- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.261
Allahım, ne güzel haberler alıyoruz...
Çoook sevindim canım, Değerlerin hep artsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...
Çok rahat bir hamilelik geçir, doğuma gideceğin günü de burada paylaşalım dilerim...
Darısı bizlerin başına
Verdiğin bu bilgi için teşekkür ederim :)Onu bilmiyorum canım ben hep suyunu içtim.
Soru neydi ?Bulamadım.bu hafta geçtiğimiz salı yumurtaları toplanan arkadaşlar nerede kimse yazmıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim bizlere de nasip etsin :)
Ailenin ne kadar kalacağı önemli bence. Yumurta kontrollerine gidiyorum 2 günde bir. Sonra yumurta toplama içinde gideceğim, sonra transfer günü var. Yani toplamda 2 haftalık sürede 6-7 defa doktora gitmiş olacağım. Evden çıkarken her gün için bir bahane bulman gerekecek.birde sürekli yapılan iğneler var o zaman gizlice yapman lazım.transferden sonra da fazla yorulmaman gerekecek. Benim annem de yanıma gelmek istiyordu. Ben havalar ve yollar çok kötü baharda gel dedim. Ne yapayım söylemek istemiyorum çünkü mecbur engel oldum.Kizlar birsey soracagim size subatta tadaviye baslicaz adetle birlikde ama memlekettem annnemler gelicekms haberleride yk gelmeyin de diyemiyrm cok zor olyyormu yumurta olmasi asamasi fln dinlenmem fln gerekiyormu
limonihaller
Askubra
İkinizide tebrik ederim kızlar allah sağlık li sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Kızlar bilgilerinizi paylaşirsaniz sizide listeye ekliyim hamilelerimiz çoğalsın
yani arkadaşların kaç yumurtası toplandı kaç döllendi ne zmn transfer olacağız çünkü başta konuştuk salı günü yumurta toplaması olacak arkadaşlar sanırım 4kişiydik fikir alışverişi yapardıkSoru neydi ?Bulamadım.
:) öyle bir soruymuş ki ben susayım :) 2 yumurta alıncak diye girdim tek yumurta alındı oda döllenmediyani arkadaşların kaç yumurtası toplandı kaç döllendi ne zmn transfer olacağız çünkü başta konuştuk salı günü yumurta toplaması olacak arkadaşlar sanırım 4kişiydik fikir alışverişi yapardık
biliyorum canım seninle konuşuyorduk inşallah bir daha ki sefere döllenir.:) öyle bir soruymuş ki ben susayım :) 2 yumurta alıncak diye girdim tek yumurta alındı oda döllenmedi
Rica ederim canimVerdiğin bu bilgi için teşekkür ederim :)
Seninkilerin durumu nasıl canımbiliyorum canım seninle konuşuyorduk inşallah bir daha ki sefere döllenir.
diğer arkadaşlarda ne yaptı merak etmiştim neyse artık napalım kısmet
Iste oylede diyemiyorum uzulur istemiyor sanar. 3 subat gibi hasta olmayi bekliyorum transferim 1 ay sonra olur o zamana kdr durmazlar 15 gub en fazla ama iste yumurta isleminde agrim fln olurmu ondn bilemedm gelen giden cok olur smdi bize annemler gelince yorgunluk fln etkilermi die tereddut ettm ondan sordumAilenin ne kadar kalacağı önemli bence. Yumurta kontrollerine gidiyorum 2 günde bir. Sonra yumurta toplama içinde gideceğim, sonra transfer günü var. Yani toplamda 2 haftalık sürede 6-7 defa doktora gitmiş olacağım. Evden çıkarken her gün için bir bahane bulman gerekecek.birde sürekli yapılan iğneler var o zaman gizlice yapman lazım.transferden sonra da fazla yorulmaman gerekecek. Benim annem de yanıma gelmek istiyordu. Ben havalar ve yollar çok kötü baharda gel dedim. Ne yapayım söylemek istemiyorum çünkü mecbur engel oldum.
anladım, ben yumurta toplama yapmadım daha ama birçok arkadaş ağrısız olduğunu söylemişti.Iste oylede diyemiyorum uzulur istemiyor sanar. 3 subat gibi hasta olmayi bekliyorum transferim 1 ay sonra olur o zamana kdr durmazlar 15 gub en fazla ama iste yumurta isleminde agrim fln olurmu ondn bilemedm gelen giden cok olur smdi bize annemler gelince yorgunluk fln etkilermi die tereddut ettm ondan sordum
merhaba yanlış hatırlamıyorsam umuttepeye gidiyorsunuz değil mi? bende orada emek beyle bu ay tedaviye başladım. ben daha önce başka yerde 2 kere aşılama yaptırmıştım bu yüzden direk tüp bebeğe geçtik.aşılama tüp bebek öncesi formalite gibi ama inşallah bu sefer tutar. oran düşük olsa da tutanlar var sonuçta.Kizlar ben tup bebek icin basvuru yaptim 2 defa asilama olmam gerektigini soylediler 1.daha once denemistim tutmadi simdi subatta 2. Deniycem o da tutmazsa nisanda basliycam tupbebek icin
Teşekkür ederimTebriklet cnm
Bnde hiç ağrı olmadı ağrı olur düşüncesine girme pskolojıkmen agrı olur vallahıIste oylede diyemiyorum uzulur istemiyor sanar. 3 subat gibi hasta olmayi bekliyorum transferim 1 ay sonra olur o zamana kdr durmazlar 15 gub en fazla ama iste yumurta isleminde agrim fln olurmu ondn bilemedm gelen giden cok olur smdi bize annemler gelince yorgunluk fln etkilermi die tereddut ettm ondan sordum
2 aşılama mecbur değılki banada doktor 2 dedi ama 1 i tutmayınca tüp bebeğe geçtimKizlar ben tup bebek icin basvuru yaptim 2 defa asilama olmam gerektigini soylediler 1.daha once denemistim tutmadi simdi subatta 2. Deniycem o da tutmazsa nisanda basliycam tupbebek icin
Bence annenler gelmesin canım senin için zor olur stres yaparsınIste oylede diyemiyorum uzulur istemiyor sanar. 3 subat gibi hasta olmayi bekliyorum transferim 1 ay sonra olur o zamana kdr durmazlar 15 gub en fazla ama iste yumurta isleminde agrim fln olurmu ondn bilemedm gelen giden cok olur smdi bize annemler gelince yorgunluk fln etkilermi die tereddut ettm ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?