2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım kızım var 6 aylık birde oğlum olsun yeter bana :)) hayırlısı artık sağlıkli olsun da gerisi çok da önemli değil

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı aranızda? Ben almak istiyorum tavsiye edeceğiniz bi marka var mı memnun kaldığınız? Hm ninkilere baktım netten ama emin olamadım neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum hiç
Woolnat var bizde canım bi arkadaşım vermişti çok memnunum. İncecik çok hafif merinos yünündenmiş hiç üşütmüyor hep bakıyorum elleri ayakları sıcacık.
Amin canım inşallah. Ben şehir dışındayım göremedim bile maalesef ama annemlere söylerim yaparlar komposto :)

Canım eğer serum fizyolojik açmıyorsa ilaç kullanman gerekebilir. İlaç kullanmak istemiyoruz hiç birimiz ama burun tıkanıklığı çok ciddi hastalıklara sebep olabiliyor. İstersen bi doktora sor. Bize bi burun spreyi vermişti çok acil burnunun açılmadığı durumlarda uygulamam için hiç kullanmadım ama evde duruyor yinede.

Kızlar sidefer aldım eczaneden ama 4-10 yaş işin yazıyor bir de kaç damla kullanılacak eczacı bir şey demedi bana ya kullananlar yardımcı olabilir mi

Evet canim serun fizyolojik .Eger acilmiyorsa dikkat et ilac kullanman gerekli olabilir .

nasil tuttun canim yaa ben artik kv ve gorumceye acik acik soyledim tutamiyorum cikarcam diye. Amannn dogum yapan insani rahatsiz etmeyeceksin ama nerdeee
Biz bir sekilde iyi kotu goturuyoruz. Kendi adima konusayim cocugum icin endiseleniyorum acikcasi.
oof of ben de. Dusundukce kendimi sorumlu hissediyorum. Bana kalsa sirf gelecegi umutla goremedigim icin cocuk istemiyordum, hatta olunca etrafimdaki herkes şoka girdi. Esim benden cok istedi...
yalniz degilsin canim
sık sık ve verimsiz kisa uyuyor.
Hastayim bulasmasin diye fazla opup sevip kucaklayamiyorum da. Yorulmuyor da yani. Gerci ikimiz de 6 aydir boyleyiz...
Beni gece artik oglan uyusa bile uyku tutmuyor. Kac gecedir sabahliyorum, kafaya takacak seyden cok ne var zaten? En son koyun keci inek sayiyordum. Onda da tek sira halinde onlari hayal edemiyorum o da ise yaramiyor
Büyüsünlerde yazın demlicaykeyfi ni de alıp ahlatlıbele, eymire falan gidelim, ev kuşu babaları da almayalım :)
gotur beni gittigin yere sonsuzum

Kızlar ben bu ek gıdaya başladım ama sadece öğleden sonra 2 gibi veriyorum ve çok çok az yiyor 2 kaşık falan ancadır. Artırılmalı mı dıktora da daha gitmedik soramadım. Siz nasıl veriyorsunuz? Bugün 6.günde havuçla patatesi çok az suda haşladım o suyuyla ezdim çay kaşığının ucuyla hindistan cevizi yağı koydum öyle verdim ama çok az yedi. Miktar ne olmalı ki?

Aslında bayağı açılıyor ama tekrar tekrar tıkanıyor. Hani biz hasta olunca nasıl sürekli bunumuz akar, aynı o şekilde.

tadimlarda zaten 1 cay kasigi falan veriliyor canim. daha sonra alerji yapmayanlardan gunde 1 cay bardagini aşmadan verebilirsin dedi doktor. Bizimki de minik minik yiyor kasigin ucuyla. Bugun hicbir sey yemedi daha ek gida olarak. Sen sebze meyveyi organik bulup alabiliyor musun ya ben alamiyorum kafama takiliyor.

Evet canim serun fizyolojik .Eger acilmiyorsa dikkat et ilac kullanman gerekli olabilir .
Ya ilaç kullanıyoruz, bir tane damla bi de fitil. Fitil balgamlı öksürük içinmiş. Damla da o kadar yakıcı bir şey ki, tadına baktım da ben bile zor içerim. Yüzünü buruşturuyor içerken. Inşallah düzelir

Aslında bayağı açılıyor ama tekrar tekrar tıkanıyor. Hani biz hasta olunca nasıl sürekli bunumuz akar, aynı o şekilde.
hastayken oyle oluyor maalesef. Tam burnunu aciyordum, iki saniye agliyordu yine tikaniyordu. Surekli bir akinti durumu oluyor maalesef. Oksurugu nasil?

İlaçlar nefret, ağzını kilitleyip kabul etmiyor. Mamasına karıştırınca yiyordu bugün onuda reddetti. Aç yattı resmen benden emdiği azıcık şeyle

Ben pazardan burda bildiğim bir köy var sebze yetiştiren genelde onlardan alıyorum. Seraları var. Organik olayına ben pek inanmıyorum bizim ülkede. Biz ne yiyorsak oğlum da onu yiyecek. Bulguru erişteyi memlekette bizimkiler yapıyor onu kullanacağım. Pirinçle makarna yemesinin çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ben sadece hazır paketli gıda şekerli tuzlu şeyler yememesine özen göstereceğim. Organik sertifikalı ürün almayacağım canım. Pazarda büyük tezgahlar değil de hani teyseler oturur az az satar ya bişeyler onlardan alıyorum. Suyu da hipp aldım ikincide kaynatın diyor ama kaynatmıyorum ben. Hatta 1 2 aya kendi içtiğimizden kaynatmadan vereceğim.

hastayken oyle oluyor maalesef. Tam burnunu aciyordum, iki saniye agliyordu yine tikaniyordu. Surekli bir akinti durumu oluyor maalesef. Oksurugu nasil?
Evet maalesef ya. Öksürük de bayağı şiddetli şu ilaçlar iyi gelir inşallah, gelmezse iyi bir doktor bulup gideriz artık.

İlaçlar nefret, ağzını kilitleyip kabul etmiyor. Mamasına karıştırınca yiyordu bugün onuda reddetti. Aç yattı resmen benden emdiği azıcık şeyle
Benimki de normalde ne versem yer ek gıda olarak. Bir tek yoğurt ilk gün yedi, bir daha yemedi ki zaten sıkıntı yaptı yoğurt. Ama iki gündür ek gıda yemek istemiyor. Hastalıktan sanırım, ağzını en fazla 2 kez açıyor, onun da yarısını atıyor dışarı. Boğazı falan acıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…