- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
- Konu Sahibi clamentaine
Slm arkadaşlar.var mi kpss ogretmenlik icin hazirlanacak olan toplasalim bu baslikta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu sene girmek istiyorum.mezun olalı benim de çok oldu ama özel sektörde yıllarımı harcamak istemiyorum, hem ders çalışmayı da özlemişim :) mart gibi başlasam yetişir miyim acaba
Teşekkür ederim benim branşım da Türkçe 83 ile falan atanıyor ama hem gk gy hem eğitim hem alan hem de sözlü mülakat gelince sınav zorlaştı bakalım elimden geleni yapacağım artıkYetişir de hocam atama puanınıza ve alt yapınıza bağlı açıkçası. Benim bölüm için (edebiyat) 90 üzeri alırsam anca atanırım. Bu sebeple bir buçuk ay önce başladım. Şu da var, sınav biliyorsunuz temmuza alındı. ÖABT'de iki hafta sonra. İnsanların GY-GK ve eğitim bilimlerine daha fazla yükleneceğini düşünüyorum. Bu yüzden altyapınız zayıfsa hemen başlamakta fayda var. Tabi 80 ile atanıyorsanız bence hiç kasmayın. Martta başlasanız rahat rahat yetişir. İyi çalışmalar
gitmiyor canim. evdeyim canim benimle kpss giricek arkadasim yok. bunun verdigi bosvermislik var. calisan insanlari gorsem etrafimda hirs yaparim da. kendi kendimi gecemiyorum. sistemli calismiyorum. bu grup iyi gelir sandim ama kimse baslamadi galiba.clamentaine H haru1 Kadifepembe mrskulkedisi Mirelay H Hyuga hinata kızlar nasıl gidiyor çalışmalarınız?
Ben başladım:) hem de çook oldu şubat gibi başlamıştım 4 senedir kpss girmiyordum 0 dan başladım genel olarak konuları bitirdim bir tek alan kaldı. Sonra da tekrara başlayacağım. bu sene pek umudum yok geç başladığım için süreden dolayı ama elimden geleni yaparım yine degitmiyor canim. evdeyim canim benimle kpss giricek arkadasim yok. bunun verdigi bosvermislik var. calisan insanlari gorsem etrafimda hirs yaparim da. kendi kendimi gecemiyorum. sistemli calismiyorum. bu grup iyi gelir sandim ama kimse baslamadi galiba.
dersleri nasil calistiniz. ben ne var ne yok yaziyorum. mutlaka donup bakmalik notlarim olmali elimde. bu da bana cok zaman kaybettiriyo ve canuk skiliyorum. benim hocam youtube kanalini takip ediyorum. mayisa kadar yetismezse video defter notu alicam mecbur. test cozumunu nasil yapiyosunuz. bir de bolum neydi?Ben başladım:) hem de çook oldu şubat gibi başlamıştım 4 senedir kpss girmiyordum 0 dan başladım genel olarak konuları bitirdim bir tek alan kaldı. Sonra da tekrara başlayacağım. bu sene pek umudum yok geç başladığım için süreden dolayı ama elimden geleni yaparım yine de
Ben de senin gibi yapıyorum testi ise ders bittikten sonra çözüyorum. bölüm türkçe.senin neydidersleri nasil calistiniz. ben ne var ne yok yaziyorum. mutlaka donup bakmalik notlarim olmali elimde. bu da bana cok zaman kaybettiriyo ve canuk skiliyorum. benim hocam youtube kanalini takip ediyorum. mayisa kadar yetismezse video defter notu alicam mecbur. test cozumunu nasil yapiyosunuz. bir de bolum neydi?
benim beden egitimi. Allahtan alan yok bizde. yoksa hic yetistiremem. hangi dersleri bitirdin canim.Ben de senin gibi yapıyorum testi ise ders bittikten sonra çözüyorum. bölüm türkçe.senin neydi
Ben eğitim derslerini ve gkgy yi bitirdim.bir tek alan kaldı, onun da bir kısmı bitti. Ama ben şöyle bir toplarlama şeklinde yapıyorum, çok detaylı çalışmıyorum.işte gelişim psk.neler var, hangi konular var, hangi kişiler önemli vs.bunun gibi.benim beden egitimi. Allahtan alan yok bizde. yoksa hic yetistiremem. hangi dersleri bitirdin canim.
moral verici mesaj olmus tesekkur ederim. netlerin nasil bu evrede. gk gy toplami ve egitim toplami.Ben eğitim derslerini ve gkgy yi bitirdim.bir tek alan kaldı, onun da bir kısmı bitti. Ama ben şöyle bir toplarlama şeklinde yapıyorum, çok detaylı çalışmıyorum.işte gelişim psk.neler var, hangi konular var, hangi kişiler önemli vs.bunun gibi.
Sonra ikinci aşamaya geçeceğim, bu aşamada daha detaylı çalışacağım konuları falan ve daha çok soru çözümü yapacağım. 0 dım, 1 oldum; böyle de 2 olacağım.
Senin de alan olmaması büyük avantaj, alan çok eliyor çünkü. Bölümünün ataması az vs ama imkansız da değil,sonuçta her sene alım oluyor mu oluyor. Olmaya da devam edecek:)
Onu hiç söylemeyeyim, kötü :)moral verici mesaj olmus tesekkur ederim. netlerin nasil bu evrede. gk gy toplami ve egitim toplami.