2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amaaan doğuma çooookk var daha hanımlar şu bulantılar bir geçeydi doğum kolay ilk olanlar hiç korkmayın onca kadın nasıl doğurmuş bizden öncekiler bizim gibi 1-2 de değil 5-6 tane doğurmuşlar bunu düşünün öyle korkunç olsa neden o kadar doğursunlar evlattaki sevgi hiçbirşeyde yok onu düşünün sadece şuan beni en çok zorlayan bulantı o geçsin Yaparım Allah in izni ile

Kizlar bana şans dileyin dua edin bişeyler yapin benim icin buyuk gun geldi oglumun dogum gununu yapiyorum bugun 40 50 kisilik bir misafir ordusunu agirlicam umarim bebegime zarar vermeden atlatırım bu telaşı

Bak çok şanslısın En çok ssvd yaptıran doktorlar İstanbul’da. Kalbine göre olur umarım

En güEli normal Doğum bunu sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum ve sezeryanım çok çok rahat geçmesine rağmen böyle düşünüyorum

En güEli normal Doğum bunu sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum ve sezeryanım çok çok rahat geçmesine rağmen böyle düşünüyorum
Sanırım sende ekim annesi olmaya talipsin...
Aslında en güzeli plan yapmamak iki Doğum yaptım ikisi de acil sezeryan oldu çöm ısrarcıydım normal Doğum yapmak için ama şimdi diyorum hiç gerek yok sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da önemli olan oymuş şekli değil

Kizlar bana şans dileyin dua edin bişeyler yapin benim icin buyuk gun geldi oglumun dogum gununu yapiyorum bugun 40 50 kisilik bir misafir ordusunu agirlicam umarim bebegime zarar vermeden atlatırım bu telaşı
Allah gazanı mübarek olsun eylesin canım çok çok yorma kendini, rahatsız hissedersen bir iki kişiden yardım iste en azından . Dikkat et kendine

Bende bire bir aynısını yaşadım canım misafir ağırladım akşama leke gördüm annem de yordun kendini falan dedi ama içim raht etmedi doktoruma gittim iyi değil dedi leke gelmesi kahverengide olsa ve ilaç verdi

İnşallah sağlıkla doğsunlar da 1 gün içinde olup bitiyor son 1 saat zaten dayanılmaz sancı oluyor sonrası güzel elhamdülillah merak heyecan sevinç huzur hepsi bir arada ama Rabbim sabrını da veriyor gerçekten

Dimi bitse su bulanti kusmalar tiksinmekten tiksinir oldum cocuguma bile soyle doya doya sarilamiyorum.

19 Şubat benimde.arkadaslar ben tıp 1 diyabet hastasıyım.dogum 26 Kasım olsa da oğlumda diyabetli annelerin bebekleri son haftaya pek ulasamiyor kalbi duruyor diye erken almışlardı iki hafta kadar.hayirlisi tabiki ama korkuyorum bebeğime bişey olacak diye...

Kızlar doğum konuşulurken tüp bebek olup ta normal doğum düşünen var mı aranızda ve doktorunuz ne diyor bu konuda.
Benim tüp bebek ve normal doğum düşünüyorum oyüzden zeynep kamile devam ediyorum orda tüp bebek olup ta normal doğum yapanlar olmuş. Bi önceki denememde doktorum hamilelik olursa kesinlikle sezeryan olur riske atamayız demişti. Şuan henüz doktora sormadım ve doktor da bişey demedi normal yada sezeryan diye. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.

Allah korusun, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.

Benim ablam tüp bebek yapmıştı normal doğum yaptı, ben zaten zor elde edildi riske atmayalım mantığını anlamıyorum çok saçma bir açıklama değil mi? Bebek yapmak için para harcamayanların riske mi atılıyor? Oradaki risk nedir? Savunma kısmı gerçekten çok saçma ama tebrik ediyorum yememişsin :) İnşallah senin için de, bebeğin içinde herşey yolunda gider sorunsuz kolay normal yoldan kavuşursunuz.

Mecburiyet varsa sorun değil tabi. Muhtemelen ekim annesi olacağım evet

Benim de ilk doğumun sezeryan ile oldu. Bu da oyle olcak muhtemelen. Pıhtılaşma olayından ötürü. Bana ameliyatta dren de takmışlardı ameliyat yarasından çok onun ağrısını çektim ben çok kanamam olmuş. Herkese takılıyor sanıyordum meğer öyle de değilmiş. Hala da onun izi ameliyat kesisinden daha büyük ve belirgin olarak duruyor 3 sene gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…