- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.241
Bol bol nar yesek olmaz mı ?Kendin sıla canım a101 e falan gelen portakal sıkacağı oluyor demir kollu ben onla sıkıyordum kendim 11 12 oluyordu benim hatta 1transfer öncesi içmedim o ay iptal oldu dondurulmuş transfer olacaktı, bidahaki ay sıkıp içmiştim, içebilirsen faydasını görürsün cnm
Teşekkürler canım inşallah ğuzel haberlerinizi bekliyoruzÇok güzel darısı başımıza
Onu bilmiyorum canım ben hep suyunu içtim.Bol bol nar yesek olmaz mı ?
Hayır canım rahim kalınlığı için transfer öncesi içiliyor.canım nar çekti evdede yok çok enteresan. tutunmaya mı iyi geliyormuş
tm telefon açtım eşim alacak şimdi bnmde transferin yarın yada öbür gün ama dondurulmuş değil taze transferHayır canım rahim kalınlığı için transfer öncesi içiliyor.
TebriklerKızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
Bence kafan dağılır iyi olmuş ama annenelerle paylaşsan belki daha iyi olur fazla yormazlar seni..Kizlar birsey soracagim size subatta tadaviye baslicaz adetle birlikde ama memlekettem annnemler gelicekms haberleride yk gelmeyin de diyemiyrm cok zor olyyormu yumurta olmasi asamasi fln dinlenmem fln gerekiyormu
Taze ve dondurulmuş transferlerimde hep içtim hemşireler öneriyordu için diye.tm telefon açtım eşim alacak şimdi bnmde transferin yarın yada öbür gün ama dondurulmuş değil taze transfer
Çünkü anladım kadarıyla herkezi farklı etkiliyorKizlar birsey soracagim size subatta tadaviye baslicaz adetle birlikde ama memlekettem annnemler gelicekms haberleride yk gelmeyin de diyemiyrm cok zor olyyormu yumurta olmasi asamasi fln dinlenmem fln gerekiyormu
Allahım, ne güzel haberler alıyoruz...Kizlaaaaar cok sukur, bin sukur 157.
Iki gun sonra tekrar bakilacak ınsallah güzel devam eder. Allah saglikla kucagimiza almamizi da nasip etsin insallah.
Allahım, yüc yarabbim kim varsa bekleyen, isteyen taz vakitte hepinize nasip etsin. Benim su mutluluğumu kat ve kat yaşatsın sizlere de. Hamişlerin hepisi de sağlıkla alsın kucağına bebelerini. 2018 hepimize sans getirsin
Hayırlısı canım, ben de estrofem kullanıyorumBugün kontrolüm vardı gittim doktora
Endemetrium 7 m
Doktor estrofemi 3 çıkarttı
Pazartesi kontrole gidicem tekrar
Ozaman transfer gününe karar veririz dedi
Kaç gün kullanacaksın? Bende kullanıyorum evet başagrısı yapıyor maalesefHayırlısı canım, ben de estrofem kullanıyorum
Dün başladım, gün de 3 ile başlattı dr.
İğrenç bir ilaç, baş ağrısı yaptı bende...
Rahim yeterince kalınlaşsın diye artırmıştır muhtemelen dozajı.
Nasipse cuma ya da cumartesi transfer olursun sanırım...
Tebriklet cnmKızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
3 günde bir takibe gidiyorsun iğnelerin ilaçların oluyor yumurtalar büyükdükçe bnm göbeğim şişiyor ve paytak paytak yürümeye başlıyorum ağrılarım oluyordu yani birde hormonlarda daha hassaslaşıyorsun toplamaya kadar süreç ayrı zahmetli ama kişiden kişiye göre tabiki değişirKizlar birsey soracagim size subatta tadaviye baslicaz adetle birlikde ama memlekettem annnemler gelicekms haberleride yk gelmeyin de diyemiyrm cok zor olyyormu yumurta olmasi asamasi fln dinlenmem fln gerekiyormu
Tebrik ederim cnm allah kucagina almayida nasip etsin bak bosuna stres yaptirdin bebiseCanım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Canım, dün başlattı doktorum, 5 şubatta ikinci kontrol.Kaç gün kullanacaksın? Bende kullanıyorum evet başagrısı yapıyor maalesef
Anladım ben sanki çok fazla kulalnıyormusum gibi geldide o yüzden sordum ben ayın 16 sında başladım adetin 5. Günü 30 unda kontrolü varCanım, dün başlattı doktorum, 5 şubatta ikinci kontrol.
Ama test gününe dek kullancakmışım
Baş ağrısı yapıyor olması berbat, şimdi ağrı kesici alabiliyorum çok zorlarsa ama transfer de ne yaparım ağrı kesici de almaksızın bilemiyorum...
Zaten yan etkilerini okuyunca atmak istedim ilacı ama...
Mecburen içeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?