- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Doğru benimkide başından beri aynı emiyor.sizde süt alerjisi mi var?Merhaba canım
Onu düşündüm de ben en başından beri kızım öyle almasa başından beri almaZdı diye düşünüyorum ... hala aynı en fazla 5 dakika emiyor fazlası kesinlikle Yok ... ben alerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum
Alerji var ama neye olduğu belli değil diyete başladım henüz bir hafta olmadıDoğru benimkide başından beri aynı emiyor.sizde süt alerjisi mi var?
Canım tulumun kalıbını nerden indirdin bana link atabilirmisinCanım inşallah yanlış teşhisdir. Değilse de en hafif düzeydedir :/ kan testiyle nasıl anlaşılmış acaba bu durum.
Benim oğlumda üstünde hiç bişey tutmuyor. Çift kat pazen battaniye örtüyorum ama hep açıyor. Bugün uyku tulumu diktirdim çift kat pazenden torba modelden çok güzel oldu valla. O kadar gereksiz pahalıya satılıyor ki kalıbı fln indirdim netten kestik biçtik diktik :)
Egzama veya vücutta kızarıklık falan oluyor mu sizde CNm?Alerji var ama neye olduğu belli değil diyete başladım henüz bir hafta olmadı
Evet canım yanaklardan egzama ile başladı sonra tüm vücuda yayıldı kızarıklık egzama... kızarıklık geçiyor ama 1 saat içinde kuru kuru kalıyor kakada mukus var kan yok bazen kusma da oluyor nadir amaEgzama veya vücutta kızarıklık falan oluyor mu sizde CNm?
Canım benim 2 numara da malum bi bebekken birden öyle oldu. 2 yaşına geliyor sadece mama sandalyesindeyken oturuyor hep ayakta uyku da sevmiyor. Enerjisine yetişemiyorum. Kendime hep balık ve kuş alırken hareketlileri seçiyordun sağlıklı diye; al sana sağlıklı bebek diyordum teselli veriyordum. Sizin ilk bebekse daha bi rahat bakarsınız. Bol bol zıplar gülersiniz.kizlar bebegim 4 ay 1 haftalik. cok cok cok hareketli. surekli zip zip, hop hop. bebegi boyle olan var mı?? 3 bucuk aylik olana kadar cok sakindi. bu haftalarda normal diyin yaa, hep böyle gitmesin
Bizdede dudak emme hat safhada 2 gundurKizlar dudak emme ,dili cigneme hareketi basladi 2 gundur Normal mi?
Bizdede dudak emme hat safhada 2 gundur
Canim b8zim de aynı şekildeydi. Çok nadir kusma, vücutta kizariklik, dizlerde bacaklarda kuruma. Ama doktor bize alerji yada egzama demedi. Teste bile gerek duymadı. Atopik bebek nemlendirin dedi krem verdi o kadar. Diyeti sordum gerek yok kararında herşeyden ye dedi. Uykuya dalamama geçmeyen pişik hepsini s9yledim ama yok dedi. Anlamadım gitti.Evet canım yanaklardan egzama ile başladı sonra tüm vücuda yayıldı kızarıklık egzama... kızarıklık geçiyor ama 1 saat içinde kuru kuru kalıyor kakada mukus var kan yok bazen kusma da oluyor nadir ama
Ben yarın yaptıracağım alerji testi bakalım ne çıkacak sonuç ... ben bazı şeyleir yemeyi abarttığım için bir gün çok kızardı bebeğimCanim b8zim de aynı şekildeydi. Çok nadir kusma, vücutta kizariklik, dizlerde bacaklarda kuruma. Ama doktor bize alerji yada egzama demedi. Teste bile gerek duymadı. Atopik bebek nemlendirin dedi krem verdi o kadar. Diyeti sordum gerek yok kararında herşeyden ye dedi. Uykuya dalamama geçmeyen pişik hepsini s9yledim ama yok dedi. Anlamadım gitti.
Aynı belirtiler bnmkide ve doktorda seninkiyle aynı şeyleri söyledi ama içim rahat değilCanim b8zim de aynı şekildeydi. Çok nadir kusma, vücutta kizariklik, dizlerde bacaklarda kuruma. Ama doktor bize alerji yada egzama demedi. Teste bile gerek duymadı. Atopik bebek nemlendirin dedi krem verdi o kadar. Diyeti sordum gerek yok kararında herşeyden ye dedi. Uykuya dalamama geçmeyen pişik hepsini s9yledim ama yok dedi. Anlamadım gitti.
Bizde kilo alimi normaldi. Ben hala takipteyim yine de. Bgun banyodan sonra heryeri kızardı. Uyudu sabaha bakicamBen yarın yaptıracağım alerji testi bakalım ne çıkacak sonuç ... ben bazı şeyleir yemeyi abarttığım için bir gün çok kızardı bebeğim(( ama bizde az kilo alımı da var 3. Ayda 500 gram sonraki 10 günde 100
Gram almış
Aynen canim benim de rahat değil. Fazla evham mi yapıyoruz acaba? Yada alerji testi yaptırıcaz içimiz rahat edecek. Dizleri bacakları görsen bazı yerleri zımpara gibi. Bu gece banyodan sonra kremlerim kızardı vücudu. Bekledim biraz daha emdi uyudu. Soyamadım da bi daha üşüyecek diye. Huzursuz da değildi. Altını açtığımda bakicamAynı belirtiler bnmkide ve doktorda seninkiyle aynı şeyleri söyledi ama içim rahat değil
Alerji testi de herzaman doğru yanıt vermeyebiliyomuş küçük oldukları için negatif çıkabiliyomuş.Banyodan sonra benimkide çok kötü oluyodu mustela sürüyodum banyo suyunun sıcaklığını hafif düşürdüm artık daha az kızarıklık oluyo üşütmeden bide öyle dene istersen çünkü sıcak egzamayı arttırıyoAynen canim benim de rahat değil. Fazla evham mi yapıyoruz acaba? Yada alerji testi yaptırıcaz içimiz rahat edecek. Dizleri bacakları görsen bazı yerleri zımpara gibi. Bu gece banyodan sonra kremlerim kızardı vücudu. Bekledim biraz daha emdi uyudu. Soyamadım da bi daha üşüyecek diye. Huzursuz da değildi. Altını açtığımda bakicam
Evet banyodan sonra kızarıyordu , şampuan sandık sadece suyla yıkadım yine kızardı bioderma atopik jelini önerdi doktorum onla yıkadık yine kızarmıştı ama diyete başladıktan sonra yıkadım kızarma olmadı jelle hemdeBizde kilo alimi normaldi. Ben hala takipteyim yine de. Bgun banyodan sonra heryeri kızardı. Uyudu sabaha bakicam
Sanirim siz de izmirde yasiyorsunuz nasil randevu aldiniz biz hic bir yerden alamadik hepsi doluymusBen yarın yaptıracağım alerji testi bakalım ne çıkacak sonuç ... ben bazı şeyleir yemeyi abarttığım için bir gün çok kızardı bebeğim(( ama bizde az kilo alımı da var 3. Ayda 500 gram sonraki 10 günde 100
Gram almış
Mustela en hassas ciltleri kullanıyoruz biz canim. Iyice killandim sen boyle soyleyince. Az once actim altini yoktu hicbirsey. En iyisi test yaptırmak olacak sanırımEvet banyodan sonra kızarıyordu , şampuan sandık sadece suyla yıkadım yine kızardı bioderma atopik jelini önerdi doktorum onla yıkadık yine kızarmıştı ama diyete başladıktan sonra yıkadım kızarma olmadı jelle hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?