• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ben ben :) ama 2018 değil 2017 de hamile kalmak 18 de doğurmak istiyorum :) pko var bende iki düşüğüm var şuan inofolic ve aspirin kullanıyorum bir yıllık evliyim korunma aşamasındayım bir iki haftaya çalışmalara başlayacağım..eşime keçiboynuzu içiriyorum bende hayıt otu deneyeceğim..soğan kürüyle ve inofolicle gebe kalmıştım düşük olmuştu.

Bende geçen ay ilk kez denedik ve 2 adet kist ve enfeksiyon oldu . Hemde pkoluyum doktorum ınofolic Combi folik asit ve Yasmin verdi son 6 gün kaldı bitmesine bitince doktora gideceğim umarım hersey normaldir. Ve bende senin istediğin gibi önümüzdeki ay korumayı bırakırım .

Bu arada kendim de soğan kürüde yaptım ve hünnap keçi boynuzu özüne başladım . Umarım hersey gönlünce olur .

kist ve enfeksiyondan dolayımı korunuyorsun? hayıt da dene muhakkak hormonlar sıkıntılıysa..kendiliğinden adet görebiliyor musun
Evet canım kist ve enfeksiyon yüzünden doktor 1 ay korunacağiz dedi . Enfeksiyon geçti şükür ama kist gitti mi gitmezse hala korunma der mi biliyorum . Adet görünce belli olacak . Kendiliğinden adet görüyorum ama oda 35 günde bir ilaçsız .

Bendee bendee :)) evlendikten 4 ay sonra hamiş kaldım kalp atimi yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene olucak kurgandan sonra hamiş kalamadım klomenle 3. Ayim 2 gün sonra hasta olmam gerekiyor inş olmam :KK200:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kizlarr:anneadayı::KK200::emir_bebek:

Evet canım kist ve enfeksiyon yüzünden doktor 1 ay korunacağiz dedi . Enfeksiyon geçti şükür ama kist gitti mi gitmezse hala korunma der mi biliyorum . Adet görünce belli olacak . Kendiliğinden adet görüyorum ama oda 35 günde bir ilaçsız .
çok güzel :) demekki yumurtlama oluyor..burda birçok arkadaş ilaç içmeden adet olamıyor şükrediyorum bende düzensiz ama en geç iki ayda oluyorum muhakkak..kilon nasıl birde hormonlar nasıl?

Bendee bendee :)) evlendikten 4 ay sonra hamiş kaldım kalp atimi yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene olucak kurgandan sonra hamiş kalamadım klomenle 3. Ayim 2 gün sonra hasta olmam gerekiyor inş olmam :KK200:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kizlarr:anneadayı::KK200::emir_bebek:
geçmiş olsun neden kalp atımı olmamış sebebi araştırıldı mı

çok güzel :) demekki yumurtlama oluyor..burda birçok arkadaş ilaç içmeden adet olamıyor şükrediyorum bende düzensiz ama en geç iki ayda oluyorum muhakkak..kilon nasıl birde hormonlar nasıl?
Hormonlar normal çok şükür kilo biraz var tabiki 10 kilo verip başladım çocuk yapma kararına zaten hala daha biraz da olsa var :( yaş 28 Rabbim herseyin hayırlısını versin .

bende varım kızlar enfeksiyon tedavisi görüyorum epeydir tekrarlıyor sürekli soğan kürü yapıyorum antibiyotikle kullanılıyor mü soğan kürü bi sıkıntı olur mu acaba bugün 5. günüm. enfeksiyon tekrar etmezse aralık, ocak gibi düşünüyoruz.

Herkese merhaba hanımlar ben de 1 senedir anne olamadım maalesef :KK43: 3 defa klomen kullandım yumurtam gelişmedi pko ve yumurta tembelliği var geçen ay rahim filmim çekildi bir problem yoktu şu an iki aylık bekleme sürecindeyim bu süre zarfında olmazsa iğne tedavisi gorecem o kadar sabırsızım ki artık anne olmak için rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah :KK68: bu arada glifor ve inofolic combi kullanıyorum şu an

bende varım kızlar enfeksiyon tedavisi görüyorum epeydir tekrarlıyor sürekli soğan kürü yapıyorum antibiyotikle kullanılıyor mü soğan kürü bi sıkıntı olur mu acaba bugün 5. günüm. enfeksiyon tekrar etmezse aralık, ocak gibi düşünüyoruz.
Öncelikle çok geçmiş olsun bende enfeksiyon sıkıntısı yaşadım doktor antibiyotik verdi kullandım oilave olarak kendim soğan kürü yaptım o bitti maydonuzu kaynatıp içtim geçti . Ve benim bildiğim bu kürleri 6 ay ara oile yapmak gerekiyor . Sizinde geçektir. Eminim Rabbim hepimize şifa versin .

Öncelikle çok geçmiş olsun bende enfeksiyon sıkıntısı yaşadım doktor antibiyotik verdi kullandım oilave olarak kendim soğan kürü yaptım o bitti maydonuzu kaynatıp içtim geçti . Ve benim bildiğim bu kürleri 6 ay ara oile yapmak gerekiyor . Sizinde geçektir. Eminim Rabbim hepimize şifa versin .

sagolun inşallah geçer. siz antibiyotik bitince mı başladınız soğan kürüne

Bende varıımm 1 yıllık evliyim hiç korunmamaya rağmen nasip olmadı. Doktora gitmiştim yılım dolmadan sadece kan testi ve ultrason ile bakıp bi sıkıntı yok dedi eşime sperm testi yaptırdık o da normal çıktı zamana bırak dedi bıraktık ama malesef. artık düzenli bi şekilde doktora gitmeyi düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende istiyorum 2 ay denedik olmsuz sonuçlandı gecen ay dusuk yaptığımı saniyorum.. tekrar yumurtlama donemlerini takibe devam.. dusunmek istemiyorum ama elde olan bir sey degil malesef.. yeni ugraslar bulmak lazm sanırım

Ben 4 sene korunmadım ve bebeğim olmadı.
Hayıt, soğan, ballı tarçın, eşim için keçi boynuzu, polen vs ile geçen Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim ama 10-11.haftada kalbi durdu ve haziranın sonunda kürtaj oldum.
Sonrasında 2 ay korundum ve ondan beri korunmuyorum ama ne ilaç ne bitkisel bi tedaviye de başlamadım dua ediyorum.

Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı minnak bebişler nasip etsin inşallah :dua:

Back