- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ne demek kuzum severek ilgilendimSevgili aydingelini çok teşekkür ederim bu Bilgi için kesinlikle çok naziksin :) pull adına çok sevindim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek kuzum severek ilgilendimSevgili aydingelini çok teşekkür ederim bu Bilgi için kesinlikle çok naziksin :) pull adına çok sevindim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
Evet canım korkunç arttı her şeyin fiyatı daha da artacak türk lirası pul gibi kaldı valla :) yüzde 4 değer kaybetti bugün. Yüzde 2-2 gidiyordu. HayırlsI ne diyelim ki. Canım çok kötüysen iç ben başım ağrıyınca içiyorum. Yoksa günlerce sürer ağrısı.ya kızlar dolar altın euro fırlamış. işyerinde resmen bi matem havası var. tüm negatif enerjiyi sanırım üstüme çektim başım nasıl ağırıyo inanamazsınız. parolda içmek istemedim belki açlıktandır dedm yemek yedim banamısın demedi. düşüp bayılacak gibi oluyorum bilmiyorum. sanırım içicem parol bitaneeuro dolar geldi beni vurdu
![]()
aynen vallahi 100 dolarcığım vardı ondan 100 tl kar ettim çok mutluyumEvet canım korkunç arttı her şeyin fiyatı daha da artacak türk lirası pul gibi kaldı valla :) yüzde 4 değer kaybetti bugün. Yüzde 2-2 gidiyordu. HayırlsI ne diyelim ki. Canım çok kötüysen iç ben başım ağrıyınca içiyorum. Yoksa günlerce sürer ağrısı.
Canım valla benimde biraz param vardı 2 gün önceye göre artmış oldukça :) ama işte bunlar bizden çıkacak. İyi canım o da uyuyor Şuan. Keyfi yerinde maşallah diş çıkartıyor bir de.aynen vallahi 100 dolarcığım vardı ondan 100 tl kar ettim çok mutluyumcidden patron vs ağlayacak o kadarlar, çünkü dolar ödememiz var ve her dk artıyo
dayanamayıp içicem birazdan sanırım yoksa tuttumu gerçekten günlerce sürüyo
senin bıdık napıyo
öyle valla canım, dolar artsada bizden çıkacak anca beynimiz kar ettiğini düşünecek. maşallah ona sevindim iyi olmasına :)Canım valla benimde biraz param vardı 2 gün önceye göre artmış oldukça :) ama işte bunlar bizden çıkacak. İyi canım o da uyuyor Şuan. Keyfi yerinde maşallah diş çıkartıyor bir de.
Pullubiber onermisti: dogumdan itibaren montesorri. Ben de not etmistimBurda bir arkadaşımız kitap önerisinde bulunmustu. Kitap siparişi vercem de bu Montessori eğitim kitabı hangisiydi. Birde tavsiye üzerine nilüfer devecigil ışığın yolu kitabını sepete ekledim![]()
Ben ne zaman ultrasona girsem benimki yatiyo hareket yok. Arada bi kendine daha rahat pozisyon bulup oraya dönüyo o sekilde yatiyor. Doktor bile dedi cok rahatina duskun bi bebek diye. Ultrasonda hareketli olmasi icin artik cikolata yesem ise yarar mi doktora gittgmde 18 haftalik olcak allah nasip ederse
Allah şifa versin canım, bu konuda bir tedirginliğin varsa, Devlette sıra bulamıyorsan özel de Perinatolağa yaptırman daha iyi.Ayrıntılı için de randevu bulamadım henüz. Bulamazsam özelde yaptırırım artık. Ablamın da ikili yada üçlüde (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) risk yüksek çıkmıştı bebekte beyne pıhtı atmış doktorlar nezaman olduğunu tam bilemediler ya anne karnında ya doğumdan sonra dediler. Yegenim sağ el ve ayağını tam kullanmıyordu fizik tedaviye başladılar baya düzelme var ama yine de sol kadar aktif kullanmıyor hala o da aklıma geldi acaba testlerde çıkan omuydu diye düşündüm.
Sağol canım dondurmayı denemiştim işe yaramamıştı.
Uyuyana kadar işe yaradı canım, uyuduktan sonra başladı yineCanım ben normalde sakız çiğnemeyi hiç sevmem, hemen çenem ağrır çünkü. Yarım saat süre tutup çiğnemiyorum şimdi de. Rahatsızlık hissi geçince veya arabada bulantım kesilince çıkarıp atıyorum hemenkeskin nane kokulular daha çok işe yaradı bende, inşallah sana da iyi gelmiştir.
Yenilen içilen çoğu şeyi denedim Soda da olmadı:)biz afifeciğimin öğrencileriyiz canım ondan bizi etiketlemiştir ama beni dışladı pinkle kendisi şimdi
maden suyu iç mide yanmasına maden suyu iyi geliyodu bende.
diğer konuda da küstüm seninle
heh sana da küstüm![]()
Bulantı yaptığını yazdıkları için, Krill yağı istedim sabah ilkini içtim rahatsız etmedi hiç.Günaydınlar ... omega 3 kullananlar var mı dr yazdı mı size ve hangi marka
Benim de ilk hamileliğim.Öncelikle Allah ne nasip ederse onu yaşarız öyle düşünüyorum... Bi de bebeğimi strese sokmak istemiyorum annenin mutlu ve umutlu olması onun için çok önemli. Hep güzel şeyler düşünüyorum, güzel hayaller. O anlatılan şeyler herkesin başına gelecek diye bi şey Yok ki. Kalbini ferah tutmalısın canımTatlı hamişler merhaba umarım bebisler de siz de iyisinizdir:))
Benim ilk hamileliğim ve aşırı evham yapıyorum. Böyle her gün bebeği gidip görmek istiyorum üç haftada bir kontroller olunca icim rahat etmiyor iyi mıdır bir problem var mıdır diye düşünüp duruyorum. Bebeğinin kalbi duranları duyunca iyice korkuyorum ya bisey olduysa diye. Hareketlerini bari hissetsem içim ona göre rahat da olur ama henüz 16 haftalık kuzum hareketlerini de hissetmiyorum. Siz bu düşüncelerden nasıl uzak duruyorsunuz bana da akıl verin![]()
küstüm kii küstüm kiiiUyuyana kadar işe yaradı canım, uyuduktan sonra başladı yine
Yenilen içilen çoğu şeyi denedim Soda da olmadı:)
Gelinliğini bil, Haddini bil sen bize küsemezsin![]()
Dimi doğru diyorsun karamsar olmamak gerekiyor inşallah sağlıcakla gelsinler bizeeBenim de ilk hamileliğim.Öncelikle Allah ne nasip ederse onu yaşarız öyle düşünüyorum... Bi de bebeğimi strese sokmak istemiyorum annenin mutlu ve umutlu olması onun için çok önemli. Hep güzel şeyler düşünüyorum, güzel hayaller. O anlatılan şeyler herkesin başına gelecek diye bi şey Yok ki. Kalbini ferah tutmalısın canım
Amin insallah canimCanım ben o günleri unuttum neler geçti üzerinden inşallah canım hepimiz sağlıkla alırız.
ablamin bebegi cinsiyetini gostermemisti doktor bi cikolata vermis 15 dk dolas gel demis. 5.ayindaydi ablam artik cildiriyodu ogrenemedigi icin :) cikolata yiyince hareket etmeye baslams o sekilde görms doktoru. Her bebekte ayni etkiyi gosterirmi bilmiyorum ama bende denicem bi hareketli gormek istiyorum artik:)Ben randevudan 15 dk önce fındık yemistim söylemesi ayıp :) o yüzden hareketli olabilir. Çikolata yediğinde de oynar derler evet hatta ileri haftalarda nst ölçümü yapılmadan önce çikolata yediriyorlardı :)