2018 meme büyütme ameliyatı

raymalifalitiko073307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
6
3
33
Ben göğüse protez taktırdım, 3 gün önce ameliyat oldum, çok basarılı bir amelyattı, kanama az oldu, agrım suan yok denecek kadar az, ama ölçü konusunda kafam karışık ben küçük taktırdım dokturumun ısrarlarına rağmen, suan hiç pişman değilim baya da büyük ama çok küçülür mü , ödemle % kaçı gider, gibi sorular var aklımda, yardımcı olur musunuz?

Kaç cc taktırdınız acaba, ben nerdeyse sıfır meme dokusu ile 275 cc taktırdım su an oldukca doğal görünüyor.
Evet nerdeyse ilk üç hafta ödemler indi benimde ameliyattan çıktığımla şimdiki hali arasında %30 fark var nerdeyse. Ama çok memnunum :halay:

yarın ameliyat olacağım. hiç göğsüm yok. dr. 300cc önerdi ama ben göğüs kanat yapısı ve omuz yapısı büyük olan ancak çok zayıf ve uzun boylu biriyim. 400 cc istedim. ama araştırma hastanelerinde ısrar şansınız olmuyor. Dr.um deneyip takacağına söz verdi.. heyecanlıyım. ayrıca gözkapaklarımı da ameliyat edecek. yorum yapar mısınız? boy 1.70 kg. 51

yarın ameliyat olacağım. hiç göğsüm yok. dr. 300cc önerdi ama ben göğüs kanat yapısı ve omuz yapısı büyük olan ancak çok zayıf ve uzun boylu biriyim. 400 cc istedim. ama araştırma hastanelerinde ısrar şansınız olmuyor. Dr.um deneyip takacağına söz verdi.. heyecanlıyım. ayrıca gözkapaklarımı da ameliyat edecek. yorum yapar mısınız? boy 1.70 kg. 51
Merhaba bende silikon taktırmayı düşünüyorum devlet hastaneleri takıyormu acaba herkes farklı bişey yazıyor fiyat halkındada bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar

ben de 172- 55 kg
300 yuvarlak hp taktırdım gayet güzell

20 mayısta Mersin'de özel hastanede şehrin sayılı cerrahlarından birine meme büyütme ameliyatı oldum, asimetri olduğu için sol memeye 350cc sağ memeye 325cc mentor siltex round moderate plus profile gel breast implant cohesive I takıldı. yalnız benim kesim meme başından başlayıp dikey şekilde göğüs altına kadar kesildi. Daha önce böyle bir şekilde kesi olan var mı? İyileşme süreci nasıl olacak ? İz kalma durumu nedir? takılan silikon hakkında bilgi sahibi olan varsa benimde bu soruları yanıtlayacak tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var :|

Merhaba ben uzun zamandır sayfayı takip ediyorum. Hatta buradan okuduklarım sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Izmirdeyim çarşamba günü ameliyat olacağım. 375 cc yuvarlak şeklinde kararlaştırdık simülasyonda doktorum ile.

merhaba herkese. ben uzun zamandır Ali Rıza Öreroğlu yu instagramdan takip ediyorum ve 1 ay önce kendisi tarafından meme büyütme ameliyatı oldum. ona muayene olana kadar bu işin bu kadar detaylı olduğunu bilmiyordum, size de önerim hiç öyle yok yuvarlak 300 cc falan kafanıza göre karar vermeyin. silikon seçimimi ben tamamen doktor bey'in deneyimine bıraktım, sonuçta benim istediğim ve benim için önemli olan doğal, vücuduma orantılı bir sonuç olması önemli. bana yeni nesil silikonlar hakkında bilgi verdi, vücutta en doğal duran silikonmuş. yaptığı ameliyatın tekniği kas zarı altı diye geçiyormuş daha önce duymamıştım ama muayenede bana detaylıca anlattı. ben iyileşme sürecim çok kısa oldu, hastanede 1 gece kaldım ama ağrım çok azdı diyebilirim. Dikişler tamamen içten yapıldı ve dışarıdan hiç dikiş yoktu! 1 ay ameliyat izimin olduğu bölge bantlı kaldı. Bantlarla duş alabildim gayet rahattı. Dün kontrole gittim bir sorunum da yok. Ölçüm 80C.

Merhaba evet size sordum teşekkürler yanıtınız için muayene ücreti ne kadar görkem beyin birde ameliyat ne kadara mal olacak bilgi verirsen sevinirim
Muayene ücreti almıyor Görkem Bey. Ben 1. gitmem de hemen karar verdim. Daha hiç ödeme falan yapmadan çok heyecanlı ve merakliyim simülasyon için gelebilir miyim dedim ve tabiki deyip kabul etti.

Sabah ameliyatımı oldum. Şu saate kadar hiç agrım olmadı. Sadece ilk defa kalktıgımda mide bulantısı ve baş dönmesi oldu biraz. En büyük korkum genel anestezi idi. Meğer ne rahatmış. Sadece iyi uykular ve günaydın geçmiş olsunu hatırlıyorum.

X