- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.661
Allah hayırla kurtsrsın canım. Benim ikinci doğumumda suni sancıyla oldu ama benim açılmam vardı 4 cm kadar. Önce suyu patlattılar sancı artmayınca suni sancı aldım.Kızlar sizler efey tecrübelisiniz artık . Çoğunuzu doğum sırasında takip ettim . Size birşey sorucam şuan 39+1 günlüğüm suyum çok iyi değil o yüzden doktor gününü geçirtmicem dedi . Bugün çatı muayenesi oldum çatım normal doğuma uygun bebekte 3300 gr . Ana rahimde hiç yumuşama yok ayrıca hiç sancım da yok. Doktorum eğer normal istiyosan 1 mayısta vahinal fitil gibi bişey varmış onu koyarz rahmini yumuşatması için dedi . Bir gün snrasa suni sancıyla doğumu başlatcakmış . Hatırladığım kadarıyla sizlerden de bu fitil gibi olan şeyi yaptıran vardı nasıl bi süreç geçirdi ? Bi de suni sancıdan korkuyorum birazcık suni sancıyla doğum yapan oldu mu
Korkma canım , Allah attığı düğümü çözecek elbet. Sancı işte ne farkeder ha kendi sancın ha suni sancı :):) telkin et kendini. Ben suni sancıyla 45 dk da doğum yaptım ssncılar ve ıkınma da dahil.