• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 ocak tüp bebek tedavisine başlıycaklar buyrun..

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar neler yaptınız.Benim ilk denemem olucak inşallah.Bu topik bana ve burayı takip edicek olan arkadaşlara uğur getirsin inşallah :dua:

Nerede ve hangi Dr ile başlıyorsun tedaviye arkadaşım? Hayırlı olur inşallah
Teşekkurler canım.Ben bursadayım.Acıbadem şahin zeteroğluyla ilk tüp bebek tedavime başlıyorum inşallah.Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah :dua:

Merhaba kızlar, elimde önceki tedavimden kalan 1 adet Gonalf mevcuttur. Son kullanma tarihi Ocak 2018'dir. İsteyen olursa 50 Tl karşılığı vereceğim. İstanbul Anadolu yakasındayım, isteyene elden isteyene kargo ile gönderebilirim. Bilgilerinize.

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar neler yaptınız.Benim ilk denemem olucak inşallah.Bu topik bana ve burayı takip edicek olan arkadaşlara uğur getirsin inşallah :dua:[/QUOTE
Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar.Tüp bebek tedavisine yarın start veriyorum inşallah.Desteklerinizi bekliyorum :KK200:
Merhabalar,
öncelikle hayırlı olsun. Bende başladım test aşamalarındayım. Yarında adetli iken yapılacak testlerim yapılacak.
ocak ayının 15 i gibi yumurta toplanacakmış.
Ben Kıbrısta yaptıracağım. 41 yaşında olduğum için zaten devlet karşılamıyor. ve ikiz istiyorum bir kız bir erkek. Kıbrısta hem genetik test hemde cinsiyet seçimi yapabiliyorsun. 5000 euro fiyat verdiler. Ama ilaçlar falan onları öğrenemedim. Ne kadar tutacak bilmiyorum. Tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

canım bu ayda klomen tedavisi pozitif sonuçlanmazsa ben de başlayacağım jimer e gidiyorum ben hayırlısı olsun hakkımızda

şu an testlerimde hiç bir problem yokmuş amh 1.02 çıktı yaşıma göre gayet iyi olduğu söylendi. Tüp bebeği uygunmuşum. Çok heyecanlıyım. Neler olacak nasıl olacak ve en önemlisi Aşık olduğum adamın çocuğunu taşımak muhteşem olsa gerek.

klomen ben 6 ay denedim maalesef hiç bir işe yaramadı yarayanlar var tabi ama bende olmadı. Birde kendimi bildim bileli hep ikiz istedim hep o yüzden belkide hayırlısı buymuş diyorum
biz de ikiz istiyoruz o yüzden olmasa da klomenle çok üzülmüycem açıkçası yaşım 38 ikinci çocuk için vaktim yok ikiz bu sebepten istiyoruz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Merhabalar bende regl olmayı bekliyorum bi an önce olsaydım :) bu 2. Denemem olacak inşallah bu sefer olur:KK43:

Merhabalar bende regl olmayı bekliyorum bi an önce olsaydım :) bu 2. Denemem olacak inşallah bu sefer olur:KK43:
Sorununuz neydi canım.Bende ilk denemem için tedaviye basladım.Yaşın kaçtı bu arada

Sorununuz neydi canım.Bende ilk denemem için tedaviye basladım.Yaşın kaçtı bu arada

25 yaşındayım bende pko var eşimde değerleri ne yüksek ne düşük ortada gerçi ona normal yoldan olur dediler. 1 kez normal 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim körü körüne yapıldı tedavilerin bu sefer emin adımlarla atarak başlıyoruz genetik tahliller yapıldı triod hormonum biraz yüksekmiş ona ilaç verdi. Sizin yaşınız kaç sorununuz nedir bide nerde yaşıyorsunuz?

25 yaşındayım bende pko var eşimde değerleri ne yüksek ne düşük ortada gerçi ona normal yoldan olur dediler. 1 kez normal 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim körü körüne yapıldı tedavilerin bu sefer emin adımlarla atarak başlıyoruz genetik tahliller yapıldı triod hormonum biraz yüksekmiş ona ilaç verdi. Sizin yaşınız kaç sorununuz nedir bide nerde yaşıyorsunuz?
Bende amh düşuklüğü var.Eşimde bi sorun yok şükür.Bende bi kez aşılama denedim olmadi.Salı günü ilk tup bebek tedavime basladım.Ne güzel yaşın küçük senin ben 32 yaşımdayım.Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün

Bende amh düşuklüğü var.Eşimde bi sorun yok şükür.Bende bi kez aşılama denedim olmadi.Salı günü ilk tup bebek tedavime basladım.Ne güzel yaşın küçük senin ben 32 yaşımdayım.Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün

Amin inşallah amh rezerv düşüklüğü mü oluyor. Hiç yok mu çocuğunu. İnşallah güldürür yüzümüzü Rabbim bende aşılama yaptıracaktım en son gelişmedi yumurtalar iptal oldu vakit kaybetmeden doktor aradım buldum tüp bebek için görüştük anlaştık şimdi adeti bekliyorum bide ilaç kullanıyorum tedavi öncesi

Amin inşallah amh rezerv düşüklüğü mü oluyor. Hiç yok mu çocuğunu. İnşallah güldürür yüzümüzü Rabbim bende aşılama yaptıracaktım en son gelişmedi yumurtalar iptal oldu vakit kaybetmeden doktor aradım buldum tüp bebek için görüştük anlaştık şimdi adeti bekliyorum bide ilaç kullanıyorum tedavi öncesi
Evet rezervin düşük oldugunu gösteriyo.Doktorum banada vitamin verdi tupe baslamadan once.miyositol bide progeny diye bi ilaç sana ne verdi canım

Evet rezervin düşük oldugunu gösteriyo.Doktorum banada vitamin verdi tupe baslamadan once.miyositol bide progeny diye bi ilaç sana ne verdi canım

Bana glifor verdi yumurta kalitemi artırmak için bide tiroid için bi hap verdi onları kullanıyorum

Back