- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.061
Cok saol canim benim.seninkide silik deil cokta net cikmis.hadi gözün aydin canim saglikla devami gelsin insss
31 yaşındayım 3.tup bebek denemem ikincisi başarılı bir kızım oldu 4 yaşında şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı test günüm 25 Ocak dayanamayıp bugün yaptım evde tedavilerimi Memorial Şişli hastanesinde oldum
Süper seninde hayırlı olsun saglıkla gelsin :)31 yaşındayım 3.tup bebek denemem ikincisi başarılı bir kızım oldu 4 yaşında şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı test günüm 25 Ocak dayanamayıp bugün yaptım evde tedavilerimi Memorial Şişli hastanesinde oldum
Canım normalde günde iki kere demişlerdi bana son transferimde.
Sabah ve akşam, düzenli kullanırsan daha güzel olur.
Eğer bir kere kullanmanı önerdilerse, bence bu akşam başla, yarın ve sonra ki gün de aynı saatte yaparsın.
Sonrasında da 10-15 dk yürüyüş yapman jelin emilimini kolaylaştırır
Evet canım, sabah ve akşam aynı saatlerde.Aa ilk defa kullanacağım
Yatmam gerek sanıyordum
Yürüyeyim mi demek ?
Sabah akşam kullan yazdı
Canım normalde günde iki kere demişlerdi bana son transferimde.
Sabah ve akşam, düzenli kullanırsan daha güzel olur.
Eğer bir kere kullanmanı önerdilerse, bence bu akşam başla, yarın ve sonra ki gün de aynı saatte yaparsın.
Sonrasında da 10-15 dk yürüyüş yapman jelin emilimini kolaylaştırır
Evet canım, sabah ve akşam aynı saatlerde.
Jeli uyguladıktan sonra. 1 kaç dakika uzan
Sonrasında yürü veya hareket halinde ol ki jel birikme yapmasın...
Silik değil bu bildiğin çıkmıs :) hafi hayırlı ugurlu olsun mutlulukla
Ooo bu akşam bereketli ne güzel oldu :)
Yine de ara sor istersen canım...Hemşire bahsetmedi bana
Merhaba canım, tedavin hayırlı olsun...Bende bahceci umuttaym bakalim beni neler bekliyor hakkimzda hayirlisi
Yine de ara sor istersen canım...
Ben de çevremde ki diğer arkadaşlarda bu şekilde uygulamıştı.
Twsekkur ederim cnm saol valla bnde baktim ama polikistik over fln yazio ondanmi var acaba bilemedm hakkmda hayirlisi olsn. Sen hangi asamadsnMerhaba canım, tedavin hayırlı olsun...
Amh konusunda yükseklik anlamında birşey söyleyemem.
Ama son derece güzel bence, yaşınıza göre
Canim crino jeli sağlık ocağına yazdirdin mi ?Aa ilk defa kullanacağım
Yatmam gerek sanıyordum
Yürüyeyim mi demek ?
Sabah akşam kullan yazdı
Canım, Pko olup olmadığını doktorun söyler mutlaka...Twsekkur ederim cnm saol valla bnde baktim ama polikistik over fln yazio ondanmi var acaba bilemedm hakkmda hayirlisi olsn. Sen hangi asamadsn
Canım sen sağlık ocağına mı yazdırıyorsun Şaşırdım şimdi, crinone jeli sağlık ocağı yazmıyoruz demişti bana...Canim crino jeli sağlık ocağına yazdirdin mi ?
Özel olarak mı aldın
Canım gayet güzel değer doktorum vajinal muayenede baksın pko var mi yok mu benim 7 çıktı korktum ama pko yok mükemmel dedi banaHamislerin gozu aydin Allah hayirliisyla dogduklarinida gstersin ins. Darisi bizim basimizaasa aminnnnn...... kzlar bise sordum bana cvp veren olmdi icinzden amh 4.3 ckdi yuksekmi
Canim crino jeli sağlık ocağına yazdirdin mi ?
Özel olarak mı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?