- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.881
Ben rafa kaldırdım biberonuEvolvia kullaniyorum doktor iyi dedi ama aynen gszli olunca bebek oluyor ya

Bu güzel gece hürmetine Allah yardımcım olur inşallah... Başarabilirsem sana da haber ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rafa kaldırdım biberonuEvolvia kullaniyorum doktor iyi dedi ama aynen gszli olunca bebek oluyor ya
Kaç kilo doğdu canım? Benim 2.865 kg doğdu hastane çıkışı 2.680. Bugün 1 aylık olduk 3.800 çıktı ama boyu normalin az altında çıktı. Benim kız 37 haftalık doğdu amaBizimde bugun kontrol ama 3bucuk haftalik kizim bakalim kilosu nekadar ayin 6.5de bir aylik olcaz hayurlisi ile bakalim en son persembe 2780gr di kilosu
Pompa kullanıyorsun musunuz ben her emzirdikten sonra sagdim kalanı ise yaradıYok belki zararı olur yinede doktorla görüş istersen. Ama ne yapılırsa yapılsın ne yersek yiyelim o bebe emmeden o süt artmıyo işte![]()
Amin insallah basarili olursun canim ya benim esimde cevremde oyle destek verecek kimse yok ki yapayim sen basarili olursan bende deneyecem ama canm bu arada ac cocuk uyumaz belki gz sancisi vardir benimki tok yine uyumuyor 2 gundur oldum uykusuzlukdanBen rafa kaldırdım biberonubaşarabilrmiyim acaba yaa... 6 saattir direniyoruz gece nasıl olacak...
Bu güzel gece hürmetine Allah yardımcım olur inşallah... Başarabilirsem sana da haber ederim.
Geldik canım çok şükür. 47 günlük olduk bu saatten itibaren. Benimkisi doğumdan kaynaklı değil canım. Arada bir oluyor bana. Artık zevkten mi oluyor başka bişey mi bilmiyorum. Bazılarında gözlerim bile doluyor ağlamak istiyorum. Kız gerçektende insan doğumdan sonra ilk ilişkide korkuyor. Sanki ilk defa yapıyormuş gibi.o asamaya geldiniz mi canım bizim daha kirkimiz cikmadi ama sucluluk duyar miyim yazarim:)beni korku sariyo normal dogumdan sonra nasil olacsk diye temizlik korkusuda var doktora gitcem kontrole of yani
Yok canım yalnız değilsin =) benim kızda bildiğin üzre geceyarısından erken uyumuyor. Ne denediysem olmadı, uyku saatini bi türlü erkene çekemiyorumAyy bu saatte bı ben ayaktayım galiba. Eşimle 2 oğlum horul horul uyuyorlar.bende kızla salondayim. Ayağımda sallıyorum uyuyor. Ama ne zamana kadar böyle devam edecek.
Ayy vallahi. Bu kızlardan çekeceğim iz var. Bu babası öptü kıyameti kopardı. Zir zir ağladı.Yok canım yalnız değilsin =) benim kızda bildiğin üzre geceyarısından erken uyumuyor. Ne denediysem olmadı, uyku saatini bi türlü erkene çekemiyorum
Sagma islemini nasil yaptin tek gogus mu emziriyozynPompa kullanıyorsun musunuz ben her emzirdikten sonra sagdim kalanı ise yaradı
kiz maşallah de kocana nazardegmesin alnindan opuyor ya çok tatliiGeldik canım çok şükür. 47 günlük olduk bu saatten itibaren. Benimkisi doğumdan kaynaklı değil canım. Arada bir oluyor bana. Artık zevkten mi oluyor başka bişey mi bilmiyorum. Bazılarında gözlerim bile doluyor ağlamak istiyorum. Kız gerçektende insan doğumdan sonra ilk ilişkide korkuyor. Sanki ilk defa yapıyormuş gibi.
Diğer arkadaşa da dedim canım. Biberona alışıyolar ondan bu meme reddi halleri. Benimkide aynı durumda , bırakmadı henüz beni ama kavga ede ede emiyor resmen emzik niyetine. Şuan çok pişmanım biberon verdiğim için geride dönemiyorum doymadığından benim göğsümden. Kısır döngü devam ediyo emiyo ağlıyo dayanamayıp mamaya dönüyoruz![]()
canım ben surekli vermiyorum biberonu zorunda kalinca ve once hep ilk mememi veriyorum unutur mu yinede beni biberonla verdiğim hani iki gunde bir defa falan ve onu da zorlanarak iciyo zaten biberonda tavsiyem lansinoh tek delikli al canım iki delikli olmasin başlığı
canım senin gogsundw mi yumuşak peki
bir arkadas gogsu icin doktora gitmis ya bunun icin hangi doktora gidiyoruz
Aynı durum. 20günlüğüz gazda bu gece zirve yaptık kıvranmaktan bi hal oldu yavrum birazcık olsun çıkarırdı gaz onu da çıkaramadı. Gaz damlası masajlar rezeneler kimyonlar vs yok geçmiyor. Ne yiyorsunuz kızlar aç duracağım yakında o gaz yapar bu gaz yapar... niye oluyor bu kadar gazIkına ıkına bi hal oldu, zaten zar zor uyuyor, emmeye kalkıncada yok kakası yok gazı derken geri dalmıyor. Nasık düzelicek bu kızlar, ne yapmam lazım ya..
Bende o durudayim ne yiyecegimi sasirdim ama gaz aglayinca da gazlaniyormusAynı durum. 20günlüğüz gazda bu gece zirve yaptık kıvranmaktan bi hal oldu yavrum birazcık olsun çıkarırdı gaz onu da çıkaramadı. Gaz damlası masajlar rezeneler kimyonlar vs yok geçmiyor. Ne yiyorsunuz kızlar aç duracağım yakında o gaz yapar bu gaz yapar... niye oluyor bu kadar gaz![]()