- 10 Mayıs 2018
- 6
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi raymalifalitiko073307
Merhaba bende silikon taktırmayı düşünüyorum devlet hastaneleri takıyormu acaba herkes farklı bişey yazıyor fiyat halkındada bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlaryarın ameliyat olacağım. hiç göğsüm yok. dr. 300cc önerdi ama ben göğüs kanat yapısı ve omuz yapısı büyük olan ancak çok zayıf ve uzun boylu biriyim. 400 cc istedim. ama araştırma hastanelerinde ısrar şansınız olmuyor. Dr.um deneyip takacağına söz verdi.. heyecanlıyım. ayrıca gözkapaklarımı da ameliyat edecek. yorum yapar mısınız? boy 1.70 kg. 51
ben de 172- 55 kgyarın ameliyat olacağım. hiç göğsüm yok. dr. 300cc önerdi ama ben göğüs kanat yapısı ve omuz yapısı büyük olan ancak çok zayıf ve uzun boylu biriyim. 400 cc istedim. ama araştırma hastanelerinde ısrar şansınız olmuyor. Dr.um deneyip takacağına söz verdi.. heyecanlıyım. ayrıca gözkapaklarımı da ameliyat edecek. yorum yapar mısınız? boy 1.70 kg. 51
Bana sordunuz diye düşündüm Görkem Caliskana olacağım .Kime olmayı düşünüyorsun acaba
Merhaba evet size sordum teşekkürler yanıtınız için muayene ücreti ne kadar görkem beyin birde ameliyat ne kadara mal olacak bilgi verirsen sevinirimBana sordunuz diye düşündüm Görkem Caliskana olacağım .
Muayene ücreti almıyor Görkem Bey. Ben 1. gitmem de hemen karar verdim. Daha hiç ödeme falan yapmadan çok heyecanlı ve merakliyim simülasyon için gelebilir miyim dedim ve tabiki deyip kabul etti.Merhaba evet size sordum teşekkürler yanıtınız için muayene ücreti ne kadar görkem beyin birde ameliyat ne kadara mal olacak bilgi verirsen sevinirim
Cok ama çok iyiyim. Iyi ki olmuşum. Tatile gelmiş gibiyim ağrı sizi yok, kitabımı okuyorum, nette geziyorummaşallah geçmiş olsun imrendim size hop olucam dediniz hop oldunuz nazar değmesin nasilsiniz
İzlemeye alabilirmisiniSabah ameliyatımı oldum. Şu saate kadar hiç agrım olmadı. Sadece ilk defa kalktıgımda mide bulantısı ve baş dönmesi oldu biraz. En büyük korkum genel anestezi idi. Meğer ne rahatmış. Sadece iyi uykular ve günaydın geçmiş olsunu hatırlıyorum.