2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğru benimkide başından beri aynı emiyor.sizde süt alerjisi mi var?

Canım tulumun kalıbını nerden indirdin bana link atabilirmisin

Nevvreste sut alerjisi diyeti 1 yasina kadar yapılıyor. Doktorlar once 1 ay yaptiriyor degisime bakıyor duruma gore 1 yaşına kadar devam ettiriyorlar.

Hebehubele canım çok geçmiş olsun inşallah test yanlış sonuç vermiştir oyle degilse de en alt seviye hasarla atlatirsiniz inşallah. Imkanlar eskisi gibi değil Allah'a şükür erken teşhis ve ozel eğitimle biçok şey normale döndürülebilyor. Rabbim sifa versin. Ablamin çocuğu da anne karninda yada dogduktan sonra (nezaman oldugunu anlayamadilar) felc geçirmiş ve beyne pihti atmış 3-4aylikken farkettiler. Sag kolunu ve elini hiç kullanmıyordu şuan rehabilitasyona gidiyor devlet eve ozel egitim için öğretmen gonderiyor 2 yasina geldi diger eli kadar aktif kullanmasa da suan epey kullanıyor sağ elini. Erken farkedip önlemini almak çok onemli böyle durumlarda Allah yardımcınız olsun dua edicem bebişin şifası için.

kizlar bebegim 4 ay 1 haftalik. cok cok cok hareketli. surekli zip zip, hop hop. bebegi boyle olan var mı?? 3 bucuk aylik olana kadar cok sakindi. bu haftalarda normal diyin yaa, hep böyle gitmesin

Kızlar 4. Ay aşımız daha ateşli geçti tabii hastaydı da. Dün kanlı mukuslu kaka yaptı. 2. Kakası da aynı olunca hemen beziyle hastaneye gittik. Amip çıkmadı lökosit görüldü . Enfeksiyon var dedi doktor. Ayak terlemesini sormayı unuttum. Bebeğimix bol bol tükürük yapıyor. Üstü hep yaş. Çok şükür keyifli bebek. Hepinize sevgiler.

kizlar bebegim 4 ay 1 haftalik. cok cok cok hareketli. surekli zip zip, hop hop. bebegi boyle olan var mı?? 3 bucuk aylik olana kadar cok sakindi. bu haftalarda normal diyin yaa, hep böyle gitmesin
Canım benim 2 numara da malum bi bebekken birden öyle oldu. 2 yaşına geliyor sadece mama sandalyesindeyken oturuyor hep ayakta uyku da sevmiyor. Enerjisine yetişemiyorum. Kendime hep balık ve kuş alırken hareketlileri seçiyordun sağlıklı diye; al sana sağlıklı bebek diyordum teselli veriyordum. Sizin ilk bebekse daha bi rahat bakarsınız. Bol bol zıplar gülersiniz.

Evet canım yanaklardan egzama ile başladı sonra tüm vücuda yayıldı kızarıklık egzama... kızarıklık geçiyor ama 1 saat içinde kuru kuru kalıyor kakada mukus var kan yok bazen kusma da oluyor nadir ama
Canim b8zim de aynı şekildeydi. Çok nadir kusma, vücutta kizariklik, dizlerde bacaklarda kuruma. Ama doktor bize alerji yada egzama demedi. Teste bile gerek duymadı. Atopik bebek nemlendirin dedi krem verdi o kadar. Diyeti sordum gerek yok kararında herşeyden ye dedi. Uykuya dalamama geçmeyen pişik hepsini s9yledim ama yok dedi. Anlamadım gitti.

Ben yarın yaptıracağım alerji testi bakalım ne çıkacak sonuç ... ben bazı şeyleir yemeyi abarttığım için bir gün çok kızardı bebeğim (( ama bizde az kilo alımı da var 3. Ayda 500 gram sonraki 10 günde 100
Gram almış

Aynı belirtiler bnmkide ve doktorda seninkiyle aynı şeyleri söyledi ama içim rahat değil

Bizde kilo alimi normaldi. Ben hala takipteyim yine de. Bgun banyodan sonra heryeri kızardı. Uyudu sabaha bakicam

Aynı belirtiler bnmkide ve doktorda seninkiyle aynı şeyleri söyledi ama içim rahat değil
Aynen canim benim de rahat değil. Fazla evham mi yapıyoruz acaba? Yada alerji testi yaptırıcaz içimiz rahat edecek. Dizleri bacakları görsen bazı yerleri zımpara gibi. Bu gece banyodan sonra kremlerim kızardı vücudu. Bekledim biraz daha emdi uyudu. Soyamadım da bi daha üşüyecek diye. Huzursuz da değildi. Altını açtığımda bakicam

Alerji testi de herzaman doğru yanıt vermeyebiliyomuş küçük oldukları için negatif çıkabiliyomuş.Banyodan sonra benimkide çok kötü oluyodu mustela sürüyodum banyo suyunun sıcaklığını hafif düşürdüm artık daha az kızarıklık oluyo üşütmeden bide öyle dene istersen çünkü sıcak egzamayı arttırıyo

Bizde kilo alimi normaldi. Ben hala takipteyim yine de. Bgun banyodan sonra heryeri kızardı. Uyudu sabaha bakicam
Evet banyodan sonra kızarıyordu , şampuan sandık sadece suyla yıkadım yine kızardı bioderma atopik jelini önerdi doktorum onla yıkadık yine kızarmıştı ama diyete başladıktan sonra yıkadım kızarma olmadı jelle hemde

Sanirim siz de izmirde yasiyorsunuz nasil randevu aldiniz biz hic bir yerden alamadik hepsi doluymus

Mustela en hassas ciltleri kullanıyoruz biz canim. Iyice killandim sen boyle soyleyince. Az once actim altini yoktu hicbirsey. En iyisi test yaptırmak olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…