2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah olmaz. Benim yavrum da çok çok zorlanıyor. Kakasını yapana kadar canı çıkıyor çocuğun

Ahh yavrum ya anne sütünü bile zor sındırıyor zaten bağırsakları hassas sen ufak çaplı bir cinnet mı geçirsen acaba olmaz ki öyle de ya yazık el kadar bebek tahtaya bile yalanır yanı o dönemde çünkü

Sakınan göze çöp batar diyip duruyorlar. Dün sakınmadım, 3 ayrı şey verdiler. İçinden birisi alerjisini tetikledi, mukuslu kaka geri geldi ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Niye? Çünkü 3 tane şey verdiler. Kaç kez dedim tek tek gidelim diye yok, kimse anlamıyor.

İnşallah olmaz. Benim yavrum da çok çok zorlanıyor. Kakasını yapana kadar canı çıkıyor çocuğun
Cnm bizim de çoklu besin alerjim iz var. Ek gıda da hipp in sütsüz tahıllı kaşık mamaları var. Onlardan alıp versen bebeğine hem lifli olduğu için barsaklarını da çalıştırır. Kakasını kolay yapar en azından

C cisse0932 cnm sen aliexpresten bişeyler almıştın. Geldi mi? Ben de aldım senden sonra fakat 25gündür gelen bişey yok. 4farklı satıcı dan aldım hiçbiri de gelmedi, hiç böyle olmazdı

canim senin yavrun zaten alerjik bunyeli. Bu sekilde davranmalarina izin vermeyin derim. Doymak ne demek 1 cay kasigi ile baslar ek gida, 3 gun sadece 1 cesit veriliyor alerjileri tespit edebilmek icin. Koy tepkini yani cocuk senin cocugun...

Kurallari simdiden sen koymazsan ilerde de her seyine mudahale ederler, simartirlar, senin hayir dedigine evet derler. Simdiden onunu alin esinle birlikte...

acma kapini cocugu da gostermiyorum bu sekilde cocuguma zarar verilirse de. Cok sinirlendim suan... Saglik bu ya saglik. Ne demek sakinan goz, sakinacaksin tabi ki annesin sen. Gerekirse o babanneden bile sakinacaksin... Bunu anlamalari lazim.

5816bursa canım geçmiş olsun bizde aynı şekilde soğuk algınlığı oldu. Dün gece acile götürdm iyice tıkandı. Şükür akciğerler temiz boğazında enfksyon yok. Sf yazıp yolladı sürekli temzlemeye çalışyrm ama uyku kalitesini çok etkliyor. Zaten yarım saat uyuyor burnu tıkalı olunca 10 dk sonra uyanıyor.. uykusunu alamyınca huzursuz aksi oluyor.. inşallah hemen atlatrz

S Susammmmm ben kendi anneme azrailin olurum dedim ciddi ciddi. Ben çekiyorum çilesini gece kimse kalkıp bakmıyor. Ağlarken anne diye ağlıyor kimse bir kaşık birşey veremez. Benimkide çok diretti ama neler olacağını anladı. Geçen gün anne benden izinsiz birseymi yedirdin iyice uykuyu kaybetti çocuk dedim. Tövbe elimi sürmem diyor

Kızıma az önce çorba yaptım 3 çay kaşığı zor içti ağzını kapatıyor açmıyor. Zorlayınca agliyor. Çorbayı bıraktım yoğurt verdim şapur supur yiyor. Bu çocuk sebze yemeyecek mi ya

Kızlar buarada hatırlarsanz benim bebeğim atopik dermatitli ve mukuslu kaka yapıyordu. Pazrtesi üni hastnesi alerji bölümüne götrdm kan testi ve deri testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı. Bizde özel bir hastnede biorezenans yöntemi ile bir çok şeye alerji tahlili yapılan bir doktora gittik. Orda parmak ucu kanı alındı. Çocuğu görür görmez doktrun söylediği bu bağırsaklardan geliyor dedi. Süt ve birçok şeyi yasakladı bana. İlaçsız üç ay içerisinde geçireceğiz dedi bakalım. Pazrtesi tekrar kontrol var. Fakat ben diyet yapmama rağmen yüzündeki kızarıklıklar arttı. Kafam iyice karıştı nasıl bir beladır bu alerji Allah kimsenin başına vermesin beterinden korusun.. bizde durumlar böyle sürekli bir araştrma içerisndyim burayı bile okuyacak vakit bulamıyorum artık

Geçmiş olsun. Alerji ile ilgili yediğn başka gıda da olabilir canım süt dışında. Yediklerini denetle mesela dana eti, susam, tahin, yumurta bunlar da alerjiyi tetikleyebiliyor. Allah şifa versin.

Hiç zorlama hayatım, zaten bunlar tadımlık doyana kadar yemeyecek. Püre vermeyi dene en azından direkt kendisini yemiş olur. Tadına aşina olur. Tabi sen bilirsin yine de.

Olm
Amin cnm amin inşallah Rabbim hepsini korusun şifa versin ben büyük serum aldım sıkıp duruyorum valla inşallah cabuk gecer kızım da aynı

Hiç zorlama hayatım, zaten bunlar tadımlık doyana kadar yemeyecek. Püre vermeyi dene en azından direkt kendisini yemiş olur. Tadına aşina olur. Tabi sen bilirsin yine de.
Onu bende düşündüm cnm yarından itibaren sebze püresi vereceğim. Böyle olmuyor çünkü, bütün tadım yaptırdığım sebzeleri ekleyip çorba yaptım yok yemiyor.

S Susammmmm canım demlicaykeyfi ne katılıyorum. Ne demek onu canı istedi bunu canı istedi. Zaten ek gıdaya geçince bebek ayrı bir ilgi gösteriyor masaya ve herşeye.
Hayır yanı alerjik olmayan bebeğe bile 6 ay daha bağırsaklar hassas diye dünya çapında yaygın yöntem 3 gün kuralı uygulanıyor. Ki senin bebeğin gazlı bebek pür dikkat etmen gerekir. Bırak şu KV yi Allah aşkına ya sen kendine güven, onların eline bırakma çocuğunu. Onlar eski kafa alerji filan bilmez. Sen de öğretmeye çalışma zaten, o enerjini bebeğine kullan. Bağır gerekirse, net bilsin istemiyorsun, yardım etmezlerse de etmesinler tek bebeğin iyi olsun.

Onu bende düşündüm cnm yarından itibaren sebze püresi vereceğim. Böyle olmuyor çünkü, bütün tadım yaptırdığım sebzeleri ekleyip çorba yaptım yok yemiyor.
İşin içine su giriyor ya canım ondan ayırd ediyordur. Zaten 8.aya kadar çorbalar verilecek tadımların ölçüsünü az az arttırırsın. Sonuçta geçiş için uzun bir zaman var, alerji için tadımlarını da bitirmişsin, baya yol almışsın aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…