2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Türkiye de Tıp gelişmiş diyorlar falan ya hikaye...Türkiye de ancak para tuzağı standart şeyler yapılıyor ve çoğu hastalığın nedenini de bulamıyorlar.zaten çoğu cihaz,ilaç,aşı,serum yabancı kökenli .hatta tıp fakültesinde okutulan kitaplar bile yabancı kaynaklı.

Allah herkese yardım etsin bu ülkede hastanelere düşürmesin,gerçekten özeli de devleti de bir tuhaf.çok şükür yine halimize Allah fakire yardım etsin geçen ilk defa devlet hastanesine gittim testleri yaptırmak için aman yarabbim tıkış tıkış herkes birbirini itiyor ,saygı yok,hemen kaçtım zaten bu ülkede yaşamaktan bir kez daha utandım .

Cok tesekkur ederim, bu aksam kullanayim

Amin, bu sefer ben de fazla diken üstündeyim ordan oraya gidip duruyorum tek elde kalmak istemiyorum. Olacaksa yine Allahtan tabi ama biz önlemimizi alalım. Rabbim bir daha aynı acıyla sınamasın inşallah

İyi o zaman kanama yoksa sorun da yoktur zaten. Bayağı yorulmuşsun demek ki dün, artık öyle risklere girme bence
Aynen canım baya korktum dün zatn Rabbim bi daha yaşatmasın zaten eşimin ailesi gibi düşüncesiz insanlar görmedim bundan sonra yerimden kalkmam artık.

İnşallah yarın karından kalp atışını da duyarım bugün 8 haftalık oldu vajinal muayenede tek duydum kalbini :)

İlk oğlumda Medilife a gitmiştim orda doğum yapmıştım bu sefer istinye Liv e gittim bakalım son kararimi vermedim daha:) sen nereye gidiyorsun ve memnun musun canım?
Bende Medilife Selda hanımın hastasıyım normalde. Ama daha hiç gidemedim. Hazirana randevu verdiler. İstinye de yakın aslında. Oranın muayenesi ne kadar acaba?

Bende Medilife Selda hanımın hastasıyım normalde. Ama daha hiç gidemedim. Hazirana randevu verdiler. İstinye de yakın aslında. Oranın muayenesi ne kadar acaba?

Hazirana neredeyse 2 ay var canım ya... Liv de muayene 100 TL canım yani en azından benim gittiğim doktor öyleydi.

Hazirana neredeyse 2 ay var canım ya... Liv de muayene 100 TL canım yani en azından benim gittiğim doktor öyleydi.
Hiç sorma. En son 31 martta devlet hastanesine gitmiştim kalp atışını duymuştum. Haftaya başka bi doktora gideyim diyorum. Hazirana çok var daha

Cinsiyetler konuşulmaya başlandı:) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. İki kızım var, İyiki varlar. Üçüncüye Allah Kerim. Ama kızlarımda tatlıyı ağzıma sürmezdim, bunda tatlı yiyorum deli gibi ve tiksinmem olmadı. Kızlarda tavuktan vs tiksinmiştim. Ne biliim işte

Hiç sorma. En son 31 martta devlet hastanesine gitmiştim kalp atışını duymuştum. Haftaya başka bi doktora gideyim diyorum. Hazirana çok var daha

Sen bilirsin canım bana da çok uzun gibi geldi. Gerçi yabancı ülkelerde tum hamilelik boyunca ultrasona toplam 3-4 kere giriyorlarmis diye duymustum doğru mu bilmiyorum ama :)

Yapma tabi şuan hiçbirşey bebeğinden daha değerli değil. Büyümüştür daha net duyarsın, unutmazsan ses kaydı al dinlersin arada :)

Yapma tabi şuan hiçbirşey bebeğinden daha değerli değil. Büyümüştür daha net duyarsın, unutmazsan ses kaydı al dinlersin arada :)
İnşallah canm sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum
Yarın duruma göre yazarım ben sana cnm

şimdilik sadece bir kez gittim doktorA . kese gozuktu ama bebek henuz gozukmedi ilerleyen surecte ne olur bilemiyorum ..benim tesellim en azindan preklamsi rahimagzi yetmezligi gibi yuksek risk durumlarinin olmamasi vs...ancak yakin zamanda kiz kardesimde benimle ayni haftalarda dogum yapti genetik olabileceginden endiselenmiyor degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…