- 19 Nisan 2018
- 220
- 294
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.681
Evet canım emerek ve ayakta gezerek uyuyorduArkadaşınız bebişi emerek mi uyuyordu ? Eğer öyleyse gerçekten çok iyi haber. Emerek uyuyan bebeklerde daha çok sıkıntı benim gözlemlediğim ve yaşadığım
Ben de öyle hissetmiştim :)Veee regl oldum. kendimi ilk kez regl olan bir ergen gibi hissettim wcde. çok yabancıyız birbirimize
2 haftadır tam söylediğin gibi. Organik gunkurusu bulsam vercem de...Kızlar ya 3 gündür bebeğimin kakası çok katı ve çok az yapyo kabız gibi. Hiç önceki kakalar gibi değil sizin bebişlerdede oldmu bu durum ek gdaya başladğmz için mi acaba snra düzelyo mu
Son iki üç haftadır öğlen yaklaşık iki saat uyuyor yani uyandıktan iki saat sonra falan dahs sonra iki üç gibi uyuyor bu da bir saat bile etmiyor önceden öğleden önce öğleden sonra bir de akşam kısa bir uyku yaparken böykr oldu bir de gece muhakkak ağlamadan uyanması varA aaaa nasıl oldu anlatır mısın canım? Bizimkini 3. Uykuya yatiramiyorum çok zorluyor
Veee regl oldum. kendimi ilk kez regl olan bir ergen gibi hissettim wcde. çok yabancıyız birbirimize
Yani iki üç gibi uyandıktan sonra bir daha kaçta uyuyor? Benimki mesela dün sabah bir buçuk saat uyumuş, öğlen de 2 saat uyumuş bir daha Nuh dedi peygamber demedi. 5 saat sonra gece uykusuna yatırdım.Son iki üç haftadır öğlen yaklaşık iki saat uyuyor yani uyandıktan iki saat sonra falan dahs sonra iki üç gibi uyuyor bu da bir saat bile etmiyor önceden öğleden önce öğleden sonra bir de akşam kısa bir uyku yaparken böykr oldu bir de gece muhakkak ağlamadan uyanması varseninki nasıl oldu
Biz bugünkü corrbamiza ekledik tosbiğim buram buram sarımsak kokuyo koyduğum diş buyuktu sanirimBen bıgün evde bişey yoktu meyve emziğine muz koydum çok az tattırdım canım. Bence avokado seven herşeyi yer zira ben hiç sevmiyorum. Havuç patates avokado muz yedi şuana kadar az önce kardeşim geldi markete gittim. Yer elması kereviz pazı pırasa ıspanak kabak bal kabağı aldım. Herşeyi 3 gün denetmiyorum ben canım. Çok alerji riski olanları 3 gün diğerlerini 1 er 2 şer gün veriyorum. İçlerine de zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı ekliyorum çok az. Yoğurda daha geçemedim korkudan ziraa saçma sapan bi alerji ni değil mi maceramız oldu 2 aya yakın. Bence yok ama sebzelerden sonra vercem. Yer elmasını nasıl vermiştin canım? Soğan sarımsak mantıklı ben keşke patates havuç püres yapmıştım çorbamsı ona ekleseymişim
İkinci kısa uykusundan sonra örneğin bugun üç buçukta yarım saatlik uykusundan uyandı hala uyumuyor uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama direniyorYani iki üç gibi uyandıktan sonra bir daha kaçta uyuyor? Benimki mesela dün sabah bir buçuk saat uyumuş, öğlen de 2 saat uyumuş bir daha Nuh dedi peygamber demedi. 5 saat sonra gece uykusuna yatırdım.
Bugün de sabah bir buçuk saat uyudu. Öğlen yarım saat. Üçüncü uykuya eşim zorla geçirdi bana kalsa uyutamyacaktim.
Gece iyi uyuyor sabah fix 5 buçukta uyanıp bazen geri uyuyor bazen uyumuyor
Arkadaşınız bebişi emerek mi uyuyordu ? Eğer öyleyse gerçekten çok iyi haber. Emerek uyuyan bebeklerde daha çok sıkıntı benim gözlemlediğim ve yaşadığım
O kadar cok aci cekiyordu ki gunde 2 kez yapan cocuk 3 gun yapamadı. Evdeki gun kurusundan yapmıştım fayda etmedi .Esim yenisini aldi icirdim .Ve dun 2 kez kaka yapti2 haftadır tam söylediğin gibi. Organik gunkurusu bulsam vercem de...
Canım en geç 3 saat arayla sağım yapmaya çalışsan 6 saat çok uzun sabah ve akşamMaalesef benimde öyle gündüz emmeyi 6. Ay dolunca pek istemediler genelde uyku arası emiyorlardı ama o sırada önemsemedim şimdi işe başladım ve sabah 6 de emiyorlar saat 12 de sağıyorum sonra saat 3.30 da sağıyorum ikisinin toplamı 150cc ancak çıkıyor 17.30 da evde oluyorum onlar yatıp ilk uyandıklarında yani 21.00 gibi emiyorlar, uyku arasında ne emdiklerini pek anlamıyorlar zaten. Yedibuçuk aya göre bence sütüm çok az gündüz iki gündür ful mama gidiyoruz.
Bizimki yapıyor canım yani her gün mutlaka ama sert biraz ondan acele etmiyorum belki müdahalesiz düzelir düşüncem de var
O kadar cok aci cekiyordu ki gunde 2 kez yapan cocuk 3 gun yapamadı. Evdeki gun kurusundan yapmıştım fayda etmedi .Esim yenisini aldi icirdim .Ve dun 2 kez kaka yapti
Organik filan arayip bulamadim valla fitilden iyidir
Maşallah kuzulara afiyet olsun çok sevindim, bende aynısını yapıyorum canım sadece ben etleri didikleyip blander ile püre haline getirip sonra dondurdum. Hem kuzuyu hemde tavuğu öyle yaptım.Doktorum bana bir tarif verdi sizinle paylaşayım. Yani bildiğimiz et suyuda mamalar için pratik yolunu. İncik kuzu etini soğan sarımsak ile haşlıyoruz. Köpüğünü atıp, Eti ufak ufak parçalayıp suyula beraber kağıt bardaklara yarım ölçü pay ediyoruz. Bende 22 tane çıktı. Dondurucuya attım hepsini. Her gün öğle yemeklerine atıcam bir tanesini.
Dün etli bal kabağı yediler hem de hepsini inanamadım meğersem eti bekliyomuş benim bebeler. Ben de hiç sevmem öğüre öğüre haşladım. Tabi bugün yemediler ama olsun gelişme var :)
3 saatte artık göğsüm dolmuyor diye öyle yapmıştım ama acaba faydası olur mu? Is yerinde sağmak zaten çok zor ama yinede denerim o zaman belki faydası olur.Canım en geç 3 saat arayla sağım yapmaya çalışsan 6 saat çok uzun sabah ve akşam
serenity16 dun geceki davranislarini tekrarladi mi bebegin ?
Benimki 5 saat uyanik kaldi 1 saat once uyuttum 10 dk sonra kafayi çevirmeler homurdanmalar basladi ve 30 saniye icinde uyandi .Tekrar da uyumuyor .Stresten kafasini kasıyor, kulaklarini cekiyor
Ben bıgün evde bişey yoktu meyve emziğine muz koydum çok az tattırdım canım. Bence avokado seven herşeyi yer zira ben hiç sevmiyorum. Havuç patates avokado muz yedi şuana kadar az önce kardeşim geldi markete gittim. Yer elması kereviz pazı pırasa ıspanak kabak bal kabağı aldım. Herşeyi 3 gün denetmiyorum ben canım. Çok alerji riski olanları 3 gün diğerlerini 1 er 2 şer gün veriyorum. İçlerine de zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı ekliyorum çok az. Yoğurda daha geçemedim korkudan ziraa saçma sapan bi alerji ni değil mi maceramız oldu 2 aya yakın. Bence yok ama sebzelerden sonra vercem. Yer elmasını nasıl vermiştin canım? Soğan sarımsak mantıklı ben keşke patates havuç püres yapmıştım çorbamsı ona ekleseymişim
Yer elmasiyla ispanagi nasl verdn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?