2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 gündür kızımın iştahı yok sadece emmek istiyor. Hani dişten desem görünürde bişeyde yok anlamadım gitti.

Hazirana sordum burayada sorayım bizim kızın doktoru ek gıdaya doyumluk başlayalım dedi bu doyumluk ölçüsü nedir ayrıca saçma değilmi? Muhtemelen mama ağırlıklı gidiyor diye dedi ama bana yinede saçma geliyor gazdan çığlık atan çocuğa doyumluk verme ? Sebzeleri ikili başlayalım dedi tek daha mantıklı değilmi? 15 gün sebze 15 gün sonra meyve dedi. Liste öğünler hakkında bilgi vermedi. Ne kadar problemli bir bebek olduğunu bildiği halde fazla özensiz geçti sanki konuyu yada ben 6.ay kontrolünü acaba gözümdemi büyüttüm. Kan tahlili verdi çocuk ağlamaktan helak oldu baygın gibi uyuyor şu an. Dün aşı bugün kan derkem tarihten silinesi bir hafta geçirdik

Bizim kizin doktoru bizim kıza öğün verdiyse, ayrıca da bir elmayi rendele cocuga yedir dediyse ben hersey beklerim artik. Sebzelerin tadini birbirine karistirma cnm, yinede sen bilirsin.

Geçmiş olsun.. baştan savma bakmayan bir doktora denk gelebilecek miyiz merak ediyorum benim gittiğim de açıklama zahmetine bile girişmek istemediği için kağıt tutuşturdu ek gıda için elime burada her şey yazıyor diye özel hastane olacak bi de instagram doktorları daha güzel açıklıyor walla

Benim doktor ek gıdanın sütü azaltacağını iddia etmişti ama bilemiyorum bana inandırıcı gelmedi süt için ben ne zaman kilo yapacak bol karbonhidratlı şeyler yesem iyi geliyor gibime geldi

Bı bakiciyla konuştum asgari ücret + SGK istiyor hiçbir eğitimi falan da yok. Neyin kafasını yaşıyorlar gerçekten merak ediyorum
Sanki bizim memuriyet maaşları çok yüksek de bunlra bu paraları versek dokunmayacak ya hani devlet ilkokul çağına kadar yarım iş yarım maaş verecekti annelere niye çıkmıyor bu uygulama her şey oldu bu olmuyor

Bizim doktor liste bile vermedi :) çorbalardan tattır pürelere yumurta sarısı ve tuzsuz peynire başla önce tattır sonra yavaş yavaş arttır miktarları mevsim dışı olmasın dedi sadece, insan instagram doktorları gibi aydınlatma bekliyor dediğin gibi

Adet misin ya da stresli bir dönemden mi geçiyorsun?

Merhaba, doymadığını nereden anlıyorsunuz? Yani mamalar hazır gıda sonuçta ek gıdaya da geçtiler toz mama neden veriyorsunuz doktor mu önerdi?

Allah iyi insanlarla karşılaştırsin ne diyim... Peki SGK yaparsam asgari ücret şart mı acaba

Adet misin ya da stresli bir dönemden mi geçiyorsun?
Işe başlamama bir hafta kaldı biraz ona takıldım, aslında bakıcı bulundu ama bebislerimden ayrılacak olmaya kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Birde ek gıda sürecinde eskisi kadar emmiyorlar onunda etkisi var tabi.
Ben halen adet olmaya başlamadım.

Aynen bugün biraz araştırdım da yok çıkacak gibi değil eylem planlarına bile alinmamis

Allah iyi insanlarla karşılaştırsin ne diyim... Peki SGK yaparsam asgari ücret şart mı acaba

Evet cnm, asgari ücret, sgk, haftalık 45 saat çalışma. Bunlara özellikle dikkat et. Haftalık 45ten fazla çalışacaksa falan yazılı delil verme, mesaj vs.

Babasını şikayet edip, idari para cezasıyla batırmak isteyen oğul gördü bu gözler. O yüzden kimseye güvenme derim..

Bizde haftada 55 saat çalışma olacak inşallah sorun çıkmaz. Sizler bu sgk için teşvik durumunu biliyormusunuz? Eğer teşvik çıkarsa sgk pirimi 250 civarına düşüyormuş ama net bilgi için sgk ya gideceğim.

O 55in saatin 10 saatini ara dinlenmesi olarak ayarlayabilirsiniz. Yani bebeğin uyuduğu saatlerde günde 2 saat dinlenme olarak ayarlayıp, bunu yazılı olarak delillendirirsiniz bir sorun olmaz. Böyle şeyler işten ayrıldıktan sonra çok sorun oluyor malesef, artık herkes bilinçlendi.

Teşvik konusunu bilmiyorum, onu sgk il müdürlükleri daha net açıklar.

Stres ve ek gıda ile alakalıdır o zaman. Ben de hala adet olmadım. 1 yılı geçti adet olmamam :) ağrısız sızısız güzelmiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…