- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.481
İdrar yapmasaydin cikmiyomus hemen idrarda doktor dedi bana. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bi sürü insan var9.günde idrar testi yaptım ve en ufak bir silik çizgi herhangi bir şey bomboştu hiçbirşey yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar yapmasaydin cikmiyomus hemen idrarda doktor dedi bana. İdrarda negatif kanda pozitif çıkan bi sürü insan var9.günde idrar testi yaptım ve en ufak bir silik çizgi herhangi bir şey bomboştu hiçbirşey yoktu
Ne oldu sonuç merak ettim seni?
Aaa çok sevindim. İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebişini . Bende negatif hissediyorum. İçime öyle doğuyor. İlk zamanlar olumlu hissediyordum ama yarın kan testi yapıcam 10.günüm. 3. Gün embriyosuydu ama belki çıkar.Ben geçen sene normal yolla hamile kaldım 25.haftada kaybettim çok ama çok acıydı..oyuzden korkuyorum
İnşallah pozitifi görürsunuzAaa çok sevindim. İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebişini . Bende negatif hissediyorum. İçime öyle doğuyor. İlk zamanlar olumlu hissediyordum ama yarın kan testi yapıcam 10.günüm. 3. Gün embriyosuydu ama belki çıkar.
Aaa çok sevindim. İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebişini . Bende negatif hissediyorum. İçime öyle doğuyor. İlk zamanlar olumlu hissediyordum ama yarın kan testi yapıcam 10.günüm. 3. Gün embriyosuydu ama belki çıkar.
Merhaba arkadaşlar bende dün iğnelere başladım 2.denemem ama kafam karisik 2 folikül gibi görüyorum dedi asistan başlamahiz dedi profesörle konuşup geldi başlıyoruz dediler anlamadım 2 folikül ile başlanirmi tedaviye
FarketmiyorKızlar teste aç karnına mı tok karnına mı gittiniz?
En zor zamanlar bana göre. Hayırlısı olsunSelam kızlarr bende transfer oldum gün sayıyorum
İnşallah canım sabah akşam dua ediyorum hepimize emekler mutlaka karşılığını alır allah kabuk etmeyeceği duayı gönüle düşürmez bu inançla yürüyorum hepimiz mutlu sonları yazalım insallahYumurta sayısından bahsediyor ama yumurta sayısı bence çok önemli değil yeterki kaliteli olsun.inşallah pozitif sonuç alırsın
Hayırlı sonuçların olsunEn zor zamanlar bana göre. Hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı sonuçların olsun
İnşallah canım sabah akşam dua ediyorum hepimize emekler mutlaka karşılığını alır allah kabuk etmeyeceği duayı gönüle düşürmez bu inançla yürüyorum hepimiz mutlu sonları yazalım insallah
Aaa çok sevindim. İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebişini . Bende negatif hissediyorum. İçime öyle doğuyor. İlk zamanlar olumlu hissediyordum ama yarın kan testi yapıcam 10.günüm. 3. Gün embriyosuydu ama belki çıkar.
Tabiki öyle nasip kısmet. Hemde hayırlısi olsun.inşallah ikincide pozitifi görürsünEvet ilk denememdi. Ne yapalım kısmet böyleymiş.