- 21 Temmuz 2016
- 166
- 131
- Konu Sahibi clamentaine
Merhaba benim alanımda da bu yıl 4 kişi alacaklarmış benimde çalışasım gelmiyor.ben de evliyim ve 1.5 yaşında çocuğum var. Bizim alanda 370 kişi alınacak bunu öğrendiğimde tamame soğudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim alanımda da bu yıl 4 kişi alacaklarmış benimde çalışasım gelmiyor.ben de evliyim ve 1.5 yaşında çocuğum var. Bizim alanda 370 kişi alınacak bunu öğrendiğimde tamame soğudum
Bölümünüz sorabilir miyim ve şimdi ne yapıyorsunuzMerhaba benim alanımda da bu yıl 4 kişi alacaklarmış benimde çalışasım gelmiyor.
Benim bölümüm halkla ilişkiler ama bu yol 14 kişi alacaklarmış ben haziranda mezun olacağım ama sadece KPSS de genel yetenek genel kültüre girmeyi düşünüyorum.Bölümünüz sorabilir miyim ve şimdi ne yapıyorsunuz
merhaba ben kpss ilk kez giricem.Konunun üzerinden bayağı bir geçmiş ama olsun. Benim de branşım Türkçe puanı iyi gelen arkadaşlar nasıl çalıştınız bu kpss illetine. Ne yapmamız gerekiyor benim alan iyi geldi ama gkgy batırmışım ve sene boyunca gkgy çalıştım alana hiç bakmadım bile gerçi şu zamanda öğretmen olabilmek hayal ama olsun.
hocam iyi insallah bu sene daha cok yükseltirsinizGkgy 65 alanım 71
Ben pomeme hazırlanıyorum artık da inşallah hepimizin dilediği gibi olurhocam iyi insallah bu sene daha cok yükseltirsiniz
İnşallah :)Ben pomeme hazırlanıyorum artık da inşallah hepimizin dilediği gibi olur
Ayni bensiniz. Alan egitimine çalışıyorum arada sirada ekimde tam gaz baslayacagimarkadaşlar neler yapıyorsunuz ben çalışmıyorum bir bıraktım pir bıraktım bütün konular duruyor napıcam ben.
resmen hiçbir şey yapmıyorum
Bende suan yurduma gidip başlayacağım.Ayni bensiniz. Alan egitimine çalışıyorum arada sirada ekimde tam gaz baslayacagim
Tabi ki alan. Ben geçen sene egitim bilimlerine baktim mart ayına doğru sıkılınca biraktim ama egitim netim cok iyi geldi çünkü çalışmıştım iyi kötü. Ama alan eğitimi facia olunca ise yaramadi. O yüzden kesinlikle alan egitimiBende suan yurduma gidip başlayacağım.
Alan mi egitim bilimleri mi napicam karar veremedim
Siz nasil bir yol izlediniz
Hocam benim efitim bilimleri de kötü ilk onu halledeyim diye dusundum. 2 aya bitirsem hemen alana gecerimTabi ki alan. Ben geçen sene egitim bilimlerine baktim mart ayına doğru sıkılınca biraktim ama egitim netim cok iyi geldi çünkü çalışmıştım iyi kötü. Ama alan eğitimi facia olunca ise yaramadi. O yüzden kesinlikle alan egitimi