2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada yunus emre 2250 imiş normal dogum sezeryanda ayni fiyat notlarıma baktim simdi

Ben de kayseri deyim canım. Hangi doktora gidiyorsun? Ben şimdilik devletteyim ama fakülteye geçeceğim inşallah
Ben dünyam a gidiyorum Aynur Hanım'a kızımı da orda doğum Yaptım hastaneden değil ama ebe ve doktorumdan çok memnundum doktor aynı ebeleri Değişti mi bilmiyorum ama umarım değişmemiştir

aslinda gecen hafta daha net soylemistti erkek pipisi burda falan demisti dem sanirim riske atmak istemiyor yanlis yanlis olmasin diye
Evet canım 20. Haftada detaylı ultrason öncesi net bir şey söylemek istemiyorlar ama erkek bebekler önceden tahmin ediyorlar. Bende çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne diye sürekli tatlı yiyorum hiç yemek yiyemiyorum.

Evet canım 20. Haftada detaylı ultrason öncesi net bir şey söylemek istemiyorlar ama erkek bebekler önceden tahmin ediyorlar. Bende çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne diye sürekli tatlı yiyorum hiç yemek yiyemiyorum.
bnde eksi yemistim hep yaaa

Kızlar merhaba benim de sat 26 ocak .İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı . Benim 5.haftadan beri kanamam var ara ara. Şimdi 12. Haftaya girdik ama 4 gündür kasık ağrısı var sürekli geçmiyor . Sanki bağırsak ya da başka sebepli gibi çünkü farklı bi ağrı..idrar temiz çıktı sebebini anlayamıyorum hiç kesilmiyor sürekli orda bi rahatsızlık ağrı hissi var. Arada sızı şeklinde hoplatıyor Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…