2018 kpss ogretmenlik

Ben de ilk kez bu sene gireceğim. Mezun olalı çok oldu ama sağlık sorunları, özel sektörde çalışma derken anca bu sene. Hepimize kolay gelsin. Başlıkta iyi olmuş, dayanışma içinde oluruz.

Ben de bu sene girmek istiyorum.mezun olalı benim de çok oldu ama özel sektörde yıllarımı harcamak istemiyorum, hem ders çalışmayı da özlemişim :) mart gibi başlasam yetişir miyim acaba

Ben de bu sene girmek istiyorum.mezun olalı benim de çok oldu ama özel sektörde yıllarımı harcamak istemiyorum, hem ders çalışmayı da özlemişim :) mart gibi başlasam yetişir miyim acaba

Yetişir de hocam atama puanınıza ve alt yapınıza bağlı açıkçası. Benim bölüm için (edebiyat) 90 üzeri alırsam anca atanırım. Bu sebeple bir buçuk ay önce başladım. Şu da var, sınav biliyorsunuz temmuza alındı. ÖABT'de iki hafta sonra. İnsanların GY-GK ve eğitim bilimlerine daha fazla yükleneceğini düşünüyorum. Bu yüzden altyapınız zayıfsa hemen başlamakta fayda var. Tabi 80 ile atanıyorsanız bence hiç kasmayın. Martta başlasanız rahat rahat yetişir. İyi çalışmalar

• Beğen
Reactions: Den
Yetişir de hocam atama puanınıza ve alt yapınıza bağlı açıkçası. Benim bölüm için (edebiyat) 90 üzeri alırsam anca atanırım. Bu sebeple bir buçuk ay önce başladım. Şu da var, sınav biliyorsunuz temmuza alındı. ÖABT'de iki hafta sonra. İnsanların GY-GK ve eğitim bilimlerine daha fazla yükleneceğini düşünüyorum. Bu yüzden altyapınız zayıfsa hemen başlamakta fayda var. Tabi 80 ile atanıyorsanız bence hiç kasmayın. Martta başlasanız rahat rahat yetişir. İyi çalışmalar
Teşekkür ederim benim branşım da Türkçe 83 ile falan atanıyor ama hem gk gy hem eğitim hem alan hem de sözlü mülakat gelince sınav zorlaştı bakalım elimden geleni yapacağım artık

Ben gelecek sene mezun olup gireceğim sınava inşallah ama pek bir fikrim de yok sınavla ilgili.Mağlum,sınav sistemlerini sürekli değiştirip duruyorlar.2019 KPSS için de böyle bir ihtimal varmış ama bilemeyeceğim.Branşım ingilizce bu arada.

Ben de edebiyat öğretmenliği mezunuyum bu sene sınava girmeyi düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyor çünkü hala çalışmaya başlamadım

kizlar ben calismalara basladim. bu sene konulari oturtiyim olmazsa seneye test cozerek hazirlaniyim diyorum. adam akilli calisamiyorum. evliyim ev isleri oluyo.
beden egitimi ogretmeniyim. birbirimize destek olursak her sey daha kolay gibi geliyor bana.

gitmiyor canim. evdeyim canim benimle kpss giricek arkadasim yok. bunun verdigi bosvermislik var. calisan insanlari gorsem etrafimda hirs yaparim da. kendi kendimi gecemiyorum. sistemli calismiyorum. bu grup iyi gelir sandim ama kimse baslamadi galiba.
Ben başladım:) hem de çook oldu şubat gibi başlamıştım 4 senedir kpss girmiyordum 0 dan başladım genel olarak konuları bitirdim bir tek alan kaldı. Sonra da tekrara başlayacağım. bu sene pek umudum yok geç başladığım için süreden dolayı ama elimden geleni yaparım yine de

Ben başladım:) hem de çook oldu şubat gibi başlamıştım 4 senedir kpss girmiyordum 0 dan başladım genel olarak konuları bitirdim bir tek alan kaldı. Sonra da tekrara başlayacağım. bu sene pek umudum yok geç başladığım için süreden dolayı ama elimden geleni yaparım yine de
dersleri nasil calistiniz. ben ne var ne yok yaziyorum. mutlaka donup bakmalik notlarim olmali elimde. bu da bana cok zaman kaybettiriyo ve canuk skiliyorum. benim hocam youtube kanalini takip ediyorum. mayisa kadar yetismezse video defter notu alicam mecbur. test cozumunu nasil yapiyosunuz. bir de bolum neydi?

dersleri nasil calistiniz. ben ne var ne yok yaziyorum. mutlaka donup bakmalik notlarim olmali elimde. bu da bana cok zaman kaybettiriyo ve canuk skiliyorum. benim hocam youtube kanalini takip ediyorum. mayisa kadar yetismezse video defter notu alicam mecbur. test cozumunu nasil yapiyosunuz. bir de bolum neydi?
Ben de senin gibi yapıyorum testi ise ders bittikten sonra çözüyorum. bölüm türkçe.senin neydi

benim beden egitimi. Allahtan alan yok bizde. yoksa hic yetistiremem. hangi dersleri bitirdin canim.
Ben eğitim derslerini ve gkgy yi bitirdim.bir tek alan kaldı, onun da bir kısmı bitti. Ama ben şöyle bir toplarlama şeklinde yapıyorum, çok detaylı çalışmıyorum.işte gelişim psk.neler var, hangi konular var, hangi kişiler önemli vs.bunun gibi.
Sonra ikinci aşamaya geçeceğim, bu aşamada daha detaylı çalışacağım konuları falan ve daha çok soru çözümü yapacağım. 0 dım, 1 oldum; böyle de 2 olacağım.
Senin de alan olmaması büyük avantaj, alan çok eliyor çünkü. Bölümünün ataması az vs ama imkansız da değil,sonuçta her sene alım oluyor mu oluyor. Olmaya da devam edecek:)

Ben eğitim derslerini ve gkgy yi bitirdim.bir tek alan kaldı, onun da bir kısmı bitti. Ama ben şöyle bir toplarlama şeklinde yapıyorum, çok detaylı çalışmıyorum.işte gelişim psk.neler var, hangi konular var, hangi kişiler önemli vs.bunun gibi.
Sonra ikinci aşamaya geçeceğim, bu aşamada daha detaylı çalışacağım konuları falan ve daha çok soru çözümü yapacağım. 0 dım, 1 oldum; böyle de 2 olacağım.
Senin de alan olmaması büyük avantaj, alan çok eliyor çünkü. Bölümünün ataması az vs ama imkansız da değil,sonuçta her sene alım oluyor mu oluyor. Olmaya da devam edecek:)
moral verici mesaj olmus tesekkur ederim. netlerin nasil bu evrede. gk gy toplami ve egitim toplami.

Mrb kızlar bnımde 15 aylık oglum var kpss ye caşosamadım dogru durust aıödılerde bakayım dıyorum meşea suan cok yorgunm ogluöu uyutuyrm nasıl ders caşıscm bışmıyorm bu torgunluklarşa boşumm beden egıtımı

X