Cok tesekkur ederim, bu aksam kullanayimBen kullandim, gecen hafta persembe gunu su gibi cok sekilde kanamam oldu, dusuk riskiyle hastanede yattim. Allahtan kesede yada bebege yakin yerde degildi. Kanamanin yeri bilinmiyordu cunku icerde kanayan alan yoktu. Uc dort gun surdu. O sirada progestan kullandim bende hap olarak. Ise yaradi cok sukur kanamam yok bu siralar. Insallah gecer korkma endiselenme
Amin, bu sefer ben de fazla diken üstündeyim ordan oraya gidip duruyorum tek elde kalmak istemiyorum. Olacaksa yine Allahtan tabi ama biz önlemimizi alalım. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın inşallahBenim 22.haftamda Doğum oldu polihidroamnios teşhisi konmuştu yani sebepsiz yere bebeklerin suları çoğaldı perinatolog 34.haftayı falan görürsün diyordu bilemedi yani yatış falan da vermedi,2.doktorumda operatördü o da yatış vermedi .ikisi de tek yumurta ikizlerinde oluyor böyle durumlar sıkıntı olmaz demişlerdi ama bebeklerim öldü.o yüzden şimdi ki doktorumu çok iyi seçtim,çoğu doktora güvenilmiyor artık .allah sonumuzu hayır etsin.
Amin canım Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınAmin, bu sefer ben de fazla diken üstündeyim ordan oraya gidip duruyorum tek elde kalmak istemiyorum. Olacaksa yine Allahtan tabi ama biz önlemimizi alalım. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın inşallah
Hayır canım ya doktorum bugün hasta kabul etmiyormuş bende yarına aldım randevumu yani şuan iyiyim leke de tekrarlanmayınca bugün de bekledimM mavimilena_ Gidebildin mi doktora?
İyi o zaman kanama yoksa sorun da yoktur zaten. Bayağı yorulmuşsun demek ki dün, artık öyle risklere girme benceHayır canım ya doktorum bugün hasta kabul etmiyormuş bende yarına aldım randevumu yani şuan iyiyim leke de tekrarlanmayınca bugün de bekledim
Aynen canım baya korktum dün zatn Rabbim bi daha yaşatmasın zaten eşimin ailesi gibi düşüncesiz insanlar görmedim bundan sonra yerimden kalkmam artık.İyi o zaman kanama yoksa sorun da yoktur zaten. Bayağı yorulmuşsun demek ki dün, artık öyle risklere girme bence
Bende Medilife Selda hanımın hastasıyım normalde. Ama daha hiç gidemedim. Hazirana randevu verdiler. İstinye de yakın aslında. Oranın muayenesi ne kadar acaba?İlk oğlumda Medilife a gitmiştim orda doğum yapmıştım bu sefer istinye Liv e gittim bakalım son kararimi vermedim daha:) sen nereye gidiyorsun ve memnun musun canım?
Bir aydır kullanıyorum canım 200 Luk Dr. Vajinadan dedi ama bazende içiyorumArkadaslar bugun doktora gittik kucuk bi kanama alani gordu doktor, onlem olarak progesteran verdi, baska kullanan var mi? Gunde kac kez ve vajinal yonden mi aliyorsunuz?
Bende Medilife Selda hanımın hastasıyım normalde. Ama daha hiç gidemedim. Hazirana randevu verdiler. İstinye de yakın aslında. Oranın muayenesi ne kadar acaba?
Hiç sorma. En son 31 martta devlet hastanesine gitmiştim kalp atışını duymuştum. Haftaya başka bi doktora gideyim diyorum. Hazirana çok var dahaHazirana neredeyse 2 ay var canım ya... Liv de muayene 100 TL canım yani en azından benim gittiğim doktor öyleydi.
Hiç sorma. En son 31 martta devlet hastanesine gitmiştim kalp atışını duymuştum. Haftaya başka bi doktora gideyim diyorum. Hazirana çok var daha
Yapma tabi şuan hiçbirşey bebeğinden daha değerli değil. Büyümüştür daha net duyarsın, unutmazsan ses kaydı al dinlersin arada :)Aynen canım baya korktum dün zaten Rabbim bi daha yaşatmasın zaten eşimin ailesi gibi düşüncesiz insanlar görmedim bundan sonra yerimden kalkmam artık.
İnşallah yarın karından kalp atışını da duyarım bugün 8 haftalık oldu vajinal muayenede tek duydum kalbini :)
İnşallah canm sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorumYapma tabi şuan hiçbirşey bebeğinden daha değerli değil. Büyümüştür daha net duyarsın, unutmazsan ses kaydı al dinlersin arada :)
Hayırlı haberlerle git gel inşallah.İnşallah canm sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum
Yarın duruma göre yazarım ben sana cnm
PRogestanın vajinal olarak alındığını hiç bilmiyordum canımBir aydır kullanıyorum canım 200 Luk Dr. Vajinadan dedi ama bazende içiyorum
şimdilik sadece bir kez gittim doktorA . kese gozuktu ama bebek henuz gozukmedi ilerleyen surecte ne olur bilemiyorum ..benim tesellim en azindan preklamsi rahimagzi yetmezligi gibi yuksek risk durumlarinin olmamasi vs...ancak yakin zamanda kiz kardesimde benimle ayni haftalarda dogum yapti genetik olabileceginden endiselenmiyor degilimÖnemli değil, bu kadarı bile çok zor gelmiştir eminim. Doktorumuz şey demişti, evet tıp çok gelişti ama ne yaparsak yapalım anne karnının standartlarına yaklaşamıyoruz, Bebekler anne karnında Ne kadar fazla kalsalar o kadar iyi (9+10 dan bahsediyorum)
Yine erken doğumu ön gördüler mi sizde de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?