Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben açtım bile hadi hayırlı olsun hepimizeKızlar uzatmayalım hadi bu konuyu, hepimiz zor zmanlardan geçiyoruz stres üzüntü bize göre değil. Tatlı tatlı konuşalım bir birimize danışalım paylaşalım , güzel geçsin bu 9 ayımız. Ben topic açmayı bilmiyorum bu arada , baktım bir nasıl olur diye bulamadım. Eğer açarsanız katılırım bende size.
Evet 6. Tedavimdi 2 tane 2. Kalite transferim olmuştu çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdükuzununannesi Canim tekrardan hayirli olsun.Senin sonucunun ne olucağını cok merak editodum senin 6.denemeydi dimi
Saol canım.Evet var orayıda takip ediyorum.Orda baya katilımcı var ama ben önume gelen topigi takip ediyorum belki bana faydası olucak bisey öğrenirim diyeHayırlısı olsun canım. Senğn başka bir topiğin daha var dı değilmi?
Allah tamamina erdirsin Darısı bana inşallahEvet 6. Tedavimdi 2 tane 2. Kalite transferim olmuştu çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
Benim de fsh yüksek amh düşük ben iğneleri kullanırken bal çörek otu tarçın propolis aeı sütü falan yedim transferden sonra sadece dikkat ettim meyve sebze yedim birde şekeri azalttım çikolata yemedimKızlar siz tedavi aşamasında ne yediniz içtiniz.Benim amh düsük fsh yüksek doktorum kabak çekirdeği,bide hayıt tohumu tavsiye etti.Sizin tavsiyeleriniz var mı..
Saol canım.Sizlerle daha da süper olucakSüper olmuş :)
Canim faydasi oldu mu bari yumurta sayısı falan arttı mı.Şeker yememek gerekiyomuş bende duydumBenim de fsh yüksek amh düşük ben iğneleri kullanırken bal çörek otu tarçın propolis aeı sütü falan yedim transferden sonra sadece dikkat ettim meyve sebze yedim birde şekeri azalttım çikolata yemedim
Bende şimdiden kabak çekirdeği yemeye basladım Ananasi duymuştum ama kiviyi ilk kez duydum.Senin yaş kactı kacıncı denemendi sorun neydi canım.Bu arada 2 ay olmuş hamiş kalalı.Ben transfer sonrasında hergün bir dilim ananas bir kivi ve kabak çekirdeği yedim :) iyi tutunmasını saglıyormus.