Bu arada yunus emre 2250 imiş normal dogum sezeryanda ayni fiyat notlarıma baktim simdiBende ünalanda canım yakın sayılırız. bende tam karar veremedim. Şuan devlete gidiyorum rastgele doktorlara. testler için Haydarpaşaya gideceğim bakalım bu hafta şansıma nasıl bir doktor gelecek ama artık 4. ayda falan özelde devam etmeyi istiyorum.. medipolün şartlarını ortamını beyenirsen bana da yaz. bende ikisi arasında kararsızım. olmadı ikisinede birer kere gidip karar vericem. bu arada senın kaçıncı hafta canım. Rabbim sağlıklı günler versin.
Medilıfe çapa mı?
kesin demedi canim kesin olarak 16da soylerim dedi pipiye benzer bisey var dedi erkek olrak tahmin ediyorum dediKesin dedi mi? Ya bana inatla söylemiyor. Perşembe bi daha gidip ısrar edicem
Oğlumda da doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor demişti:)))kesin demedi canim kesin olarak 16da soylerim dedi pipiye benzer bisey var dedi erkek olrak tahmin ediyorum dedi
aslinda gecen hafta daha net soylemistti erkek pipisi burda falan demisti dem sanirim riske atmak istemiyor yanlis yanlis olmasin diyeOğlumda da doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor demişti:)))
Ben dünyam a gidiyorum Aynur Hanım'a kızımı da orda doğum Yaptım hastaneden değil ama ebe ve doktorumdan çok memnundum doktor aynı ebeleri Değişti mi bilmiyorum ama umarım değişmemiştirBen de kayseri deyim canım. Hangi doktora gidiyorsun? Ben şimdilik devletteyim ama fakülteye geçeceğim inşallah
Evet canım 20. Haftada detaylı ultrason öncesi net bir şey söylemek istemiyorlar ama erkek bebekler önceden tahmin ediyorlar. Bende çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne diye sürekli tatlı yiyorum hiç yemek yiyemiyorum.aslinda gecen hafta daha net soylemistti erkek pipisi burda falan demisti dem sanirim riske atmak istemiyor yanlis yanlis olmasin diye
bnde eksi yemistim hep yaaaEvet canım 20. Haftada detaylı ultrason öncesi net bir şey söylemek istemiyorlar ama erkek bebekler önceden tahmin ediyorlar. Bende çok merak ediyorum acaba cinsiyeti ne diye sürekli tatlı yiyorum hiç yemek yiyemiyorum.
Bir önce ki hamileliğinde mi? Kızın mı var?bnde eksi yemistim hep yaaa
yok canim bdnim ilk hamileligim simdccok fazla eksi yiyorumBir önce ki hamileliğinde mi? Kızın mı var?
Ben hastalanınca bal limon ihlamur içtim birde pekmez yemiştim 1 haftada atlattım. Abartmadan bunu içebilirsin. Adaçayı içme sakın.
Bende öyleyim hep ekşi olsun hele yeşil erik bayiliyorumyok canim bdnim ilk hamileligim simdccok fazla eksi yiyorum
Oğlumda bende ekşi yiyordum hatta böyle bol limonlu marul salatası yerdim:)))yok canim bdnim ilk hamileligim simdccok fazla eksi yiyorum
aynenn resmen suyuna ekmek baniyorum eksiliginddn :)Oğlumda bende ekşi yiyordum hatta böyle bol limonlu marul salatası yerdim:)))
aynen yaa bende bayiliyorum erige gerci eksi herseyi yiyorhm ben :)Bende öyleyim hep ekşi olsun hele yeşil erik bayiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?