2018 Kasım bebekleri

Nisaa05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
12
8
32
Merhaba sevgili anneler, öncelikle herkes bebeğini sağlıcakla büyütsün inşallh. Bebeğimi doğması gereken zamandan yaklaşık 1 ay önce kucağıma aldım. Yani aralık 1-2 gözükürken kasım 5 te geldi meleğim. Çok şükür sağlıklı bir bebek. 46 cm 2820 gr doğdu. Şuan 4 ay 16 günlük. Boyu şuan 62-63 cm. Kilosu ise 6.300 filan. İlk iki ay güzel kilo aldı. Ama son iki aydır toplamda 800 gr:KK43:. Sadece anne sütü alıyor. Sizde durumlar nasıl 🙏🏻.

Boyu çok güzel bir dönem benim bebeğim de öğle oldu şuan 7 aylık 8.400 kilo doktor kilo almadığı ay boyuna gitmiş demişti.Bence endişelenmenize gerek yok gayet güzel bebeğinizin gelişimi

Boyu çok güzel bir dönem benim bebeğim de öğle oldu şuan 7 aylık 8.400 kilo doktor kilo almadığı ay boyuna gitmiş demişti.Bence endişelenmenize gerek yok gayet güzel bebeğinizin gelişimi
Maşallah kuzuya🥰. İnşallah çocuklarımız ideal kiloya ulaşana dek sağlıklı kilo almaya devam ederler🙏🏻. Ne güzel ek gıdaya da geçmişsiniz. Darısı bize inşallah. Sağlıcakla büyütün meleğinizi 🙏🏻.

Merhaba kizlar nasilsin benim kuzenim 6 aylik bebegini alicaklar kesesi yırtilmis bebek 950 gr olmus yasar mi sizce nasil olur beslenmesi filan bir arkadasimiz vardi burda hatta emir asafti o nasıl oldu?

Slm kızlar bnm oğlan bugün 6 ayı bitirdi alttan 2 dis çıkardık emziriyordum artık ek gıdaya geçeceğim neler yapıp yediriyorsunuz

Slm kızlar bnm oğlan bugün 6 ayı bitirdi alttan 2 dis çıkardık emziriyordum artık ek gıdaya geçeceğim neler yapıp yediriyorsunuz
Merhaba benim kızım da ayın 5 inde 6.ayını doldurdu. Maşallah diş de çıkarmış ne güzel 😍. Ben 5.5 aylıkken azar azar başladım. Havuç patates muz kabak elma tadımları yaptık 😍. İçlerine verirken 1 çk zeytinyağı da koyuyprum kabız olmasın diye. İnternetten bebek tarhanası ve ev yapımı bisküvi de aldım. Yine bebekler için pekmez , pirinç unu, tam buğday unu ve irmik de aldım. Tarhanayı sevdi. Pirinç ununu elmayla tatlandırdım onu da sevdi. İrmik daha denemedim. Onu da denicem. 😍. İnşallah yardımcı olmuşumdur. Bu arada verdiğiniz ürünşeri 1 çk verin önce. Alerji oluyor mu olmuyor mu diye takip edin. 3 gün kuralı. Yukarıda bahsettiğim yiyeceklerin çoğu alerjisi düşük ama siz yine de gözlemleyin 🙏🏻😍

Hanımlar iyi aksamlar bebeğim 9 aylik yaklaşık 1 2 aydır bazı şeylerden korkup çok şiddetli ağlamaya başlıyor örneğin avm lerdeki alt acma unitesinden ates olcerin konusma sesinden gibi sizlerdede oluyormu

X