2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar muhallebi veren var mı bizim biberon almıyor onu deneyeyim ne önerirsiniz neyden başlasam acaba ?
Meşhur tarifimi veriyorum bebekler bayiliyor genelde .Bazen kaseyi kafaya bile geciriyorlarmis oyle diyorlar
1 silme ymk kaşığı bebek irmigini 1 c bar su ile karıştırarak pisiriyorum .Icine 1 c.kasigi keciboynuzu pekmezi ekliyorum. 3 4 dilim de muz ezip karistiriyorum .Elma ,armut,balkabağı ile yapilabilir .Pekmez ve meyvelerin tadiminin yaptırılmış olmasi gerekiyor. Ozellikle pekmez .Benim ogluma üzüm pekmezi alerji yapti mesela.
Ben iki kez yaptım birini beğenmedi birine bayıldı heyecandan kaseye vurup kafasına devirdi
Benim tarifimi beğendi aşk kuşum. Yakin olsak sen işteyken yapar götürürdüm kuzuma

Geldi iki tanesi disetinden sıyrıldı. Ama iştahsızlık var diyemiyorum çünkü kahvltisini çorbasını yoğurdunu elma muhallebi bayaa bı yiyor kaseyi bitiriyor. Süte gelince istemiyor. Açken deniyorum ama yok. Resmen bıkmış formül mamadan

Günaydın bu arada herkese iyi bir gün olsun 7.ay ek gıda için değişik tarifler veya sebzeler deneyen var mı? Varsa alırım bir dal bende shealemon yaklaşımıyla yanaşayım
Ben de Ihlamurlu kahvaltı hazirliorum. Kitaptaki tarifi yazayım. Bir bardak demlenmis Ihlamurla bebek irmigini karıştırıyorum. 2 küp peynir alti suyu ekliyorum. Pişiriyorum. İçine bir kaşık labne ve pişmiş yumurta sarısı ekliyorum. Kahvaltı oluyor bu

Ay tam da tarif isterken yazmışsın. Sağol canım. Ben de deniyeceğim bunu ama önce muzu tattırmam lazım.
hıı o zaman dediğin gibi mamadan bıkmış.. ama napıcaksın doktora sordun mu canım mama değişikliği işe yaramaz mı?

Kim diyor 500 ml diye ? Benimki de içmiyor 200 civarı anca
Cnm kilo alımı nasıl peki seninkinin, ben kafayı yemek üzereyim. 200/300gr arası alıyor benmki ayda, son 3aydr.foemül sütlerin üzerinde yazıyor 6/9ay arası 500ml anne sütü veya yoksa formül mama+en fazla 2çay bardağı katı gıda diye.

Ben mama paketinde 6/9ay arası 500ml anne sütü yoksa formül mama +2çay bardağı katı gıda diye okudum cnm. Benmki 500ml anne sütünü içse öpüp başımın üstüne koyucam. Ek gıda da da 5/6tatlı kaşığını geçemiyoruz o da zorla. Allah kimseyi iştahsız çocukla sınamasın çok zor

Kızlar muhallebi veren var mı bizim biberon almıyor onu deneyeyim ne önerirsiniz neyden başlasam acaba ?
Cnm ben yapıyorum muhallebi. Pirinç unu veya bebek irmik kullanıyorum. Bebeğinin sevdiği meyvalarla veya pekmezle tadlandır bilirsin de

sağol canım tarif için, ıhlamuru bende her sabah bisküvisini açmak için kullanıyorum 1.5 bisküvi yiyiyor . bizim kahvaltı labne bisküvii pekmez tereyağ. Yumurta sarısı alerji yapmıştı ama emin değiliz o yüzden bir daha başladım bugün 2.gün deniycem 1/8.

Değişik tariflere açığım ekleyebildikçe eklerseniz sevinirim :))

Evet kuzum senin tarifin :) valla süper olurdu. Ek gıda çalışan anne isi degil bence

bugün de bunu deniyeyim sağol canım

amin canım ya. Benim oğlum 1 su bardağı ek gıda almıyor hepsi toplasan yarım çay bardağından biraz fazla eder o da bazen, bu ara dişten dolayı iştahsız yoksa ilk başladığımızda 3 çorba kaşığı yoğurt yiyen çocuk 1 çorba kaşığını anca yiyiyor, püreyi çorbayı da öyle. Sana da kolaylık versin yemek beğendirnek var bir de.

Şöyle bir şey aldım mutfağın ve koridorun halısını çıkardım ama her gün aynı oluyor saçlarımı yerden toplamaktan zaten gına geldi en azından iş görüyor. Her gün mutfak temizleniyor daha çocuk ayaklanmadı, ayaklanınca naparız onu düşünüyorum valla bu kadar da batar mı ya

Eklentiler

• IMG_20190115_203208.jpg
    235,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20190115_203156.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 49
Silvanın mopu var bunun gibi çok öneriyorlar ama gerçekten ise yararmı yoksa yine instamom pohpohlamasımı bilemedim

Cnm benm ki hep öyle çay bardağının çeyreğini anca yiyordu. Kesinlikle muz ve avakado dışında meyva da yemiyor, sevdiği Bi sebze de çıkmadı. Tarhana yapıp içine saklamaya çalışıyorum sebzeleri, anca öyle biraz biraz. Alerjim iz olduğundan yoğurt da yok henüz. Ee içtiği süt de belli bu çocuk nasıl kilo alsın. 6,5aylığız 6500gr şu anda.

7. Ay doluyor bugun en son 6600 gr di suan ne kadar bilmiyorum. Arkadasimin 10 aylik bebegi var suan 11 kg cok fazla degil mi dedim 4. Aydan beri corba fln vermeye baslamis. Az salca katarak veriyorum dedi gayette yiyormus. Sende oyle yap dedi ne oyle irmik fln filan dedi bana. Ama tabi ben yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…