2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu 7 hangi 7 peki :) yani şimdi benim tosbik 6 ay 2 haftalık. 7. Ayın içindeyiz yani, 7. Ay bitince mi düzelecekmiş
Biz 7 ay 1 haftalığız bir değişiklik yok canım, bazen 4 saat deliksiz uyuyor sonra saatte bir yada 45 dakikada uyanıp emmek istiyor. Emmezse yada mama yemezse uyumuyor.

Biz 7 ay 1 haftalığız bir değişiklik yok canım, bazen 4 saat deliksiz uyuyor sonra saatte bir yada 45 dakikada uyanıp emmek istiyor. Emmezse yada mama yemezse uyumuyor.

Birebir aynı, bazen o 4 saati de bulamıyorum emme bağımlısı oldular benimde hiç umudum yok canım açıkçası. İnstadaki uykuculara bakılırsa hiç umut yok

Ben ilave olarak yer elması, ıspanak, soğan ve sarımsak verdim ( sebzelerin içine haşladığım pirinç ile bir parça soğan ve sarımsak atıp kaynatıp tanesini çöpe attım) , yazdan dondurucuya attığım kırmızı kapya biberide verdikten sonra tarhana denedim. Tarhananın içinde denemediğim tek sebze domatesti.

Birebir aynı, bazen o 4 saati de bulamıyorum emme bağımlısı oldular benimde hiç umudum yok canım açıkçası. İnstadaki uykuculara bakılırsa hiç umut yok
Allah sütümüzü daim etsin başka çıkar yol bulamadım bende sağıyorum iş yerinde ama sütüm azaldı ve çok korkutuyor bu durum.

Benimde aynı canım her yer benim saçım

Ben de benzer durumdan muzdaribim canım, yazdım hatta. Bir sebep , çözüm bulursan haber et
Bence ataktan canım. Mental ataklar da yaşıyorlar bu sürekli rüya dalamama ondan bence ama umarım çok sürmez. Yalnız da olunca çok yorucu. Aile hekimine uğradım dün yarın al sonuçları dedi ddm tek gelemeyebilirin kimse yok mu dedi yok ddm hiçkimse yok bana diyor ki ama canım biliyosun insanın 2 saatte kendine zaman ayırmaya ihtiyacı var. Adam beni derbeder görünce acıdı halime.

Biotin çinko içerikli multivitamin iyi gelebilir cnm, geçici bir dönem vücudumuz ancak toparlayacak
Saclarla beraber ben de dokuluyorum.Hic gücüm yok .
Benim de sampuana koymak icin biseyler almis esim .Acip da bakmadım bile .Sinirlerim bozuluyor.
Uyku değil taş yağar anca bana
Senin cadiyla benimkini bir odaya koymali .Kendi gurultulerinden rahatsiz olup uyurlar belki
Resmen yapışık yasiyoruz benle uyuyor benle uyaniyor .Kolay uyuyan biri olsam gunduz 15 20 dk uyurdum .Daha ben dalmaya çalışırken uyaniyor .
Ben bebeklerin uykusu ile ilgili hic bir bilimsel çalışmaya inanmiyorum .Yani bizim icin gecerli olmuyor .Gaz 3 ayda biter dediler biz 4 bucuk ay cektik .Uykusu 6 da duzelir zirt pirt kalkmaz dediler vs vs
Ben de hic acmiyorum sacimi .Ama oglanin elinde bile benim sac cikiyor .Deli oluyorum yaa .Ptesi aşı var bir tahlil vereyim .Sac dokulmesi ile birlikte parmaklarimda saniyelik morarma ,goz kararması filan oluyor .Kesin aldığım b12 ler yeterli gelmiyor .Daha once de bunlari yasamistim b 12 sifira yakındı.
Benim de aynı. Toka tutmuyor artık
Boyle olmayacak tahlil vercem .Kan tutuyor ama
Benimde aynı canım her yer benim saçım
Nasil vitaminsiz kaliyorsak artik Hamileyken ne guzeldi

Valla havuç patates avokado verdim kızlardeşim yoğurt mayalamış akşam getircek yatmadan onu vercem ama çok huysuz bende meyve emziğine öuz koydum az nasıl yiyor

Bu 6. ay hakikaten zormuş arkadaş. 7. ayda uykular düzeliyor ama. Direnelim. Kesintisiz gece uykusuna geçilecek. Heyecanlı ve umutluyum
Kizlar sormus kim dedi doye cvp verdinmi goremedm ama ben hic umutlu degilm ya

kim diyor ? :)))) inşallah öyledir ya şimdi bir umut sardı gerçekten kim diyor ?

Ay hadi inşallah da bilginin kaynağı kim, ne?

Hic umudum yokk. 2gundur gece her besleyip ywrine birqkmamada uyanik konusup duruo yatakta donuo herhecen gun daha kotuye gidiyo
Massallah canm ben 10kerwmi kalkiom kac defa kalkiom sayamiyorum. Ustune bide surekli uyanip oynamaya basladi 2gundur bide uyanip uyuymuo

Allah sütümüzü daim etsin başka çıkar yol bulamadım bende sağıyorum iş yerinde ama sütüm azaldı ve çok korkutuyor bu durum.

Benim sütüm bitiyor cnm, sadece uyku maksatlı emiyor o da yalandan işte, doğru düzgün çekmiyor. Sağım da yapmak istemiyorum iki büklüm, zaten 3 tane fıtığım var. 6 ay emdi diye kendimi teselli ediyorum artık

Bende 1 defa denedim cnm ama olmadı

Canım pırasayı nasıl verdin yağda kavurup mu haşlayıp mı? Aynı şekilde loru da soracağım iyice ezdin mi

Valla havuç patates avokado verdim kızlardeşim yoğurt mayalamış akşam getircek yatmadan onu vercem ama çok huysuz bende meyve emziğine öuz koydum az nasıl yiyor

Yoğurdu daha önce vermediysen akşam verme cnm, allah korusun alerji olursa uykuda göremezsin

Kızlar bu çocuk uyumuyor uyumuyor yaaa!!??
Sabah 8den beri sadece 1saat uyudu şaka gibi resmen?? Gece hala 69235780 kere uyanıyor ıhhh ıhh deyip ağlıyor gözler kapalı. Bi de dün gece 2kere yüz üstü dönmüş uyanıp ağlıyor. Sanki az uyanıyorduk da bi de ona uyanmış olduk !!?? Nerdeyse 1 Aydır dönüyor yüz üstüne ama uyurken ilk defa döndü böyle yaa...

Maalesef benimde öyle gündüz emmeyi 6. Ay dolunca pek istemediler genelde uyku arası emiyorlardı ama o sırada önemsemedim şimdi işe başladım ve sabah 6 de emiyorlar saat 12 de sağıyorum sonra saat 3.30 da sağıyorum ikisinin toplamı 150cc ancak çıkıyor 17.30 da evde oluyorum onlar yatıp ilk uyandıklarında yani 21.00 gibi emiyorlar, uyku arasında ne emdiklerini pek anlamıyorlar zaten. Yedibuçuk aya göre bence sütüm çok az gündüz iki gündür ful mama gidiyoruz.

Canim tattirdigin seylerden corba yapabilirsin .Kabak vs mevsimi gelince tadim yaptırır eklersin corbasina filan.Eylul un yemekleri var instada .Guzel tarifler var .Ben ara ara bakip kaydediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…