Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...
- Konu Sahibi Hummey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2018
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde ikinci
Benimde ikinci gunu 300 luk vuruyorum sizler kaclik vuruyorsunuz ayrica pazartesi kontrolum var nerelerde tedavi oluyorsunuzBende dün başladım bugün 2. İgnemi vurundum pazartesi kontrolüm var artırabilir. Kaçlık vurunuyorsunuz kızlar
Benimde ikinci
Benimde ikinci gunu 300 luk vuruyorum sizler kaclik vuruyorsunuz ayrica pazartesi kontrolum var nerelerde tedavi oluyorsunuz
Ben kayserideyim 100 le başladık biz yarın artırabilir. Pko oldugu için bende sıkıntı.
Merhaba kizlar bugun dr gittim hersey yolunda yumurtalar ilaclara cvp vermis ayni dozda carsambaya kadar devam snr gene kontrol sizler ne yaptiniz
Merhaba bende gittim aynen cevap vermiş ama dozu artırdık biz 100 dü 125 e çıkardı doktorum ohss olma riskimden korktugu için temkinli yaklaşıyor
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin CNm bizlerede dua etBen dün transfer oldum
İnşallah sonuç da güzel olur
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin CNm bizlerede dua et
Duam hepimize
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin CNm bizlerede dua et
Doktora gidiyor musunuz naptınız yumoşlar ne durumda
Gittim cnm 10 mm uzeri 5 tane olusmus koruyucu igneyede baslicam bugun cumartesi tekrar kntrol sen ne durumdasinDoktora gidiyor musunuz naptınız yumoşlar ne durumda
Gittim cnm 10 mm uzeri 5 tane olusmus koruyucu igneyede baslicam bugun cumartesi tekrar kntrol sen ne durumdasin
Bende bugün gittim 150 ye çıktık cumartesi bende gidicem o gün karar vercek toplama işlemine seninki belli oldu mu yoksa devammı igneye
Hayir cnm belli olmadi ignelere devam ilave koruyucu igneye baslatti senin yumurtalari kactane ve kac mm uzeriBende bugün gittim 150 ye çıktık cumartesi bende gidicem o gün karar vercek toplama işlemine seninki belli oldu mu yoksa devammı igneye
Hayir cnm belli olmadi ignelere devam ilave koruyucu igneye baslatti senin yumurtalari kactane ve kac mm uzeri
Bende çok yumurta var sayılması güç halde. O yüzden düşük dozla başlamıştık. Şimdi 150 vuruncam cumartesi gitcem . O gün belli olacak sanırım senle aynı gün toplanır yumurtalar
Bende çok yumurta var sayılması güç halde. O yüzden düşük dozla başlamıştık. Şimdi 150 vuruncam cumartesi gitcem . O gün belli olacak sanırım senle aynı gün toplanır yumurtalar
Hadi bakalim hayirlisi olsun benimkide zar zor yumurta bulmaya calisiyor herseyin azi cogu zararmis cumartesi belli olur hersey peki koruyucu igneye baslamadimi sendeBende çok yumurta var sayılması güç halde. O yüzden düşük dozla başlamıştık. Şimdi 150 vuruncam cumartesi gitcem . O gün belli olacak sanırım senle aynı gün toplanır yumurtalar
Hadi bakalim hayirlisi olsun benimkide zar zor yumurta bulmaya calisiyor herseyin azi cogu zararmis cumartesi belli olur hersey peki koruyucu igneye baslamadimi sende
Yok başlamadım e2 de ge rime baktı doktorum biraz önce aradı 316 dedi 150 vuruncam. Ben çok sıkıntılıyım cnm pko çok illet bişey. Yavaş veriyor gelişmiyor çok veriyor e 2 fırlıyor
Hadi bakalim hayirlisi olsun benimkide zar zor yumurta bulmaya calisiyor herseyin azi cogu zararmis cumartesi belli olur hersey peki koruyucu igneye baslamadimi sende
Önceki denememde 5 gün vurundum e 2 5500 küsür olmuştu. O gün cetroyla başlayan bi igne vurdular 3 gün sonra toplamışlardı haliyle kalitesiz oldu yumurtalar
Rabbim yardimcin olsun cnm insallah bu sefer hersey guzel olsunÖnceki denememde 5 gün vurundum e 2 5500 küsür olmuştu. O gün cetroyla başlayan bi igne vurdular 3 gün sonra toplamışlardı haliyle kalitesiz oldu yumurtalar