2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya 3 gündür bebeğimin kakası çok katı ve çok az yapyo kabız gibi. Hiç önceki kakalar gibi değil sizin bebişlerdede oldmu bu durum ek gdaya başladğmz için mi acaba snra düzelyo mu
2 haftadır tam söylediğin gibi. Organik gunkurusu bulsam vercem de...

A aaaa nasıl oldu anlatır mısın canım? Bizimkini 3. Uykuya yatiramiyorum çok zorluyor
Son iki üç haftadır öğlen yaklaşık iki saat uyuyor yani uyandıktan iki saat sonra falan dahs sonra iki üç gibi uyuyor bu da bir saat bile etmiyor önceden öğleden önce öğleden sonra bir de akşam kısa bir uyku yaparken böykr oldu bir de gece muhakkak ağlamadan uyanması var seninki nasıl oldu

Yani iki üç gibi uyandıktan sonra bir daha kaçta uyuyor? Benimki mesela dün sabah bir buçuk saat uyumuş, öğlen de 2 saat uyumuş bir daha Nuh dedi peygamber demedi. 5 saat sonra gece uykusuna yatırdım.
Bugün de sabah bir buçuk saat uyudu. Öğlen yarım saat. Üçüncü uykuya eşim zorla geçirdi bana kalsa uyutamyacaktim.
Gece iyi uyuyor sabah fix 5 buçukta uyanıp bazen geri uyuyor bazen uyumuyor

Biz bugünkü corrbamiza ekledik tosbiğim buram buram sarımsak kokuyo koyduğum diş buyuktu sanirim

İkinci kısa uykusundan sonra örneğin bugun üç buçukta yarım saatlik uykusundan uyandı hala uyumuyor uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama direniyor

Arkadaşınız bebişi emerek mi uyuyordu ? Eğer öyleyse gerçekten çok iyi haber. Emerek uyuyan bebeklerde daha çok sıkıntı benim gözlemlediğim ve yaşadığım

2 haftadır tam söylediğin gibi. Organik gunkurusu bulsam vercem de...
O kadar cok aci cekiyordu ki gunde 2 kez yapan cocuk 3 gun yapamadı. Evdeki gun kurusundan yapmıştım fayda etmedi .Esim yenisini aldi icirdim .Ve dun 2 kez kaka yapti
Organik filan arayip bulamadim valla fitilden iyidir

Canım en geç 3 saat arayla sağım yapmaya çalışsan 6 saat çok uzun sabah ve akşam

serenity16 dun geceki davranislarini tekrarladi mi bebegin ?
Benimki 5 saat uyanik kaldi 1 saat once uyuttum 10 dk sonra kafayi çevirmeler homurdanmalar basladi ve 30 saniye icinde uyandi .Tekrar da uyumuyor .Stresten kafasini kasıyor, kulaklarini cekiyor

O kadar cok aci cekiyordu ki gunde 2 kez yapan cocuk 3 gun yapamadı. Evdeki gun kurusundan yapmıştım fayda etmedi .Esim yenisini aldi icirdim .Ve dun 2 kez kaka yapti
Organik filan arayip bulamadim valla fitilden iyidir
Bizimki yapıyor canım yani her gün mutlaka ama sert biraz ondan acele etmiyorum belki müdahalesiz düzelir düşüncem de var

Maşallah kuzulara afiyet olsun çok sevindim, bende aynısını yapıyorum canım sadece ben etleri didikleyip blander ile püre haline getirip sonra dondurdum. Hem kuzuyu hemde tavuğu öyle yaptım.

Aynısı benim oğlumda var canım. Uyuyor dalıyor baya da yatağa koyuyorum odaya geliyorum 10dk sonra ıhh sesi. Emerken bile homurdanıyor saçlarını tutup çekiyor. Beşiğin ortasına yatırıyorum ittire ittire kendini tepedeki kafasını korumalara kadar getiriyor. Beşiğe dayanmasa daha da gidecek?! Ben dişe yoruyorum bu kadar huzursuzluğu. Gece gözlerini açmadan ağlıyor deli gibi. Emiyor 10-15dk uyuyor emerken direk. Yatağına alıyorum yarım saat 1saat sonra tekrar ağlama?!! Bu gün pırasa verdim eline baya kaşıdı dişlerini. Ağrısı var bence inleme şeklinde sürekli ve huysuzluk ağlaması oluyor. Calpol içirdim as önce dayanamadım artık. Sabah 8den beri bu saate kadar 1.30saat uyudu. Nasıl büyüyecek uyumadan bilmem. Gece zaten uyumuyor. Beslenme kadar uyku da önemli bebekler için. İnş ilaç rahatlatır da biraz acısı diner uyur.
Senin oğlanda da diş sancısı olmasın ?

Ihlamur veren var mı kızlar??nasıl veriyorsunuz?? Aktardan mı aldınız??
faydası varmış bebeklere.

Rahat uyku sağlar
Sindirimi çalıştırır
Sakinleştirici özelliği vardır
Soğuk algınlığına karşı faydalıdır

Tam aradığım özellikler

Yer elmasını da buharda haşlayıp zeytinyağı ile verdim bende cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…