2018 KPSS ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜM

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
Bugünden itibaren ben de başlıyorum. Bu kez yüksek puan almalıyım. Buraya gün gün yazarsam daha motive olurum hem de yaptıklarımı kaydetmiş olurum daha düzenli olur diye düşündüm. İnşallah bu kez başarı bizden yana olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi çalışmalar herkese.

Planimi da yazayim. Yeteri kadar zamanım olduğunu düşündüğüm için her gün sadece bir konuyu çalışıp sindirip o konuyla alakalı 300 civarı soru çözmek. Türkçe ve matematiğe ağırlık vereceğim.

Canim ben bir konuya 4 gun verdim cocugu uyuttuktan sonra gece calisabilirim sadece sence cokmu 4 gun tek konuya .evveliyat cok detayli anlatmis eski kitaplarimda olmayan bilgiler orda var islamiyet oncesi basit diye gecerdm hep mesela ama o kitapta bilmedigim cok sey var mesela

Bence eğer 4 günde konunun özetini çok iyi çıkarıp konuya hakim olunabiliyorsa ve bir konuyla alakalı en az 300 soru çözülüyorsa çok değil. Bütün gün çalişamadiğin için zaten başka nasıl çalışacaksın ki ? Diğer türlü bir konuya bir gün ayirsan sadece bir gecede ne kadar o konuyu öğrenebilecek kaç soru çözebileceksin ki ? Ama zamanla hizlanirsiniz bence. Ama toplam 100 konu varsa 400 gün eder mesela yani toplam 13 ayda biter tüm konular. Deneme çözmeye de vakit kalmalı. Gelecek yıl Şubat'ta bitse konular mayısta sınav olsa 3 ay da deneme çözüp tekrar yaparsınız.

Canm bnm tesekkur ederm evet gun icinde calismam mumkun degil zaten ben onlisans mezunuyum sinava iki sene var nerdeyse matematik turkcede zaten fena degilim onlari calismasi kolay olur

Ri
Canm bnm tesekkur ederm evet gun icinde calismam mumkun degil zaten ben onlisans mezunuyum sinava iki sene var nerdeyse matematik turkcede zaten fena degilim onlari calismasi kolay olur
Rica ederim ne demek ama ben de öyle diyordum Türkçede iyiyim diye güveniyordum ama sınavda 15 net zor yaptım bu kez hepsine eşit seviyede çok fazla önem vererek çalişacam hatta iyi yapabiliyorum dediklerime daha fazla çalişacam. İnşallah güzel bir çalışma yılı ve güzel bir sonuç elde ederiz

Evet paylaştıkça hem kendimizi hem de birbirimizi motive ederiz belki :) güzel olur bence :)

Tebrik ederim sizleri bende de bebek var gündüz neredeyse imkansız gece halim yok ama bir şekilde çalışmam lazım sınav mayısta olduğuna göre şubatta bitmis olmalı tüm konular. Ocak ayını saymazsak tam 12 ay var sayısalcıyım oyüzden genel yeteneğe öncelik verip bittikten sonra genel kültüre geçeceğim. Bugün cümlede anlama başlayacağım

Yeni kaynak almak istiyorum antrenmanla karla matematik setini almak istiyorum. Başta evveliyat konu anlatımı setini alacaktım ama vazgeçtim şu an çünkü matematik öğrenmem lazım. İki set de nerdeyse aynı fiyat. Bana Türkçe öğreten bir kitap ya da set önerebilir misiniz? Konu anlatımlı olması gerek.

eğer internet sınırsız ise konu anlatımı önder hoca var onderhoca.net sitesi konu anlatımı güzel tarih için ramazan yetgin videoları var coğrafya nihan ataman ya da engin eraydın üstüne bol soru

Sınırsız değil ne yazık ki ordan dinlemek yerine evveliyat video ders notlarını almak istiyorum. Çünkü ben ilk hazirlandiğimda dinleyerek hazırlandım ama bende pek faydası olmadı. Ben yapamadım yani. Sadece Türkçeden iyi bir kaynak bulmalıyım. Genel yeteneği iyileştirirsem yeter bana. Çünkü sınavda o bölümü hiç yapamadım.

teşekkür ederim ön lisans turizm otel mezunuyum

kasımda başladım çalışmaya konu tekrarlarını ve soru çözümünü sıkı tuttum çok zorlamadım kendimi

film de izledim dışarıya da çıktım yeri geldi bir iki gün tatil yaptım (tatil dediğim sadece soru çözdüm) ama günlük çalıştım

hangi derste eksiğim varsa o derse ağırlık verdim konular bitince de sürekli yanlış yaptığım konulara tekrar dönüp çalıştım
ben bu derste iyiyim deyip soru çözmemezlik yapmadım 2014te o hataya düştüm çünkü

yapamıyorum diye pes etmedim
son iki ay doğum falan derken çalışamadım ama şükür istediğim gibi bir puan aldım

Tebrik ederim bölümünüz neydi çalışma programiniz nasıldı? Tavsiye edeceginiz çalışma yöntemi var mı?

X