2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız insallah

Kızlar alt ön dişlerden önce alt kopek dişleri iyice kızardı sisti çıkarmı yoksa normal bir durum mu böyle olup daha vakti vakti varmi

Bugün abimizden kalan yürüteci bi deneyelim dedik 5 dakka. Pek keyif aldı.
Eki Görüntüle 2252786

LezzetliCipetpet bizim japonla sizin kıza talip mi olsak
Oyy yerim o güzel gözleri, o Japonu bennn

Bizim kız doğdu, eşim başladı biz bu kızı nasıl vereceğiz diye her gün bi muhabbeti geçiyor. Önce vermem diyor, sonra turşusunu mu kuracağız hayırlı bir kısmet bulsun evlendirelim diyor 

Bu arada yürütecinizi de güzel günlerde kullanın canım, çok ilgi çekiciymiş. Ben de hoppala alsak mı diyorum ama ne zamandan itibaren kullanılıyor acaba bunlar

Allah korumuş canımm. Daha dikkatli olmakta fayfa var bikeresinde benimde boğazıma takılmıştı çok kötüydü cımbızla kendim zor çekmiştim
Canım kaka takip et gerekirse hastanede yapılır tahlili dedi doktrumuz. İshal salgını çok yaygınmış bu ara..Bugün baya azaldı kakası maşallah yarın yine bi kontrole götürelim diyoruz
Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız insallah
Aminn canım
Geçmiş olsun canım aydingelini

Herhangi bir gelişme var mı?
Bugün daha iyiyz canm hem kaka sayısı hemde bezdeki fazlalık oranı baya azaldı
Ama hala çok huysuzuz.. ataktan mıdır nedendir bilmiyorm ama inşallah kalıcı değildir

Şimdi bizde kız yok ama eşim bile kızım olsa damadı sevmezdim herhalde diyor.
Kızlar başka ya. Yazık sizi de şimdiden sarmış düşünce. Allah bahtlarını güzel yapsın. Yürütece 5-5,5 aylıklen yavaştan 5-10 dakka başlarız yavaş yavaş arttırırız diyorum. İki oğlumda da kullandım biri 14 aylık yürüdü diğeri 10 aylık. Küçük abi in ben bineyim der kesin. la kullanmadık canım bilmiyorum.

Emmesi inşallah yerindedir toparlar inşallah daha da. Ay hep salgın hep salgın daha hasta olmayalım inşallah.Bize maflor toz vermişti ishal olduğunda ki ben zaten hep damlasını kullanıyordum doğduğundan beri . Enfeksiyon vardı flagy şurup yazmıştı.
Genç ergenler bunlar.

Benim sıkıntım yok aslında. Biz sevdik evlendik, elhamdulillah güzel yuvalar kurduk, inşallah kuzularımız da huyuzurlu mutlu olurlar ömürleri boyu ama işte babalar biraz daha fazla korkuyor sanırım, baksana sizin daha yokken böyle diyormuş eşin Bi filmde eşine vuran birini görsün, hemen diyor "bir erkek benim kızıma vurmaya kalkarsa elini kırarım, kızım iyi kısmet bulsun inşallah"

Oh elhamdulillah canım sevindim azalmasına. İnşallah huysuzluğu da geçer, şimdi karnı da ağrıyordur annesi. İshal olduğumuzda bizim de nasıl ağrıyor düşünsene...

İnşallah böyle azalarak geçer canım ya. Betülün ishali ek gıdadan beri düzeldi elhamdulillah. 6 kere kaka yapıyordu resmen, şimdi çok şükür günde 2yr düştü..

Bugün abimizden kalan yürüteci bi deneyelim dedik 5 dakka. Pek keyif aldı.
Eki Görüntüle 2252786

LezzetliCipetpet bizim japonla sizin kıza talip mi olsak
Kızlar benim bildiğim yürüteç ve hoppala kalçaya zarar verebiliyor. Bizim doktorumuz büyükler yürüteç veya hoppala falan almaya kalkabilir onlar seviyorlar;sakın kullandırma dedi. Yine doktorlarınıza danışın bence.

Hiç bilmediğim bir konu bu canım, tabi sorarım önce doktorumuza. Teşekkürler

Bu arada kalça demişken, bizim kızın bacağındaki boğum eşit değil kızlar. Kalça ultrasonunda sorun çıkmamıştı, her ay da doktora muayeneye gidiyoruz. Bir sıkıntı doğurur mu acaba, bunun için özel olarak doktora gidip sormalı mıyız sizce? Ben boğum eşitsizliği sıkıntı diye biliyordum çünkü, şimdi kilo aldıkça daha belli olmaya başladı

Nazlı oluyorlar ya bi de dilli insan kıyamıyor işte. Hele babalar hiç dayanamz

Canım haklısın çoğu önermiyor yürüteci yürümesini etkiler diye de; hoppalayı bilmiyorum.

Emmesi yerinde gibi ama eskisi gibi değil aslında canım ya. Önceden mızmızlanmadan emen çocuk artık ağlamaya başladı memede.. sürekli ayaklarını kaldırıp karnı ağrıyo gibi hareketler yapıp sonunda ağlıyo ki karnıda ağrıyodur eminim.. hatta 3 gece beni emmek istemedi emzik emerek uyudu..
valla bende bu kışı hastalandırmadan geçiricem inşallah derken şak diye kaptı virüsü. O da sağlıj ocağından kaptı kesin çünkü geçen hafta hava soğuk diye balkon harici dışarı çıkartmadım kalabalığa girmedi. Bize de maflor damla verdi bi yandan iyi oldu probiyotik kullanmak istiyodum süper oldu.
Valla genç ergen bebiş ergen ama canıma okuyo bu aralar.. resmen oturma odasına girince yırtıyo kendini eşim bile ne var bu odada anlamıyorm niye ağlıyo diyo. Babası bu hafta gececiydi onun gidiceği saat olunca ağlamaya başladı bugün tüm haftada beni pert etmişti o saatten sonra zaten. Babası arkasını dönse gidicek gibi kapıya yaklaşsa başlıyo ağlamaya iyice akıllanıp bazı şeyleri çözmeye başladı danalar
Valla büyük insan gibi ıkınıp zorluyo kendini kuzum ya. Nsıl ağrıyo az çok tahmin ediyorum kıyamam onlara ya.
İnşallah bitecek kuzum bugün düne göre bi tık daha keyifliydi.
Sizin ek gıda serüveni nasıl gidiyo canım? Başladnız mı iyice vermeye. Tadımlara ne zaman başlıycaksın. Ohh toparlanmasına çok sevindim canım ya yusuf egenin totosu pancar gibi oldu 2 günde çok fena. Sürekli yıkıyorum totosunu rahatlasın diye

Bazen banada öyle geliyor bizimde kalça ultrasonunuz normal ama boğumlarda hafif fark var geçen dr kontrol etti bacağı büküp oynatarak ama bisey söylemedi aylik kontrolünde unutmayıp bi hatırlatalım belki sonradan olmus olabilir belkide normaldir..

Ortopediden randevu alip bi muayene ettir canim. Muayeneye giderken de kalca ultrasonunu yanina al.

Nazlı oluyorlar ya bi de dilli insan kıyamıyor işte. Hele babalar hiç dayanamz

Canım haklısın çoğu önermiyor yürüteci yürümesini etkiler diye de; hoppalayı bilmiyorum.
Aman Allahım ne naz ne naz görmen lazım gerçekten. Bi nazlı surat yapıyor ki gülmekten katılıyoruz
Ayşe hanım bize hemen neşesini sormuştu. Neşesi düzelmeye başladıysa inşallah iyileşiyordur canım. Maflor çok iyi gelir inşallah

Tadıma başlamayacağız, ona henüz bağırsakları hazır değildir.. 6aydan sonra olur sanıyorum o. Pirinç unlu ek gıdayla başlamış olduk ama ishal, kusma ve kilo toparlaması için. Kilo alacak kadar yemiyor şu an ama çok şükür ishal ve kusma kalmadı dün 1-1,5 yemek kaşığı anca yemiştir.

Canım öyle hafif bir eşitsizlik şey değil bizdeki bak internetten resim buldum, ekleyeyim. Birinde var birinde yok. Bizim kız da birebir böyle (bebeklerde bacak boğum eşitsizliği yazınca çıkan ilk görsel).

Ortopediden randevu alip bi muayene ettir canim. Muayeneye giderken de kalca ultrasonunu yanina al.
Tamam canım, çok aklıma taktım bu meseleyi sanırım doktora gitmeden kafam rahatlamayacak. Üste görsel ekledim internetten canım, aynı böyle şekli boğumun. Zaten kızımın her yeri çıt çıt çıtlıyor, onu da sormak istiyordum normal midir acaba

Şifa olsun inşallah betüşe, ishal kusma bitince kiloda alır illaki canım ya hemen toparlansın kuzucuk.
Bnce de randevu alıp bi göster kuzum çünkü eşit olması lazım diyorlar ya Allaha emanet nolur nolmaz aklında kalmaz en azından

Anladım canım bu çok belirgin bizdeki böyle bisey deil 2 mm falan diz kapağı boğum çizgisi fark ediyor insallah bir sıkıntı yoktur kuzucuklarda hepsi sağlıcakla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…