2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bol bol nar yesek olmaz mı ?

Kizlar birsey soracagim size subatta tadaviye baslicaz adetle birlikde ama memlekettem annnemler gelicekms haberleride yk gelmeyin de diyemiyrm cok zor olyyormu yumurta olmasi asamasi fln dinlenmem fln gerekiyormu

Kizlar birsey soracagim size subatta tadaviye baslicaz adetle birlikde ama memlekettem annnemler gelicekms haberleride yk gelmeyin de diyemiyrm cok zor olyyormu yumurta olmasi asamasi fln dinlenmem fln gerekiyormu
Bence kafan dağılır iyi olmuş ama annenelerle paylaşsan belki daha iyi olur fazla yormazlar seni..

Çünkü anladım kadarıyla herkezi farklı etkiliyor

Allahım, ne güzel haberler alıyoruz...
Çoook sevindim canım, Değerlerin hep artsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...
Çok rahat bir hamilelik geçir, doğuma gideceğin günü de burada paylaşalım dilerim...
Darısı bizlerin başına

bu hafta geçtiğimiz salı yumurtaları toplanan arkadaşlar nerede kimse yazmıyor

Bugün kontrolüm vardı gittim doktora
Endemetrium 7 m

Doktor estrofemi 3 çıkarttı

Pazartesi kontrole gidicem tekrar
Ozaman transfer gününe karar veririz dedi
Hayırlısı canım, ben de estrofem kullanıyorum
Dün başladım, gün de 3 ile başlattı dr.
İğrenç bir ilaç, baş ağrısı yaptı bende...
Rahim yeterince kalınlaşsın diye artırmıştır muhtemelen dozajı.
Nasipse cuma ya da cumartesi transfer olursun sanırım...

Kaç gün kullanacaksın? Bende kullanıyorum evet başagrısı yapıyor maalesef

3 günde bir takibe gidiyorsun iğnelerin ilaçların oluyor yumurtalar büyükdükçe bnm göbeğim şişiyor ve paytak paytak yürümeye başlıyorum ağrılarım oluyordu yani birde hormonlarda daha hassaslaşıyorsun toplamaya kadar süreç ayrı zahmetli ama kişiden kişiye göre tabiki değişir

Kaç gün kullanacaksın? Bende kullanıyorum evet başagrısı yapıyor maalesef
Canım, dün başlattı doktorum, 5 şubatta ikinci kontrol.
Ama test gününe dek kullancakmışım
Baş ağrısı yapıyor olması berbat, şimdi ağrı kesici alabiliyorum çok zorlarsa ama transfer de ne yaparım ağrı kesici de almaksızın bilemiyorum...
Zaten yan etkilerini okuyunca atmak istedim ilacı ama...
Mecburen içeceğiz...

Anladım ben sanki çok fazla kulalnıyormusum gibi geldide o yüzden sordum ben ayın 16 sında başladım adetin 5. Günü 30 unda kontrolü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…