Merhaba sevgili anneler, öncelikle herkes bebeğini sağlıcakla büyütsün inşallh. Bebeğimi doğması gereken zamandan yaklaşık 1 ay önce kucağıma aldım. Yani aralık 1-2 gözükürken kasım 5 te geldi meleğim. Çok şükür sağlıklı bir bebek. 46 cm 2820 gr doğdu. Şuan 4 ay 16 günlük. Boyu şuan 62-63 cm. Kilosu ise 6.300 filan. İlk iki ay güzel kilo aldı. Ama son iki aydır toplamda 800 gr. Sadece anne sütü alıyor. Sizde durumlar nasıl .
Boyu çok güzel bir dönem benim bebeğim de öğle oldu şuan 7 aylık 8.400 kilo doktor kilo almadığı ay boyuna gitmiş demişti.Bence endişelenmenize gerek yok gayet güzel bebeğinizin gelişimi
Boyu çok güzel bir dönem benim bebeğim de öğle oldu şuan 7 aylık 8.400 kilo doktor kilo almadığı ay boyuna gitmiş demişti.Bence endişelenmenize gerek yok gayet güzel bebeğinizin gelişimi
Maşallah kuzuya. İnşallah çocuklarımız ideal kiloya ulaşana dek sağlıklı kilo almaya devam ederler. Ne güzel ek gıdaya da geçmişsiniz. Darısı bize inşallah. Sağlıcakla büyütün meleğinizi .
Merhaba kizlar nasilsin benim kuzenim 6 aylik bebegini alicaklar kesesi yırtilmis bebek 950 gr olmus yasar mi sizce nasil olur beslenmesi filan bir arkadasimiz vardi burda hatta emir asafti o nasıl oldu?
Merhaba benim kızım da ayın 5 inde 6.ayını doldurdu. Maşallah diş de çıkarmış ne güzel . Ben 5.5 aylıkken azar azar başladım. Havuç patates muz kabak elma tadımları yaptık . İçlerine verirken 1 çk zeytinyağı da koyuyprum kabız olmasın diye. İnternetten bebek tarhanası ve ev yapımı bisküvi de aldım. Yine bebekler için pekmez , pirinç unu, tam buğday unu ve irmik de aldım. Tarhanayı sevdi. Pirinç ununu elmayla tatlandırdım onu da sevdi. İrmik daha denemedim. Onu da denicem. . İnşallah yardımcı olmuşumdur. Bu arada verdiğiniz ürünşeri 1 çk verin önce. Alerji oluyor mu olmuyor mu diye takip edin. 3 gün kuralı. Yukarıda bahsettiğim yiyeceklerin çoğu alerjisi düşük ama siz yine de gözlemleyin
Hanımlar iyi aksamlar bebeğim 9 aylik yaklaşık 1 2 aydır bazı şeylerden korkup çok şiddetli ağlamaya başlıyor örneğin avm lerdeki alt acma unitesinden ates olcerin konusma sesinden gibi sizlerdede oluyormu