2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende de tomurcuk ara ara oluyor masajla sağ canım sağdıkça dağılıyor yavaş yavaş
Hiç vaktim olmuyor ya İpek dönüyor Sonra beni dondur diye geri ağlıyor donduruyorum yine aynı aksama kadar mizirdak dış var sanırım dün artık eşime erken gel wc bile gidemedim diye telefon açtım

Ayy neler var kafasi yamuk oldugu icin yuzu yamulanlar kask tedavisi ile 23 saat kask takan cocuklar... Bunlari gorup psikolojim bozuldu benim. Duz kafa sendromu yamuk kafa sendromu... Kafatasi ameliyati yapan beyin cerrahlari var. Iste bu yuzden cookk korkuyorum

Aaa cidden mi hiç duymadım ve görmedim ama o kadar yamuk değildir olsa doktor söylerdi size

Kızlar sağlık ocağı bebeğime demir ilacı başlamamı söyledi ellerinde kalmamıs doktora yazdır dedi ama siz hangisini tavsiye edersiniz en katkısız olanı hangisidir? D vitamini olarak zeytinyağı içeren kullanıyorum.

Aynı benim ki Doktor çocuk bir tarafını tercih eder sizinki de sağa doğru yatıyo ilerde düzelir dedi. Bende hiç takmadım o öyle deyince
Ya internette bi arastirsan aklın oynar, beni cok tedirgin etti arastirdiklarim. Duz kafa sendromu diye bir arat bak neler cikiyor, allahim korusun evlatlarimizi

Canim saglik ocaginin verdigini kullaniyorum ben ama bebislerin geneli sevmez onu. Ben 2 ogluma da iciremedim yani. Ama ek gidaya gecince her sabah keci boynuzu pekmezi bebe biskuvisi labne muz anne sutu ve ceviz karisimli mama yapiyordum. Yani diyecegim o ki hangisini alirsan al tadı aynı kötülükte olacaktir. Eger bebise sevdirebilecegin bir marka bulursan bana da yazarsan cok sevinirim

Aaa nasil dusmis yaa gecmis olsun bisey yok dimi?

Oyy Geçmiş Olsun kuzuya.

Geçmiş oldun kemerini kesinlikle bağla ittiriyorlar kendilerini canim
Teşekkürler. Canı yandığından değil korktuğundan ağlamıştır. Bebekler çarpmalara düşmelere karşı bizden daha dayanıklılar. Emzirince sakinledi geri uyuyacaktı ama ortam müsait değildi. Oğlum da deli yatar ama bebekken en fazla yan dönerdi.

Kizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?
Göğüslerin dolu halde ne kadar çok zaman geçirirseniz sutunuz o kadar az olur süt üretimine ihtiyaç yokmuş gibi davranır vücut. En çok arttıran şey bebeğin emmesi tabii ki de ama bebeğiniz emdiği halde sutu bitiremiyor sa veya Hiç emmiyorsa ya da ondan uzak sanız 2. alternatif Tabii ki de sağmak iki durumda da süt üretimi tetiklenir ama devamlı sağmak göğüsleri tam boşaltamamadigi için daha azalacaktır.
Komşum anlatıyor o kadaro kadar çok sütün vardı ki bir defada iki biberon sağlıyordum işe başladıktan sonra 40 gün içinde sütüm bitti dedi yani sağmak zamanla azaltabilir.
Benim düşüncem işteyken 3 saatte bir saat evdeyken de sürekli emzirmek çözüm olabilir

Aynı yöne Yatmaktan olmuştur Eğer 6 aylık olana kadar düzeltmez sen kalıcı olabilir çünkü kemiklerkemikler sertleşip şekil alması zorlarsabiliyormuş Benim tavsiyem boyunluk şeklinde bir yastık yapıp kafasını onun yuvasına yerleştirip uyut 10 15 güne düzelir. Yeğenimin kafasını öyle düzelttik.

P Prime18 bana da tuhaf geldi süzemez suyu demesi. Doktor katı bir şekilde 6 ay anne sütünden başka bişey verme diyor bir yandan. Ama mama ver. Mamayı suyla ver ama ayrı su verme. Nasıl mantıklı mı bu şimdi? Oglum 2 kere hastalandi bu doktor iyi etti acilde denk geldik o zamandan beri gidiyoruz. Aslında ilk doktoru değil. 10 kere değiştirmek de istemedim. Zaten artık 6. aydan itibaren çok sık gitmeyiz herhalde aksi bir durum olmadıkça. Dedigi kafama yatarsa yapıyorum yatmazsa yapmıyorum.

Yok canım yaa. Göğüs hiç tam boşalmazki. Çektikçe gelir.tabiki bebek makineden daha iyi çekiyor. Bebek iyice emse de sıkınca gelir. Ben oğlumda 4-5 ay sağdım ilk 2-3 hafta yetmiyordu mama veriyordum sonradan arttı mamayı bıraktım. Komşununki başka sebeple olmuş olabilir. İşe başlamış uykusuzluk yorgunluk yeterli beslenememe bebeğiyle ten teması kuramama regl olma hepsi olabilir. Ben iki aydır çalışıyorum şuan günde iki defa sağıyorum. 10 gündür azalma var ama bu dönemde azalma da normal.

Gecmis olsun canim belli oldu mu sonuç

Canım ben bi kaç gündür veriyorum burası da felaket sıcak.. emzirdikten 10 15dk sonra bi kaç çay kaşığı veriyom sevdi bayağı istiyo aslında.. sende bi dene bak isterse vermeye devam et yararı yoksa bile zararı olacağını sanmıyorum su sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…