Ocak 2018
- 50
- 94
- 3
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.101
Cok saol canim yarin ins dedigin gibi guzel sonuclar alirimTestlere göre var canim hayırlı olsun insallah kanda da güzel sonuçlar görürsün
Hadi hayirlisi kuzum, Allah tez vakitte guzel haberlerini duymayi nasip etsin Dualarim seninle
Merhaba kizlar.gecenlerde estrofem mide bulantisi yapiyor denilmisti korkmustum ama bende hicbir yan etki yapmadi Allahtanheyecanla transferimi bekliyorum.Hepimiz tek tek mutlu oluruz insallah
İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur canım
Benim 3. Günüm bende estrofem, coraspin ve progestan iğnem var iki tane hergün
sevinçli haberleri sırayla alırız dualarımız kabul olur inşallah
Şanslısınız kızlar bu ilaca nasıl tepki veriyorsa vucut hamilelikte öyle geciyormus doktor dedi ben hastanelik oldum hamileliğim çok zor gececekmişBende de hiç etki yapmıyor
İnşallah canım
Folik asit vermedi bana ?
3 denememide Memorial Şişli de oldum ekip olarak çok iyiler guleryuzlulerBn
bende ilk dememi ataşehir memorıelde yptım cıkarttılar atleti falan ama
Gozun aydin cnm hamilesin insaAllah bugunku daha da belirgin hadi hayirlisi. Ayyy cok guzeellKizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.Eki Görüntüle 2102957
Şanslısınız kızlar bu ilaca nasıl tepki veriyorsa vucut hamilelikte öyle geciyormus doktor dedi ben hastanelik oldum hamileliğim çok zor gececekmiş
Canım ben hem folik asit hem decavit vitamin kullanıyorum bana da jel vermedi doktordan doktora
Hastadan hastaya değişiyor sanırım
Ins canim.yarinda guzel bi sonuc gecer ins.elimeGozun aydin cnm hamilesin insaAllah bugunku daha da belirgin hadi hayirlisi. Ayyy cok guzeell
Ben 9.gunu yaptm cnm.onda silik cikmisti.7.gunde emin deilim.Kizlar erken gebelik testi aldim 20 liraya yarin 7. Gunum test yapsam dogru cikar mi acaba
ben bi tane 0.1 ml.lik yaptim ne kadar cok geldi bana sana da oyle geldi mi?arkadaşlar az önce 1 tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptyl iğnesi yaptım.diğer iğnelerden bile daha rahattı bence. tabi kişiden kişiye değişebilir ama benim canım tatlıdır yani
Evet güler yüzyüler canım3 denememide Memorial Şişli de oldum ekip olarak çok iyiler guleryuzluler
Diğer iğnelerini kim vurdu canm ? Yapabilirsin göbek daha rahatsa senin için oradan yapSelam kızlar
Bugun son kontrolum vardi. Çarşamba gunu yumurtalarim toplanacak. Bu gece ovitrelle iğnemi yapacağım koldan. Biraz korkuyorum becerebilir miyim kendim yapmayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?