- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.821
Evin heryerinden saçım çıkıyo duşta ayrı dökülüyo tarayınca ayrı. Normal diye bişi kullanmıyorum ben var mı ki çaresiKızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Bunu bende merak ediyorum artık saçsız kalmayı geçtim evin her yeri saç zaten doğru dürüst evi temizleyemiyorum kapı cam da açık olunca saçlar tozlar havada uçuşuyor resmenKızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Canım benim bebek 2 2bucuk aylıktan beri öyle çok zor oluyor ama mecbur sağlıklı olsunlarda katlanacağız aslında sorun bizim geç uyuyamamız saat 10 gibi uyusak bu kadar zor olmaz ben şimdi yapamıyorum yaz günü ama kışın okul olduğunda yapmayı düşünüyorum zaten eşim geceye gittiğinde mutlka yaparım tek basıma oturup ne yapacağım
Benim kardesimde vardi. 1 yasina kadar inerse iner inmezse ameliyat dendi. Inmisti ameliyat olmadi.
Ben bugün kestirdim vitamin içiyorum çok çok dokuluyor işe yarar mı bilmiyorum ama kısacık artık saclarimKızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
benim deeeeKızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Alerji yapmis bir sey muhtemelen. Yeni bir gida verdin mi. Yada senn farkli bir sey yedin miYa kızlar canım sıkıldı. Bebeğimin kakasında nokta kadar 2 - 3 tane kan vardı. Bu ne demek ki? Karşılaşan var mı?
Benim de dokulutlyor çok fazla evin her yeri saç doktora gittim normal zamanla azalcak ddedi kan degerlerim de iyi çıktı dr takviye vermedi sadece d vitamini verdi demir ilacina istersen devam edebilirsin dedi de kullanmiyorum onuKızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Alerji diye biliyorum canim süt alerjisi fln.var miydi boyle biseyYa kızlar canım sıkıldı. Bebeğimin kakasında nokta kadar 2 - 3 tane kan vardı. Bu ne demek ki? Karşılaşan var mı?
Eşim akıllısı verdi. Karpuz suyu verdi 3 gündür veriyorduAlerji yapmis bir sey muhtemelen. Yeni bir gida verdin mi. Yada senn farkli bir sey yedin mi
Süt alerjimiz yok galiba ilk kez oldu.Benim de dokulutlyor çok fazla evin her yeri saç doktora gittim normal zamanla azalcak ddedi kan degerlerim de iyi çıktı dr takviye vermedi sadece d vitamini verdi demir ilacina istersen devam edebilirsin dedi de kullanmiyorum onu
Alerji diye biliyorum canim süt alerjisi fln.var miydi boyle bisey
O alerji yapmis olabilir o zaman. Kirmizi meyveler ilk aylarda onerilmiyor zatenEşim akıllısı verdi. Karpuz suyu verdi 3 gündür veriyorduondan önce ben hiç vermedim.
Evet o yapmıştır karpuz alerjenEşim akıllısı verdi. Karpuz suyu verdi 3 gündür veriyorduondan önce ben hiç vermedim.
Anladım cnm. Büyük ihtimal dediğiniz gibi. Zaten yarın dr kontrolümüz var. Fotosunu gösteriyim. Adam 181.gün ek gıda demişti. Neyse ağzımıza bakıyodu yerken dayanamadık deyim bariO alerji yapmis olabilir o zaman. Kirmizi meyveler ilk aylarda onerilmiyor zaten
Alerjenler 3 gun ust uste olunca tepki vermistirr vucudu.
eşime engel olamadım.. canı çekiyor diyor veriyor karpuzdanEvet o yapmıştır karpuz alerjen
Bilmiyorum ki çaresi var mı. Normalmiş sanırım bu dönemde ama çok üzücü. Kestircem sanırımEvin heryerinden saçım çıkıyo duşta ayrı dökülüyo tarayınca ayrı. Normal diye bişi kullanmıyorum ben var mı ki çaresi
Hepimiz kirden ölüceeez :) dert etme aynıyız canım, saçlar, tozlar havada uçuşuyorBunu bende merak ediyorum artık saçsız kalmayı geçtim evin her yeri saç zaten doğru dürüst evi temizleyemiyorum kapı cam da açık olunca saçlar tozlar havada uçuşuyor resmen
Ben de kestircem. Biraz azalır belki dökülmeBen bugün kestirdim vitamin içiyorum çok çok dokuluyor işe yarar mı bilmiyorum ama kısacık artık saclarim
Ben B12 kullanıyorum ama onun haricinde bir vitamin var mı kullanayım baribenim deeee
yapacak bişey yok vitamin takviyesine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?