2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben sadece mama veriyorm üç aylık bebeğim, avent kullanıyorum biberon, 80-90 CC yı 12 dk da falan iciyor, tek delik kullanıyorum, iki delikliye geçmem gerekiyor mu, boğulur gibi olur diye korkuyorum
Ben dört aylık sonlarına doğru geçmiştim meme reddi olmasın diye ama sadece mama alıyorsa iştahı iyiyse 2 numaraya geçebilirsin hızlı akışlı olmuyor yine de

ben hocaya gecen yazdim, gecede 8 defaya kadar kalkmasini ne zamana kadar normal kabul ediyoruz diye, emdigi muddetce normal dedi
40i ciksin, 3 ay dolsun, 6 ay bitsin, ek gidaya gecsin derken, 2 yilin 6 ayi bitti 1,5 yili kaldi noktasina geldim

Evet canım ya öyleymiş. Geçen bi arkadaşımla konuştum, gece beslenmesini kesince gece kesintisiz uyumayada başlamış. 9. Ayda kesmiş, keserken de ilk gece 5 saat ağlasa da 3. Günde alışmış. Of ağlatmaya dayansam deneyeceğimde..

insallah canim =))

Herkese iyi günler kızlar
Hala bebek arabası almayan varsa hostes arkadaşım yurtdışından aldığı bebek arabasını üçte biri fiyatına satıyor bana yolladı resim ama bizim ıkı tane arabamız var zaten gercekten çok temiz kullanılmadı desem yeridir ilgilenen olursa ya numara yada resim yollarım :) belkı birinin işine yarar

Gece beslenmesini ne zaman kesmeliyiz acaba

bize 5 saat ya da 1 saat fark etmez, aglatarak uzerek bir sey "ogretmeye" çalişsalar tesekkur mu ederiz, o kisiden nefret mi ederiz?

Zavalli bebekleri uzen anne bile olsa yine siginacak baska limanlari yok... Cok uzuluyorum boyle seyler duyunca. Zaten emip emecegi 2 yil. Aglayinca stres hormonu salgilaniyor, kalbi cok hizli atiyor, terliyor, yoruluyor.

Ya her seyi gectim gozunden yaş geliyor. Emanet bu yavrular bize, Allah'in emanetiyse, nasil baktin diye de soracak.

Maksimum 1,5 yil daha uyumayiveririm canim zaten alistim uyumamaya...

Bisküvi için level atlamam lazım daha

Evet :)
Galiba shealemon var bir de ama şehirdışında da olabilir şu an.
Angara ahalisine sesleniyorum buradan, bir el edin :)

Canım ben de geliyorum inşallah Ankara’ya. Gerçi benim için kürkçü dükkanına geri dönmek oluyor ama yeniden ev tutmak taşınmak o kadaaar zoruma gidiyor ki. Neyse inşallah bahar ayında böyle bi buluşma yaparız bebişlerle belki o zaman uykuları da düzene girer bu günleri yad ederiz

Oğlumun kakasının rengi böyle çok değişik bir hal aldı. Hatta ilk başta kan geldi sandım. Içinde de bildiğimiz sümük var. Grip olunca demlicaykeyfi seninkinin de kakasında sümük olmuş muydu?

Canım hafif sulu pirinç lapası ve reflör ilacı bu tarz spazmlı ishale iyi geliyor ben de çok sık olurum aklında olsun

Kızlar aşı sonrası bizim oğlanın huyu değişti geceleri çığlık çığlığa uyanıyor akşamları histerik bir şekilde hareketleniyor yerinde durmuyor ama sürekli bi huysuzluk hali falan sizlerde de bu aşı sonrası ne zaman eskiye dönme oldu ya da bu bebekler her gün yeni bir icatla mı karşımıza gelecek

Valla haklısın 3.bebegim diğer ikisinde biz ne yiyorsak sebze meyve pazardan taze ve mevsiminde olarak onları verdim biri 13 diğeri 8 yaşında..
Geçen sene oğluma hasta olduğunda detaylı bir tahlil istemisti dr.ve sonuclari ciktiginda değerlerine bakarak, gayet güzel beslenmiş bir çocuk var karsimda Maşallah bu zamana kadar nasıl yaptiysaniz aynen devam edin demişti...
Şu anda bebeğime pazardan taze mevsiminde sebze meyve alıyorum irmik un v.s da daha pek dahil etmedim yemeklerine hipp yulaflı kullanıyorum kahvaltı öğünü olarak meyve ile karıştırıp veriyorum bakalım ilerleyen zamanlarda dr kontrolü olduğunda gelişim olarak Dr ne diyecek...
Yani organik v.s tercih edenlere saygım sonsuz amma ve lakin ileride nasıl olur bu iş maddi ve manevi olarak bilemiyorum ..

Geçtiğimiz cuma günü aşı oldu gece çığlığı bitti mızmızlık hala var

Daha aşı olmadık ama yaklasik 1 2 haftadır böyleyiz ne güzel keyifli diye bakarken bi anda çığliik kıyamet kopuyor atakmi ne anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…