2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Billur küpelioğlu ile devam edicem. Orada tüp bebek tedavisi gördüm bende 8+1 im bugün :) bunu bende konuşayım gidince şuan ki şartlardan uyguna gelsin yeter :)) senin doktorun kim?

Ohhh afiyet olsun :))) bugün maç var caddebostan trafik kilit bende gittim evin yanındaki Marmaris büfeden yedim çokta mutluyum :))))
A evet maç var bu akşam. Ya bazen İstanbul’u özlüyorum sanki yanı böyle kızılkayalar filan deyince :))) ama sonra trafik :))) yok diyorum ya Çanakkale çok güzel

Ca
Kızlar merhaba çok moralim bozuk.Bugun kanamam oldu kahverengi şekilde.Doktora gittik bı sorun olmadığını söyledi,tekrar crinone jel verdi.Ama kanamam hala suruysü
Canım çok geçmiş olsun kafanı rahatlat şu anda en çok morale ihtiyacınız var hiç bişey olmicak Allahın izniyle

Billur küpelioğlu ile devam edicem. Orada tüp bebek tedavisi gördüm bende 8+1 im bugün :) bunu bende konuşayım gidince şuan ki şartlardan uyguna gelsin yeter :)) senin doktorun kim?

Ben de geçen hafta ilk defa Meryem hanıma gittim canım açıkçası tanımadan gittim c.tesi boş randevusu vardı direkt aldım memnun kaldım yine de uzun uzun açıkladı herşeyi sağolsun :)

A evet maç var bu akşam. Ya bazen İstanbul’u özlüyorum sanki yanı böyle kızılkayalar filan deyince :))) ama sonra trafik :))) yok diyorum ya Çanakkale çok güzel
İstanbul dan başka şehirde yaşamam çok zor sanırım. Aşığım bu şehre trafik fln ama yinede çok seviyorum. :)

Ben de geçen hafta ilk defa Meryem hanıma gittim canım açıkçası tanımadan gittim c.tesi boş randevusu vardı direkt aldım memnun kaldım yine de uzun uzun açıkladı herşeyi sağolsun :)

Onu tanımıyorum cnm ama Ceyda hanıma arkadaşım gidiyor çok memnun. Benim tüp bebek doktorum hastaneden ayrıldı billur hanımın tüp bebek bilgisi olduğu için hemşire sağolsun onu tavsiye etti çok sıcak kanlı güler yüzlü bir kadın çok ısındım :) size şimdi fiyatı tam olarak ne söylediler biz yarın bir gidelim konuşalım diyoruz :)

Hepsi iyi heralde doktorların canim her giden memnun gördüğüm kadarıyla :) fiyatı aslında bize acenta verdi. 3500 TL 9muayene ve doğum dahil toplam ücret denildi. Sadece her muayenede ekstra devlet katkı payı vereceksiniz dendi ki yine de 5bin normal doğum ücreti yanında devede kulak yani :) Yine de hastaneyle konuşmakta fayda var belki daha uygun anlaşması olan acenta da vardır bilemiyorum.

Yaaa arkadaşım bu üslup nedir acaba burda herkes hamile ve bu tarz konuşmaları tasvip etmiyorum şu anda siz fast food tan daha büyük Zarar veriyorsunuz insanlara
Zaten kaç kişi bayana yüklendi siz direkt sen dili ile konuşuyorsunuz? Lütfen o da hamile artık daha fazla üstüne gitmeyin. Ne yiyip ne yemicenizi de buraya değil doktora sorun ya da sormadan direkt yiyin. Ki çoğu yemeli miyim diye sorup sonucunda kafasına göre yedi zaten.

Ben kimseye yüklenmedim, bana söylenene cevap verdim. Olur, ben size yazayım yazayım, takılayım kafama göre siz cevap hakkınızı kullanınca yüklenme olsun. Böyle saçma sapan bakış açısı olabilir mi? Hangimizin üslubunda sıkıntı var tekrar bir bakın isterseniz.

Aynen canım tabiki de ve üstelik hastane o kadar güzel ve o kadar ilgililer ki tedavi öncesi 1 histereskopi ameliyatı oldum bize 1 oda verdiler kocaman ve gayet temiz ve lüks çokta ilgilendiler çok memnun kaldım o yüzden doğum orada olsun istiyorum ve çok pahalı diye üzülüyordum. Senin yazını görmem harika oldu Allah razı olsun :)

Siz niçin alındınız ki benim sözüm size değil.

Sz

S
Sen demedim ki siz diyerek konuştum ayrıca arkadaşların konuşmasını okumadan yazdım ben onu yüklenmek amaçlı değil üslup açısından uyarım yaptım çünkü burda insanlar birbiriyle konuşurken üsluba önem vermeli yoksa kim ne yemek isterse yesin olay o değil konu ne olursa olsun önemli olan aramızdaki saygı

Ahhhh Çanakkale Bayramiç e balayına gelmiştik çok güzel bir yerdi canım :) havası miss suyu miss
:)) evet ya ben çok seviyorum valla eşimde öyle zaten ben Çanakkale’de görev yapıyorum eşimde işi gereği İstanbul’da bazen başka yerlerde şehir şehir geziyor çoğu zaman ben ücretsiz izindeyken İstanbul’da yaşadım ve gerçekten çok sıkıldım alışkın değilim ondan sanırım

Cümlemizden Allah razı olsun canım ben de sırf anneme yakın diye gitmiştim gerçekten girer girmez hayran kaldım doğum katindaki odalara bile bakmadım henüz :) 5bin denilince vazgeçer gibi olmuştum ama bu şekilde rahat rahat devam ederim. Medilife devlet hastanesinden bile beter hale geldi çünkü. Aslında oradaki doktorumu da çok seviyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…