2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
LezzetliCipetpet canim sen kullaniyor musun hipp mama.kac kasik veriyorsun?
Canım dün başladık biz, biraz ağzına süreyim istiyordum ama baktık yemek istedi, o tükürene kadar biraz verdik. Zaten çoğu ağzından aktı bugün de 3-4tatlı kaşığı filan anca yemiştir herhalde. Az hazırlamayı bilemedim de o yüzden 50cc hazırladım yine de, kalanını döktüm. Ama benim kız daha yarın 4ay 10günlük olacak.

Bir de doğru mu yanlış mı bilmiyorum da ben öncesinde biraz emzirdim, sonrasında da emmek istedi, o doyana kadar emzirdim yine

Kaka yapti mi peki.kabiz ildu mu

Antibiyotikli sütlerle yapacağımız yoğurtları unuttun canım

Bide onlar var dimi
4 ile 6 ay arasinda verilen kati gidayi sindiremiyor ki bebek beslensin. Birde sebze ve meyveler sut urunleri bagirsaklara girdiginde cocugu enfeksiyona daha acik hale getiriyor. 6. Ay tadim ayi asil ek gida 7. Ay baslanio aslinda. Birde ek gida tadim listesinde yogurt en sonda inek sutu proteini icerdigi icin. Once sebze sonra meyve en son yogurt. Ek gidaya baslama ile ilgili youtubeda fugen hocanin vidyolari var kendisi turkiyedeki en iyi cocuk gastrocusudur. Alerjik anneler cok iyi bilir bu ismi onun vidyolarini izlemenizi tavsiye ederim. Ki oda 6. Ayda istemeyen cocugu zorlamamak gerektigini cogu cocugun 7. Ayda daha hazir hale geldigini soyluor

4 ay 4 günlük bugün hem diş hem atak bir arada bizde biri çıktı diğeri kızarık patlamak üzere
Oy maaşallah seninki çok erkenciymiş :)

Yusuf ege 8kere sulu yeşil kaka yapınca dün doktoruna götürdük ilk defa o hastaneden nefret ettim. Kaka için tahlil alacaklardı, önce bezi ters bağlamamız gerektiğini söylemedikleri için ilk kaka boşa gitti. 2. Kakasını da bezi katlayp götürmüşüm -normal paketten çıkarkenki gibi yaptım - kaka bulaşmış olmaz dedikleri için çöpe gitti. Bi kap verdiler sonunda buna koyun diye. Doktorumuzun çıkış saati geldiği için probiyotik ve başka bi damla yazıp gönderdi tekrar gelin tahlil için yada yaptırıp bana yollayın dedi.
İlk baktığında hıı yoğun.. viral enfeksiyon var ama kg kaybetmemiş çok şükür çünkü salgın var dedi. Gerekirse serum takmak gerekebilir gözlemle yine bana haber ver dedi. İnşallah bian önce biter gider bugün burada tahlil yaptrıp doktoruna göndericem inşallah kötü bişey değildir

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatır. Geçen ben de kakasında mukus kan gördüğümde bezi senin gibi kayitlayıp götürdüm. Kabul edip örnek aldılar o bezden. Demek onlar daha hassaslar.

Süt alerjisi yoksa Yoğurtla başlamak daha doğru bir uygulamadır çünkü yoğurt doğal probiyotiktir ve sindirim sistemini geliştirir yararlı bakterilerin çoğalmasını sağlar bu arada süt alerjisi bazen yoğurda alerji vermeyebilir yoğurt ve süt içindeki proteinler birebir aynı değildir denenir ve eğer alerji varsa tabiki yoğurt verilmez ama hazır ilaç probiyotik vermektense yoğurt vermek daha sağlıklıdır

Geçmiş olsun canım aslında doktorum ishalin de ateşin de kusmanın da pek dişle bağlantısı olmadığını söylüyor biz de de yeşi gibi kaka var sulu ama kusma da varmış devam ederse bende götüreyim bakalım rotadan sonra oldu sanki bizde yer yer devam ediyor ... ne zormuş ya anne olmak valla 4 ayda yaşlandım en ufak şeyi bile çok kafama takıyorum bi de alerjiğiz Acaba bişe mi dokundu kusuyor diyorum ishal gibi diyorum Allah yardım etsin hepimize Çok geçmiş olsun size de

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk atlatır. Geçen ben de kakasında mukus kan gördüğümde bezi senin gibi kayitlayıp götürdüm. Kabul edip örnek aldılar o bezden. Demek onlar daha hassaslar.
Teşekkürler canım. Bilmiyorum ki ya ama tek bildiğim uğraştırdılar boşuna. En başından söyleseler yarım saatte biticekti işimiz Kaka sayısı fazlaysa bekleme götr canım allaha emanet..
öyle gerçekten ya, bide alerjik olmak daha da zor Allah kolaylık versin.
Böyle böyle büyütüyorz ama asıl annelik bundan sonra başlıyor gibi.. huyu suyu tamamen değişti Allah sağlık versin hepsine

Sayısı fazla değil de baya sulu geldi ne bileyim doktorumla görüştük takip edelim dedi bakalım .. inşallah huy değiştirme değildir bu Ataktır Valla kaç kişi zaptedemiyoruz

Hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun çabucak iyleşsinler❤ S Spizella sana da geçmiş olsun.
Süt aşerjisi olanlar için migroslarda vegan peynir (tofu) var, protein ve kalsiyum eksikliği olmasın diye ben tüketmeye başladım.tadı tek bşına kötü ama zaytin yağ , kekik gibi baharatlarla yenilebilir oluyorBelki bilen vardır ama ben yeni keşfettim

Ben bilmeyengillerde yer alıyorum ve ilk defa duydum peynir gibi protein var yani alerji de yapmadı öyle mi ay ben şok :))

Ben bilmeyengillerde yer alıyorum ve ilk defa duydum peynir gibi protein var yani alerji de yapmadı öyle mi ay ben şok :))
soya sütünden yapılıyor, ben de sıkıntı olmadı ki zaten tamamen bitkisel soya çünkü. Yine isterseniz dr a sorun ama içindekiler de hayvansal bir şey yok.Vegan beslenenler kullanıyormuş. Bizim beslenme stili de vegan oluyor diye ben vegan tarifler araştırıyorum çünkü yemek yemek benim için büyük bir zevkti çok iştahlı yerim , o yüzden kısıtlanmak hoşuma gitmedi, yeni tarifler araştırıyorum

Kızlar geçen akşam oğluma balık yediriyordum 22 aylık. Kılçık takıldı halbuki dikkatli veriyorum sanıyordum. Öldüm öldüm dirildim ağlıyor. Su içmiyor ekmek veriyorum yemiyor. Ağladı kustu geçti bir süre sonra. Ya geçmeseydi insan ne yapacağını bilemiyor.

Canım ne çıktı sonuçta inşallah önemli değildir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…