2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hmm bende Cerrahpaşa tıp fakültesin de aşılamaya başlamıştım ama iğneler kist yapınca bıraktık acibadem e başladım vakit kaybetmemek için ama maddi konuda sıkıştık

Cnm devlet hastanesinde sgk yararlanmak icin 3 yıl sart ayrica 2 asilama gormeden sgk dan yararlanamiyorsun bende umuttepeye gidiyorum daha once 1 asilama görmüştüm dr 2.olmam gerektigini soyledi tutmazsa tup bebege geçeceğiz
Teşekkür ederim doğru yani bildiğim gibi 2 olumsuz asilama zorunlu 3 yillik evlilik süresi rezerve azlığından da olsa sart

iyi akşamlar arkadaşlar. benimde çarşamba sabahı yumurta toplamam yapılacak. bu akşam çatlatma iğnelerini vuracağım. çatlatma iğneleri de gonalf, cetrotide gibi mi acaba?

Kizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun.
iyi akşamlar arkadaşlar. benimde çarşamba sabahı yumurta toplamam yapılacak. bu akşam çatlatma iğnelerini vuracağım. çatlatma iğneleri de gonalf, cetrotide gibi mi acaba?
Hadi hayirlisi canim.benim ovitrel di.

Slm kizlar hayırlı akşamlar bugun opum oldu 12 yumurta toplandı transfer ertelencek oluşan embiriyo lar dondurulcak bunu yaşayan oldumu

Kizlar yarin bhcg gunum geldi artik ama ben son kez bi idrar tahlili daha yaptim ustteki ctesi olan.altta ki bugun. Ins. Bu testler beni yaniltmaz yarin guzel hbrler alirimm.Eki Görüntüle 2102957
Hayırlı olsun umarım güzel haberlerini alırız inşallah benimde 9. Günüm bugün test yaptım sizin üstteki gibi çıktı erken test değil Ama normal olandan çok heyecanlı Perşembe kan vericem halkımızda hayırlısı

ben 9.gunu erken gebelik testi yaptim.bugun normal.ins guzel hbrler aliriz canim.zamanda yaklastikca gecmio resmen

Bn
bende ilk dememi ataşehir memorıelde yptım cıkarttılar atleti falan ama

Slm kizlar hayırlı akşamlar bugun opum oldu 12 yumurta toplandı transfer ertelencek oluşan embiriyo lar dondurulcak bunu yaşayan oldumu
Transferi neden erteleme kararı aldı doktoruna sordun mu benimde toplamadan sonra donduruldu ama spiralim vardı o çıkarılıp rahim filmi çektirilecekti o yüzden bi sebebi vardır

arkadaşlar az önce 1 tane ovitrelle ve 2 tane gonapeptyl iğnesi yaptım.diğer iğnelerden bile daha rahattı bence. tabi kişiden kişiye değişebilir ama benim canım tatlıdır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…