2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Soylemediler bana
Ama sanirim oncekinde soylemislerdi bi seyler cikarmistik
Bu seferde burada okudugum iyi oldu insallah devam ederim ve gerekli raporlari cikartirim

Soylemediler bana
Ama sanirim oncekinde soylemislerdi bi seyler cikarmistik
Bu seferde burada okudugum iyi oldu insallah devam ederim ve gerekli raporlari cikartirim

Maalesef söylemiyorlar ama uzun süre kullanacaksanız devlet hastanesi ya da reçetesi eczanede geçen yarı özel bir hastaneden yazdırabilirsin yani rapor çıkarıp alabilirsin hatta rapor süren uzun olursa sonrakiler için sağlık ocağı bile yazıyor herhangibir muayene ücreti de ödemek zorunda kalmadan yazdırılabilir.

Limonihaller...Cnm bosuna stres yapma benimde estofem ilacim var sadece birde progestan demekki herkesin bunyrsi farklidir silikde olsa cizgiyi gormussun git kanver krndini strese sokma simdi git guzel haberle gel bekliyoruz tatlim

Canim ya ne guzel hayallerin var okurken duygulandim allah im hayallerimi hayallerimizi gerceklestirsin insallah

Mrb bende 9 yillik evliyim 4.tup denemem oldu.ilk iki tanesi beylikduzu medicana selman lacin bir kimyasal bir dis gebelik oldu.sonrasinda jinepolde 1t taze transfer ile negatif aldim.simdi donmusla 22 ocakta 5.gun embriyosu cozuldu 1 adt test gunum 2 subat jinepol selim şenöz doktorum. Hayirlisini versin allahim hakkimizda

Bu son olur insallah.bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine

Kızlar ben doğal yollardan dış gebelik yasadim ve sağ tüpüm alındı burda yazmıştım ve bu durum beni psikolojik olarak çok yakmıştır çünkü hem bebeğimi kaybettim hemde kendi canımdan oluyordum son dakka acil ameliyat oldum iç kanama zehirlenmesinden gidiyordum ..

Sormak istediğim tüp bebek de yine dış gebelik olma olasılığı var mı?

Varsa nasıl oluyor anlamadım sanki bi kac kisi de olmuş direk rahime yerleşen embriosu nasıl tipe gidip yapışır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…