Oylarınızla tariflerimi onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum.
@canavar
@hayalperest_81
@toplight
@kedikedi84
@aeben
@hunter7
@_Jadaloz_
@pikolata78
@BirKulunuCokSevdim
@ferda88
@Kozlenmis patates
@_Makaron_
@aslii
@Kanatsizkus
@ArbutusUnedo
@reyyan87
@cutemommy
NeKHBeT
@evlaefe
@ddm_grhn
@eliflider
@cantan3m
@YEKTA61
@SusmayanKalem
@Sailor Saturn
@nursevdi
@izguben
@pinkstrap
@Derya_the_queen
@rainwind
@Nurrcaneliff
@krtp86
@TurkuazKrampon
@Fleur de lys
@_kahvedelisi_
H E
@demirleke
@hatice-yakup
@hkn_ays_ask
@Xeroderma_pig
@Tazegelin33
@Jewels_
@Helenra
@Zhre_
@kedimvekahvem
@Bexy
@Aveline
@Nur 1971
@mesmeser
@Se25lm25a
@munter
@Vazelin005
@Hamzakifzulal
@LH058
@Nrk2010
@Saricik3
@Ccelik
@Ebruemir
@Hayvansevgisi
@Dilan60
@IBelieveIcan
@Ssy8491
@Efsane anne
@Elifzehraaa
@ZumraBetul
@Karaca00
retro_hippo
@Ben-Hic
@amentes23
@isik08
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooYok canım, yazlığın
Ben tatil yapamayacağım dedim, yazlıkta ev sonuçta.oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tatil yapamıcam dıyenden korkcan
yazlığa kadam gidip , tatil yapamıcan mıBen tatil yapamayacağım dedim, yazlıkta ev sonuçta.
Düğüne geldik, iş var. Dolayısı ile tatil yukyazlığa kadam gidip , tatil yapamıcan mı
Allah bağışlasın canımBir kızım var canım 9 yaşında.. 2.yi istiyoruz kısmetse ama 2 3 ay korunmam lazım.. Diğer arkadaşların batlarını bekliyorum
Sütlü tatlıları daha yeni yaptıkYazın şöyle serin serin bir kategori yapsak fena olmaz aslında
Amin canim benim tesekkurlerAllah bağışlasın canım.Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim oğlum da sınavda.Duadaydım az mola için KKya girdim ,mesajını gördüm .3 ihlas,1 fatiha ,1 Ayetel kürsü okudum oğluna .Allah yardımcıları olsun ,heyecanlarını gidersin ,kolaylıkla soruları cevaplamasını nasip etsin.Kızlar oğlum sınavda, bi dua ederseniz teyzeleri
Kızlar oğlum sınavda, bi dua ederseniz teyzeleri
Rabbim yardımcıları olsun inş..Benim oğlum da sınavda.Duadaydım az mola için KKya girdim ,mesajını gördüm .3 ihlas,1 fatiha ,1 Ayetel kürsü okudum oğluna .Allah yardımcıları olsun ,heyecanlarını gidersin ,kolaylıkla soruları cevaplamasını nasip etsin.
Amiinn arkadaşım ben de hepsine dua ettim oğlunu da kattım. Fetih, yasin, rahman, vakıa okudum ama başka bişey gelmiyor aklıma. Zaman da geçmiyor başka bi dua var mı ne okusam?Benim oğlum da sınavda.Duadaydım az mola için KKya girdim ,mesajını gördüm .3 ihlas,1 fatiha ,1 Ayetel kürsü okudum oğluna .Allah yardımcıları olsun ,heyecanlarını gidersin ,kolaylıkla soruları cevaplamasını nasip etsin.
Sağol canım çok teşekkür ederimRabbim yardımcıları olsun inş..
Allah razı olsun.Amiinn arkadaşım ben de hepsine dua ettim oğlunu da kattım. Fetih, yasin, rahman, vakıa okudum ama başka bişey gelmiyor aklıma. Zaman da geçmiyor başka bi dua var mı ne okusam?
Ben de okuyayım bari onları aminnnnnnAllah razı olsun.
Ben Onlara ek olarak mülk,amme,duhan ,kenzul arş,esmaül hüsna yı,küçük duaları da ve tekasürü okudum. okudum.Şimdi de rabbi yessir vela tuassır rabbim temmim bil hayr (Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır )tesbih çekiyorum.