2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biimkisi de ilk geri geri gidiyordu şimdi kendince ileri kayıyor solucan gibi:) instada benim takip ettiğim bi hesap var toprakbüyüyor mu neydi hatırlayamadım. Kadın orda 7. Aydan sonra böyle karışık omletler yapmış kahvaltıya çok güzel bende 1 ay sonra öyle karıştırıcam. Yumurtayı bende sevmem zaten kokar bana oğlum yemezse peynirle vermek en güzeli. Peynirin tadı baskın. Ben z.yağını biraz kaçırmışım sanırım o tattan dolayı da yüzünü ekşitmiş olabilir. Yarın z.yağı koymadan denicem. Yaaa hemen büyüdüleeer kucağımda top gibi yatıyordu kıpırdamadan şimdi ne mümkün hayatta yatmıyor.

Kızlar ben havucu
Haşladım azcik suyla.

Ilk çatalla ezdim verdim( su ve yağ ekledim azcik) ağzında öğüre öğüre yedi.

Sonra tekrar verdim busefer blendirdan çektim haşlama suyuyla ve sonra biraz zeytinyağı ekledim
Bu sefer sapir supur yedi.

Gece 2 saat salladim.
Uyudu. Yatağına koydum uyandı.
Aldım emzirdim.
Emzirdim.
Yatmıyor.
Uykuları çok bölük pörçük... gözü açık yatıyor zaten. Azcik daldı gibi oldu yatağa koydum
Yarım saat sonra bir bağrış
Benimde sinirlerim harap oldu artık
Hiçbirşekilde sakinlemiyor.
Babası aldı balkona götürdü gezdirdi evin içinde biraz oynadı.
Sonra aldım emzirdim
En sevdiği şey meme
Ona bile yanaşmayınca benimde elimden bişey gelmiyor gibi hissedip iyice yiliyorum
Kızıyorum
Ama disten dolayı böyle sanırım
Dış eti bir acayip olmus

İşte o tadımı neye göre yapacagız? Kabaca patates, kabak, havuc hipoalerjenik o yüzden onlar verilecek dedi de sonra nolacak? Bir de meyveler (hangi?) yogurt ve muhallebi dedi. hangi sebze meyve ile devam edeceğiz bilemiyorum şu anda.

iplik gibi uzayan salyalarla dolu bir günden merhaba :) üstüme başıma akan bu yapışkan şeyden neden rahatsız olmuyorum ben, normal miyim ben ? Birşey deyin lütfen

Bir de ek gıda sorusu gelsin:
Sebze emzigi ile üç gün muz ezip verdim. Her seferinde kakasında çekirdek gibi siyah şeyler oldu ama başka parça görmedim. Parça görmeme nedenim muzun zaten ezilmiş olması olabilir. Çok da keyifle yiyor. Başka bir alerji belirtisi falan da yok. Bu durumda muzu sindiremediğini düşünüp bırakmalı mıyım sizce?

Canım allah kolaylık versin.
Ben blender konusunda birşey diyeyim, bizim doktor blender kullanma dedi. Ne gibi bir zararı var bilmiyorum

Allah hepimize normal komşu, aile , iş arkadaşı ve eş versin. Dinimiz amin. Gerçekten başka birşey istemiyorum insanoğlundan.

Eklentiler

• resim.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 51
Muz ilk başlarda sindirilemiyor kabız yapıyor. Benim kizim muz yediğinde ilk başlarda kabız olmuştu. Daha sonra sürekli vermeye başlayınca artık sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. Muhallebisine katıyorum yada avokado ile birleştirip yediriyorum.

Benim oğlanda kabız olmadı ama dediğim gibi taneli birşeyler çıktı. Doktora muz verdim deyince devam demişti, bugun saglık ocagındaki hemsire, "ne yaptın , muz 9. ayda" dedi , umarım zorlamaz cocugu

Benim oğlanda kabız olmadı ama dediğim gibi taneli birşeyler çıktı. Doktora muz verdim deyince devam demişti, bugun saglık ocagındaki hemsire, "ne yaptın , muz 9. ayda" dedi , umarım zorlamaz cocugu
Herkes farklı şeyler söylüyor dr bana da muz verebilirsin demisti ben verdim dedigin gibi kakasında biseyler vardı. Ama şuan bakiyorum yok 4 gun üst üste muz yedirdim bi sıkıntı yaşamadım.

Canım seninle aynı şeyleri düşünmüşüm ben de havuçla başlamaya karar verdim ve blw Bizim için henüz erken. havuçtan sonra patates... ay çok heyecanlıyım Bugün 180. Günümüzz

Ilerde hep oyle yemek istiyomus yani taneli seyler yemek istemiomus sanrm. Inanamiyorum toplamda 420 tl verdm ben rotaya
Ben ilkini 190a almıştım. ikinci indirime denk geldi 70 oldu. Fakat baska eczanelerde yenisi vardı ve 215 demişlerdi geçen gün. Bu biraz benim sansıma denk geldi sanırım

bence de canim. Ek gidalari konusmaya basladik şaka gibi, 6 ay gecti...
ben baska sitelere de bakiyorum canim. 6. Ayda verilebilecek seyler tarzinda ariyorum. Dedigin gibi patates kabak havuc, once yogurtla baslayin dedi basladik. Balkabagina gectik. Meyvelere gececegim sonra da kendim peynir yapacagim zaten 3er gun suruyor ya sonraki dr kontrolu zamani gelir ve yine konusuruz diye dusundum.
Kızlar balkabağı lekesi nasıl çıkar? Makinede çıkmamış
ne tatli bir soru yaa ek gidalari konusuyoruz bebeklerin hayatina yeni bir renk geldi
Efsane gerçek oldu :) Rotavirus aşısını 70 Tlye aldım ve yaptırdım :)
canim hastaneye sordun mu sigorta ile daha farkli olabiliyor fiyatlar, kapsamina gore tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…