Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kilo 75 boy 165 67 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım 14 kilo gitti doğumdan sonra üç kilo aldımAçtım kızlar. Bol eksili olsun =)
Aşağı yukarı aynı durumdayız o zaman. İlk hedefim 17 kilo ama 19 versem süper olur :) başarılar hepimize :)Hadi ben baslayayim. Bildiğiniz gibi 2. Gebeligimdi ve icinizde en cok ben kilo almisti (22-23 civarı) zaten kilolu hamilr kaldigim icin ideal kiloma 20 falan, gebe kaldigim kiloma da 7-8 kilo civarı uzaktayim.
Ayyy umuyorum yazacaktım hanımlar , olumsuz nasıl oldu o öyleHadi bakalım kızlar topigimiz hayırlı olsun :)
68 ile hamile kalıp 80 ile Doğuma gittim Doğum dönüşü 73e düşüp şimdi 77 lerde gezmekteyim.
Çok istikrarsızımdir . Spor yürüsyüs severim ama diyet yapmayı hiiic başaramadım
bakalım İştahımın önüne sizin sayenizde geçmeyi ummuyorum . Hepimize bol şans
Banada 6 aylik dedi diyetisyen. Saglikli beslenme lisyesi olusturdu.Eh sonunda grubumuz açıldı hayırlı olsun
Bende yazayım.
Hamilelik öncesi ; 59.5
Doğuma giderken ; 66.5
Doğum dönüşü ; 58
Şimdi bebek 3aylıkken ; 65
Ben dün başladım bu arada. Tatlıyı kestim. 3ana 2ara öğün yapıyorum eski bilgilerimle kafama göre. Diyetisyene gidicektim, bebe 4aylık olunca kabul ediyoruz dediler.
Ekledim tekrar.Canım pek görünmüyor
Ahaahass crkilin bakiim ayagimin altindan ezileceksiniz. Boy 1.80 diye ekleyeyimde toparlak bir sey sanilmayayim.Çıkın lan burdan. Gözüm görmesin sizi. Gerçi çöp gibisiniz. görünmezsiniz de.
Hamilelik öncesi 82,5
Doğuma giderken 87
Doğumdan sonra 79
Şuanki durum 84
Hedef dalya atmak.
Oooowww canın savaş istiyor demek. göze göz dişe diş. Blöfünü gördüm arttırıyorum. Obeziim ulereyyynnnEki Görüntüle 2155377
Banada 6 aylik dedi diyetisyen. Saglikli beslenme lisyesi olusturdu.
Ekledim tekrar.
Ahaahass crkilin bakiim ayagimin altindan ezileceksiniz. Boy 1.80 diye ekleyeyimde toparlak bir sey sanilmayayim.
Hamilelik öncesi 90
Doğuma giderken 96
Doğumdan sonra 88
Şuanki durum 86
Hedef 90 60 90
Hoşgeldin canım, ben de mart annesi olarak icazet alıp girdiydim gruba :) boyumuz aynı. Senden 2 buçuk kilo fazlayım şuan. Geri kalan herşey aynı neredeyse. Hadi bakalım, kolay gelsin hepimize :)Merhaba kızlar bende şubat annesiyim. 21 şubayta sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım ızun zamandır diğer grubu takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmadı kabul ederseniz burda sizinle zayıflamak istiyorum 158 boyum var, 60,5 ile tüp bebek yoluyla hamile kaldım 75 ile doğuma girdim ve şuanda 66 kiloyum ve son 2 aydır çakılı kaldım bu kiloya gitmiyor iştahımla birlikte burdayım
Atalım anamÇıkın lan burdan. Gözüm görmesin sizi. Gerçi çöp gibisiniz. görünmezsiniz de.
Hamilelik öncesi 82,5
Doğuma giderken 87
Doğumdan sonra 79
Şuanki durum 84
Hedef dalya atmak.