2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Bunu bende merak ediyorum artık saçsız kalmayı geçtim evin her yeri saç zaten doğru dürüst evi temizleyemiyorum kapı cam da açık olunca saçlar tozlar havada uçuşuyor resmen

Valla ben uyuyorum cnm yoksa saat 5/6 gibi uyaninca kizim hem ben uykusuzluktan geriliyorum hemde bir faydam olmuyor. 10.30 dedimmi ben yataga olurda o gun gunduz uyuduysam 11 olur belki. Bide calisiyorum mecburum buna. Esim 8 de geliyor oda bakti olmuyor sabah goreyim kizimi en azindan diye o da yatiyor benle cogu kez. Evde o uyuduktan aonra toplarim yada artik aliskanlik yapiyirum gunduz uykusunda topla duzenle. Bide kendimi kasmiyorum birak evim daginik olsun bulasigim lavaboda ben ve kizim onemli itirazi olan gelsin kendi yapsin bana yardimi dokunsun:)

Benim kardesimde vardi. 1 yasina kadar inerse iner inmezse ameliyat dendi. Inmisti ameliyat olmadi.

Cerrah da bana 1 yıla kadar beklenir dedi. Ama çocuk doktorunun biri 6 aylıkken ameliyat olsun dedi, biri gerek yok bekle dedi. Ama cerrah gormedi henüz telefonda anlatmama göre yorum yaptı ama götürücez birkaç hafta sonra o cerraha. Hem sünnet için hem bir de kendi muayene etsin bakalım ne dicek.

Ya kızlar canım sıkıldı. Bebeğimin kakasında nokta kadar 2 - 3 tane kan vardı. Bu ne demek ki? Karşılaşan var mı?

Kızlar saçlarım çok dökülüyor. Sizde nasıl durumlar? Bişey yapıyo musunuz dökülmeyi azaltmak için?
Benim de dokulutlyor çok fazla evin her yeri saç doktora gittim normal zamanla azalcak ddedi kan degerlerim de iyi çıktı dr takviye vermedi sadece d vitamini verdi demir ilacina istersen devam edebilirsin dedi de kullanmiyorum onu

Ya kızlar canım sıkıldı. Bebeğimin kakasında nokta kadar 2 - 3 tane kan vardı. Bu ne demek ki? Karşılaşan var mı?
Alerji diye biliyorum canim süt alerjisi fln.var miydi boyle bisey

Süt alerjimiz yok galiba ilk kez oldu.

O alerji yapmis olabilir o zaman. Kirmizi meyveler ilk aylarda onerilmiyor zaten
Alerjenler 3 gun ust uste olunca tepki vermistirr vucudu.
Anladım cnm. Büyük ihtimal dediğiniz gibi. Zaten yarın dr kontrolümüz var. Fotosunu gösteriyim. Adam 181.gün ek gıda demişti. Neyse ağzımıza bakıyodu yerken dayanamadık deyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…