- Emoji Skoru
- 20.349
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.041
Vardir bir hayir. Insallah görüşeceğin bayan kafana yatar .Baslayip biraksa daha kötü olurdu .En azindan su an zamanın var canim.Kameraya ikna ettiğim bakıcı bugün arayıp cemkirdi sen bana guvenmyosun diyeakşam düşünüp kendini doldurmuş veya etraftan akıl alıp bana cemkirince geri adım atacagimi düşündü herhalde. Sonuç: 10 gün içinde yeni bakıcı bulmam lazım
Bugun bakıcı kabul günü sanirim .Bol şans .Bana yakın birini tavsiye etti komşum ve anlaştık yarın başlayacak, inşallah iyi olur çok az kaldı ise başlamama.
Evet evet cunku emmeden uyuyamiyor .Aksam berbatti .Mamayi sindiremedi karni sisti.3 saat uyutmak icin uğraştık. Tam uyudu 15 dk sonra aglayarak kalkti .Sonra tekrar cabaladim .Gece boyu elim karninda durdu felaket gazi vardi .Gun aymadan biz kalktik zaten. Gec yatinca da cok kalkiyor erken yatinca da .Ben de bunu anlamıyorum .8-9kere kalkmak nedir arkadaş yaaaa??!!!!
Gece 11de Zor uyudu zaten. 2saat uğraştık. Sonra da her saat kalktı. Hele bi kere 15dk sonra kalktı. Pışpış yapıp kucağıma alıyorum yok ağlıyor durmuyor asla!??
Kaka yapamıyordu 1 haftadır dün yaptı çok şükür artık rahat uyur dedik yine olmadı. Sorun ne ya aklım almıyor???sinirimden ağlıyordum artık gece!!!kalkıp kalkıp emiyor ya?? Oda kuru mu oluyor acaba diye düşünüyorum aç mı acaba diye düşünüyorum?? Önceden yapmadığı şeyler yapıyor resmen. Dişler de kaşınıyor çıkan yok ama???
Gece ben gibi olanlar bebişleriniz emiyor mu her seferinde?? Benimki 10-15dk emiyor.
Ataklarla ilgili birşey okumuştum. Yetişkin olarak bir sabaha artık uçabileceğiniz bilgisiyle uyansanız ne yapardınız. Heyecanlanır uyuyamazdınız sürekli denemek ister ama bir yandanda kalıcımı diye endişelenirdiniz. Uçsam havadayken yere düşermiyim diye korkardınız. Bebekler her atak döneminde bir bilgiyle bas etmeye çalışıyorlar diyordu.Bazen 5 saat uyumadigi oluyor bazen 1 saat sonra uyumak istiyor. Dengesi sasti cocugun
bende dün akşam denedim gece mamasını 150lik yapılıyormus yarısını yedi.biraz geçince doymamış gibiydi. 60lık mama yaptım onunda yarısını yedi.sonrasında uyur sandım uyumadı baya uğraştırdı.yinemi doymadı acaba diye bu seferde emzirdim. yarım yamalak emdi.12.30 da uyudu 4 de uyandı. biraz faydası oldu gibi geldi bana. mama yememiş olsaydı 2.30 yada 3.00 de uyanırdı.Ne hayallerle ilk kez iyi geceler mamasini yedirdim .5 saattir uyanik ve 2 saattir uyutmaya calisiyorum
Sanirim mamayi hazmedemedi .Karni gurul gurul .Ve avazi çıktıği kadar agliyor .Esim susturmaya calisiyor
Ben ses istemedim. Arada işteyken eşimde açıp bakıyor amann iki dedikodu yapçam duycak ne gerek var :) ama tabi ben evdeyim zaten. Arada annem gelince teyzemle ikisine bebekleri bırakıp kaçıyorum evden. Arada kamerayı açıp bakıyorum ama güvenmediğimden değil hala bebekler ağlama kıvamında değilse dönmüyorum eve hehe. Ben yatılı bakıcı alıcam diye yaptırmıştım gereksiz masraf oldu ama yabancı bir bakıcıda şart.Sannce marka 720p 2 tane aldım 1080p bir tane salon için aldım toplam 400 TL tuttu. Bir odaya da daha sonra almayı düşünüyorum. Kablosuz wifi bağlanıyor. Çift taraflı ses. Hafıza kartı yeri var kayıt da yapabiliyor. Daha güzel kameralar da var canım ama ben en çok sipariş verilenden aldım daha garanti olsun diye
Gece maması dediğiniz hangi marka kızlarbende dün akşam denedim gece mamasını 150lik yapılıyormus yarısını yedi.biraz geçince doymamış gibiydi. 60lık mama yaptım onunda yarısını yedi.sonrasında uyur sandım uyumadı baya uğraştırdı.yinemi doymadı acaba diye bu seferde emzirdim. yarım yamalak emdi.12.30 da uyudu 4 de uyandı. biraz faydası oldu gibi geldi bana. mama yememiş olsaydı 2.30 yada 3.00 de uyanırdı.
Bunların Off tuşu falan yok mudur acaba:) akşam biz evdeyken falan birisi şifreleri falan kirar girer izler diye korkuyorum. O yüzden sanırım kameralara şapka yapıcam evdyken kapatırım. Laptoobumun kamerasında da yara bandı var.Ben ses istemedim. Arada işteyken eşimde açıp bakıyor amann iki dedikodu yapçam duycak ne gerek var :) ama tabi ben evdeyim zaten. Arada annem gelince teyzemle ikisine bebekleri bırakıp kaçıyorum evden. Arada kamerayı açıp bakıyorum ama güvenmediğimden değil hala bebekler ağlama kıvamında değilse dönmüyorum eve hehe. Ben yatılı bakıcı alıcam diye yaptırmıştım gereksiz masraf oldu ama yabancı bir bakıcıda şart.
Sabah sabah ne iyi geldi mesajın:) Hala gülüyorum:) Yara bandı mı taktın laptopa :)Bunların Off tuşu falan yok mudur acaba:) akşam biz evdeyken falan birisi şifreleri falan kirar girer izler diye korkuyorum. O yüzden sanırım kameralara şapka yapıcam evdyken kapatırım. Laptoobumun kamerasında da yara bandı var.
Ay evet senelerdir takili o orda :) herkese tavsiye ederim. Virüs ile bilgisayarimiza girip kamerayı acabiliyorlar. Bizzat kuzenim yapabiliyor bunu yani neyseki iyi niyetliSabah sabah ne iyi geldi mesajın:) Hala gülüyorum:) Yara bandı mı taktın laptopa :)
Ya kızılcık, benim oğlum bu ara uykusundan çığlık atarak uyanıyor, çok zor sakinleşiyor. Deli gibi ağlıyor. Sende de var mı bu durum? Varsa atak olabilir diyeceğim yoksa da ek gıdayı sindiremiyor ondan olabilir.Bazen 5 saat uyumadigi oluyor bazen 1 saat sonra uyumak istiyor. Dengesi sasti cocugun
Her ikisi de olabilir canım. Bizimki de yeni bir ek gıda alınca gece uykusu bozuluyor atak döneminde zaten bir gün diğerini tutmuyor. Atak olmayan güneşli günlerde benim oglus 11 saatlik uykuda bir kere falan agliyordu. Şimdi 7-8Ya kızılcık, benim oğlum bu ara uykusundan çığlık atarak uyanıyor, çok zor sakinleşiyor. Deli gibi ağlıyor. Sende de var mı bu durum? Varsa atak olabilir diyeceğim yoksa da ek gıdayı sindiremiyor ondan olabilir.
Ya 1 saatte 3 4 kez çığlık çığlığa uyandı, zor sakinleştirdim. Kıvranıyor iki büklüm oluyor. Kucağımda tutuyorum, ağlayacak gibi olunca sallıyorum pış pış sesi ile. Ek gıda işi daha da zormuş yaHer ikisi de olabilir canım. Bizimki de yeni bir ek gıda alınca gece uykusu bozuluyor atak döneminde zaten bir gün diğerini tutmuyor. Atak olmayan güneşli günlerde benim oglus 11 saatlik uykuda bir kere falan agliyordu. Şimdi 7-8
Ek gıda ile daha sıkıntılı olduk biz. Çocuk kıvranıyor, uykular daha kötüAllahımmm ek gıdaya tamamen başlamış olsak çocuğu eşime verip bi 10 saat uyumak istiyorum
evet, emiyor, sallamak pispislamak kar etmiyor. 30 dk.da veya saat basi uyaniyor. Ayrica 2de 3de uyuyor. Yanimda yatiriyorum, ona donuk yatip emzirmekten boynum tutulmus8-9kere kalkmak nedir arkadaş yaaaa??!!!!
Gece 11de Zor uyudu zaten. 2saat uğraştık. Sonra da her saat kalktı. Hele bi kere 15dk sonra kalktı. Pışpış yapıp kucağıma alıyorum yok ağlıyor durmuyor asla!??
Kaka yapamıyordu 1 haftadır dün yaptı çok şükür artık rahat uyur dedik yine olmadı. Sorun ne ya aklım almıyor???sinirimden ağlıyordum artık gece!!!kalkıp kalkıp emiyor ya?? Oda kuru mu oluyor acaba diye düşünüyorum aç mı acaba diye düşünüyorum?? Önceden yapmadığı şeyler yapıyor resmen. Dişler de kaşınıyor çıkan yok ama???
Gece ben gibi olanlar bebişleriniz emiyor mu her seferinde?? Benimki 10-15dk emiyor.
gecmis olsun canim insallah ilerlemez hastaligiYarım saatin içinde nasıl hasta olunur ya kafam almıyor hiçbir şeyi yokken yarim saat içinde öksürük burun tıkanıklığı gecemiz zaten mükemmeldi daha bi süper oldu
1er cay kasigi tadim yaptirmiyor musun canim 3er gun? 1 ck bile dokunuyor mu yaEk gıda ile daha sıkıntılı olduk biz. Çocuk kıvranıyor, uykular daha kötü
Benim ek gıdaya başladığımdan beri kızlardan biri öyle. Gözleri kapalı çığlık atıyor zor sakinleşiyor. Uykuya tekrar dalmasıda uzun sürüyor. Ama ek gıda serüvenimiz neredeyse 2 ay olcak, zaten çook az yiyorlar. Artık bunun alışkanlık olmasından korkuyorum.Ya kızılcık, benim oğlum bu ara uykusundan çığlık atarak uyanıyor, çok zor sakinleşiyor. Deli gibi ağlıyor. Sende de var mı bu durum? Varsa atak olabilir diyeceğim yoksa da ek gıdayı sindiremiyor ondan olabilir.
Bizimki öyle olmuyor, kv doyana kadar veriyor. Yazık çocuk yalanıyor diye nar suyu bile verdiler. Dinlemiyorlar beni. Olan yavruma bana oluyor. Yalanıyor diye cips falan da verelim çocuğa, çocuk her şeye yalanıyor çünkü1er cay kasigi tadim yaptirmiyor musun canim 3er gun? 1 ck bile dokunuyor mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?