2018 temmuz da hamile kalıp 2019 nisanda doğum yapacak olanlar

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
158
Merhaba arkadaşlar benim sat tarihim 3 temmuz. Allah nasip ederse tahmini 8-9 nisan da doğum yapacağım. Bugün itibarı ile 27+6 günlük hamileyim. Bugün ilk defa 4 boyutlu ultrasonda gördüm bebegimi o kadar tatlıydi ki. Bir an önce doğmasını istedim. Tabi ki sağlıklı sıhhatli bir şekilde. Bugün itibariyle 1130 gr olmuş sıpa. Ben decavit vitamin gyno ferro sanol kan ilacı kullanıyorum. Bir haftadır kaburgalarim batıyor o sebepten magnezyum ilaci verdi doktorum.
Sizler nasılsınız bebeginiz nasıl. Kaç haftalık oldunuz. Bebislerinizin boyu kilosu nasıl arkadaşlar.
Allah bu duyguyu herkese nasip etsin ve bizlere da sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

Canım o hepimizde var da ben düzenli pilates yaparım yürüyüşümü aksatmam. Kendimi iyi hissettiriyor
Yürüyüş bende de var benim ki biraz mecburi gerçi. Kızı okula getirip götürüyorum. Çok uzak değil ama git gel yarım saatten fazla yol yürümüş oluyorum ve 2 kere apartmanı inip çıkmış oluyorum.
Plates başından beri yapmadığım için son tremesterde yapmak doğru değilmiş gibi geliyor O yuzden hiç Denemedim. Kaburgalarim batıyor acaip derece doktor magnezyum verdi daha 5 gün oldu ne zaman etki edecek bilmiyorum. Belim çok şiddetli ağrıyor hem kaburga hem bel ağrısı ben dayanamıyorum. Uykular haram oldu daha şimdiden.

Yürüyüş bende de var benim ki biraz mecburi gerçi. Kızı okula getirip götürüyorum. Çok uzak değil ama git gel yarım saatten fazla yol yürümüş oluyorum ve 2 kere apartmanı inip çıkmış oluyorum.
Plates başından beri yapmadığım için son tremesterde yapmak doğru değilmiş gibi geliyor O yuzden hiç Denemedim. Kaburgalarim batıyor acaip derece doktor magnezyum verdi daha 5 gün oldu ne zaman etki edecek bilmiyorum. Belim çok şiddetli ağrıyor hem kaburga hem bel ağrısı ben dayanamıyorum. Uykular haram oldu daha şimdiden.
Karnın çok büyümüş mü? idrar yolu enfeksiyonu var mı canım ? Ondan da olabillr.Ayrıca yastıksız uyumamaya çalış muhakkak diz aralarına yastık koy çok geçmiş olsun

Karnın çok büyümüş mü? idrar yolu enfeksiyonu var mı canım ? Ondan da olabillr.Ayrıca yastıksız uyumamaya çalış muhakkak diz aralarına yastık koy çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Karnım çok aşırı büyük değil yani 28 hafta ile uyumlu gibi. Idrar yolları iltihabı vardı antibiyotik içtim ama geçti mi bilmiyorum.

Back
X