2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam tez zamanda iyice iyileşir inşallah canım ... Haklısın sürekli izole yaşayamayız Ben normalde hava 0 derece iken bile yürüyüşe çıktım çocukla ama bu grip salgını fena. Doktor uyarmıştı o yüzden korumaya çalışıyorum

Gecmis olsun .Corbadan once yumurta tadimi yaptırmis miydin canim ?

Tabi ki okul çocuklarına avmlere falan göz göre göre de götürmemek lazım bende götürmedim ama babası işyerinde kaptı geldi. Teysesi öğretmen gelip hunharca öpüyor. Böyle böyle bağışıklıkları güçlenecek. İnş hafifçe atlatsınlar da

pelcel ayy bende bugün yumurta sarısı verdim ilk kez. yarımın 4te biri falan korktum şuan inş bişey olmaz . Uyuyor bi de şimdi

İyi haftalar kızlar. Huzurlu, mutlu, bol iştahlı bir hafta olur inşlh. Oğlum atmaktan mı, dişten mi yoksa ek gıdadan mı bilemedim. İçtiği sütü çok azalttı. Neredeyse öncekinin yarısına düşürdü onu da saatlerce içirmeye çalıştığım için. Sizinkiler nasıl? Günde en az 500ml anne sütü veya formül mama diyorlar ya, ben de muhallebisini veya çorbasına koymaya başladım formül tozu 1ökçek, yoksa süt olarak onu da içmiyor. YouTube da videolar var bu konuda inşlh bu şekilde de faydalı oluyordur formül mama

8 buçuk kilo ama 8 kilodan beri 4 numara kullanıyorum. 3 numara poposuna küçük geliyor

Kizlar bisey sormak istiyorum kizimin solda 2 sagda 1 olmak uzere yuzunde kizarikliklar var. Ek gidaya gecis yapmadan oncede vardi bu kizariklar, bacaklarinda vardi ama onlar gecti.. suan yuzunde var bioderma atoderm kullaniyorum ama bir sure kizariklik geciyor sonra yine cikiyor. Bebeginin yuzu bu sekilde olanlar var mi ? Pazartesi doktora goturucem umarim egzama degildir.

Her sabah yarım yumurta ve labne veriyorum öğlen ya sebze püresi ya irmikli meyve püresi akşam meyve püresi yada yoğurt toplam 1 çay bardağını geçirmemeye çalışıyorum ama bizim tosuna versen 2 çay bardağı kadar yiyecek

Canım alerji doktoru bana alerjğnin ciltte yanaklarda falan egzema yaptığını söyşemişti. Alerjisi var mı yediklerine dikkat et istersen birde

Bizim de haftasonu şöyle geçti . Cuma öğretmen teyzesi geldi mıncıkladı Cumartesi bebekli arkadaşa gittik 1.5 yaşındaki kızı bizim oğlanın yüzüne hapşırdı, oradaki diğer misafir öğretmen arkadaş ve onun kreşe giden kızı sevdi, pazar sabah eşimin teyzesi geldi kendisi ilkokul öğretmeni,, pazar akşam yine benim öğretim görevlisi arkadaş geldi sevdi. Yani daha ne olsun . Avmye ne hacet :)

oo iyi cesaret canim Allah kolayca gidip gelmeyi nasip etsin.
Diş olsun razıyım canım. İnşallah. Sizin de gözünüz aydın :)
sag ol canim. Diştir artik ya ama huysuzlugu uzun surdu bizde maalesef.

Geçmiş olsun canım

Kızlar ek gıdada ilk ay hangi sebzeleri verdiniz? Patates, tatlı patates, havuç denedik. Blw sitesine bakıyorum ayrı Bi liste gurmebebeke bakıyorum ayrı Birinin yedirebilirsin dediğine öbürü çok erken diyor.. En son doktora sordum pırasa, ıspanak, kereviz, pancar olur mu dedim, hepsi olur demiş. Kendisi de bezelye ve brokoli demiş. Ama mesela gurmebebekte brokoli vermeyin, çok erken, gaz yapar falan diyor, blw brokoli sapını ver diyor...ne önerirsiniz?

Canım alerji doktoru bana alerjğnin ciltte yanaklarda falan egzema yaptığını söyşemişti. Alerjisi var mı yediklerine dikkat et istersen birde
Alerji testi yaptirdigimizda yumurta alerjisi cikmisti, universitedeki dr yumurta yiyebilirsin demisti bende yumurta yemeye devam ettim. Biraz yumurtaya ara vereyim bakayim ne olacak. Pazartesi dr gorsun birde

Cnm ben ispanak brokoli kabak patates havuc balkabagi pirasa verdim. Kereviz denedim ama sevmedi bi ara pancar ve bezelye deneyecegim

Cam rendede hafif pütürlü oluyor O da normal canım. Benim oğlan yiyor . Seninki diğer besinlerde de aynı şeyi yapıyor mu? Belki ilgili refleks gelişmemiştir yutamıyordur daha İngilizcesi gag refleksi Türkçe de dille itme galiba.. Öyle ise zaman tanumalısın daha vakti var belki

Wcye ben bebek arabası ile girdim mecburen bi kaç kere

Çok geçmiş olsun canım. Tek tek tadım yaptırmanın önemini bir kez daha anlamış olduk.

Karnıbahar ve brokoli kendimize haşladığımda azıcık azıcık veriyorum bizde gaz yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…