2018 kpss ogretmenlik

Arkadaşlar ben de Türkçe öğretmenliği okuyorum 1 sene sonra mezun olcam ama bu sene de sinava gireceğim alana çalışıyorum eğitim bilimlerine çalışıyorum da yetişmez değil mı ? Gerçi kendimi denemek için giriyorum

Konunun üzerinden bayağı bir geçmiş ama olsun. Benim de branşım Türkçe puanı iyi gelen arkadaşlar nasıl çalıştınız bu kpss illetine. Ne yapmamız gerekiyor benim alan iyi geldi ama gkgy batırmışım ve sene boyunca gkgy çalıştım alana hiç bakmadım bile gerçi şu zamanda öğretmen olabilmek hayal ama olsun.

merhaba ben kpss ilk kez giricem.
alan ve eğitim önemli diye yazmıştı bazı arkadaşlar
siz alandan kaç aldınız, gkgy den kaç aldınız

arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben çalışmıyorum bir bıraktım pir bıraktım bütün konular duruyor napıcam ben.
resmen hiçbir şey yapmıyorum

Bende suan yurduma gidip başlayacağım.
Alan mi egitim bilimleri mi napicam karar veremedim
Siz nasil bir yol izlediniz
Tabi ki alan. Ben geçen sene egitim bilimlerine baktim mart ayına doğru sıkılınca biraktim ama egitim netim cok iyi geldi çünkü çalışmıştım iyi kötü. Ama alan eğitimi facia olunca ise yaramadi. O yüzden kesinlikle alan egitimi

Hoc
Hocam benim efitim bilimleri de kötü ilk onu halledeyim diye dusundum. 2 aya bitirsem hemen alana gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…