2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok gecmis olsun, daha o haftalik olmadim ama acaba susuz kalmis olabilirmisiniz? Benim bu hafta cok bulantim var su icmedim azalan kasik agrilarim tekrar basladi.. iyi dusunelim bisey yoktur insallah

Arkadaslar bugun doktora gittik kucuk bi kanama alani gordu doktor, onlem olarak progesteran verdi, baska kullanan var mi? Gunde kac kez ve vajinal yonden mi aliyorsunuz?

biraz önce yedim tatlım. İnşallah öyle bişey olmaz artık olursada napalım yani canım istedi :))))))
Dünüm faciaydı malesef ilacımı bulantım tavan yaptıktan sonra aldıgım ıcın cok da bı ıse yaramadı ve son yedıklerım cıktıktan sonra yatabıldım :/ gecıcek ıns persembe memlekete gıdıyorum

Arkadaslar bugun doktora gittik kucuk bi kanama alani gordu doktor, onlem olarak progesteran verdi, baska kullanan var mi? Gunde kac kez ve vajinal yonden mi aliyorsunuz?
Ben günde 2 kere crinone kullanıyorum vajinal. Ama benim tüp bebek olduğu için transferden önce baslamistim.Gecmis olsun

Evet ama benim bebeğim yaşamadığı için benim için iyi yan olmadı. Senin Kaç aylık doğum olmuştu? Şimdi de aynı risk var bizde
cok uzuldum bilmeden komustum kusura bakmayin cok sukur cok erken haftada degildik biz 33 haftalikti ama 10 gun fln geriden geliyordu 20 kaldi kuvezde oglum

başın sağ olsun canım ben de erken Doğumdan dolayı ikizlerimi kaybettim.senin erken Doğumun nedeni neydi?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, size de Allah sabır versin.
Sebep söylenmedi, 3 kayıp olmadan araştırmaya da girmiyoruz zaten, Geçen hafta bir doçente gittim serklaj için uygun muyum diye konuştuk benim 27. haftada sancıyla açılmam olmuştu o yüzden serklaja uygun değilmişim ama 16. hafta yine muayene edilip karar verilecek. Doktora bir türlü karar veremiyorum, Prof Perinatolog buldum gözüm onda, ayrı bir hastanede operatör doktorum var, sürekli hastanelerle doktorlarla uğraşıyorum bakalım. Sen nasıl bir yol izliyorsun?

cok uzuldum bilmeden komustum kusura bakmayin cok sukur cok erken haftada degildik biz 33 haftalikti ama 10 gun fln geriden geliyordu 20 kaldi kuvezde oglum
Önemli değil, bu kadarı bile çok zor gelmiştir eminim. Doktorumuz şey demişti, evet tıp çok gelişti ama ne yaparsak yapalım anne karnının standartlarına yaklaşamıyoruz, Bebekler anne karnında Ne kadar fazla kalsalar o kadar iyi (9+10 dan bahsediyorum)
Yine erken doğumu ön gördüler mi sizde de?

Cok gecmis olsun, daha o haftalik olmadim ama acaba susuz kalmis olabilirmisiniz? Benim bu hafta cok bulantim var su icmedim azalan kasik agrilarim tekrar basladi.. iyi dusunelim bisey yoktur insallah

Aynı şeyi düşünmeye başlamıştım üstüne cevabınız çok iyi oldu inşallah öyledir çünkü hiç su içemiyorum

Ben baştan beri kullanıyorum günde üç kere 200lük toplam 600 doz almış oluyorum Haftada bir de proluton depot Çünkü kanama alanım büyük

Ben her gittiğimde söylüyor canım en son 8. Haftaydı söylemişti

Benim günde 2 tane bir ara 3 e çıkarmıştı, sık lavaboya çıktığım için garanti olsun deyip normal yutuyorum. Ağızdan alınca baş dönmesi ve uyku yapıyor bildiğin sarhoş gibi oluyorsun.

Inşallah geçer tatlım bende bu kaç gündür iyiydim bulantı fln yoktu hatta bişey mi oldu dedim korktum ama sabah çıkardım yediğim kahvaltıyı belli olmuyor işte

Doktorlar kalp atisini cok uzun dinletmeyebiliyorlar, ben de bugun bi kez daha dinlemistim.. cok iyi bisey olmadigini oyuzden kisa dinlettiklerini soyledi doktor

Benim günde 2 tane bir ara 3 e çıkarmıştı, sık lavaboya çıktığım için garanti olsun deyip normal yutuyorum. Ağızdan alınca baş dönmesi ve uyku yapıyor bildiğin sarhoş gibi oluyorsun.
Evet doktorum da oyle soyledi ben zaten 1 2 haftadir hic kendimde diilim surekli mide bulantisi cekiyorum oyuzden vajinal almak istedim. Ya peki bunu sadece oraya koyuyoruz di mi itmiyoruz di mi oyle oldugunda ise yarar mi? Kusura bakmayin gercekten bilmiyorum doktora da sormadim

Yok çok ittirmene gerek yok (Parmakla tespih çekerken 1.2.3. boğum olarak düşünürsen) Parmağın ilk boğumu kadar. Ben doktora hangisi daha etkili diye sordum ikiside aynı dedi.

Benim 22.haftamda Doğum oldu polihidroamnios teşhisi konmuştu yani sebepsiz yere bebeklerin suları çoğaldı perinatolog 34.haftayı falan görürsün diyordu bilemedi yani yatış falan da vermedi,2.doktorumda operatördü o da yatış vermedi .ikisi de tek yumurta ikizlerinde oluyor böyle durumlar sıkıntı olmaz demişlerdi ama bebeklerim öldü.o yüzden şimdi ki doktorumu çok iyi seçtim,çoğu doktora güvenilmiyor artık .allah sonumuzu hayır etsin.

Ben kullandim, gecen hafta persembe gunu su gibi cok sekilde kanamam oldu, dusuk riskiyle hastanede yattim. Allahtan kesede yada bebege yakin yerde degildi. Kanamanin yeri bilinmiyordu cunku icerde kanayan alan yoktu. Uc dort gun surdu. O sirada progestan kullandim bende hap olarak. Ise yaradi cok sukur kanamam yok bu siralar. Insallah gecer korkma endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…