2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeği alerjik olan anneler,bebeğinizin vücudunda kuruluk, döküntü oluyor muydu? Arada kanlı kaka geliyor ama çözemedim. Yarın doktora gideceğiz. Bilgisi olan varsa yazabilir mi
Benim bebeğim de alerjik canım vücudunda kuruluk oluyor evet kızarıklıklar da mevcut ama kanli kakamız yok. Genelde alerjik bebeklerin cogu kanlı kaka yapıyor ama

Ne kadarlık bebeğin canım benimki 4 aylik olacak 3 gün sonra. Bir hafta önce gaz sorunumuz başladı gaz yapacak şeyler yemiyorum ama geceleri sürekli uyanıp ayaklarını karnına doğru çekiyor tepiniyor yatağın içinde, gündüzleri gayet ıyiyiz ama geceleyin uyku yok maalsef. Dün hele ortalığı yıktı yarim saat aralıksız ağlamıştır gazdan dolayı

4. Atak haftasindayiz bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak meme reddi yaşıyoruz ve acayip bunalmış durumdayım 5 dakika emerse şükrediyorum kilo alamayacak ya kaybedecek diye endişeleniyorum yaa sizde durumlar nasıl geçiyor mu bu dönem

Benim bebeğim de alerjik canım vücudunda kuruluk oluyor evet kızarıklıklar da mevcut ama kanli kakamız yok. Genelde alerjik bebeklerin cogu kanlı kaka yapıyor ama
Bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz, hayırlısı napalım. Varsa da dikkat edeceğiz bakalım

Gecmis olsun canim. 6 aydan sonra oturmaya baslayinca kusma olayi bitiyor. Belki o zaman daha guzel kilo alir. Benim kizimda biberon almiyor ben disardayken kendi sutumu veriyorduk. Ama mumkun degil kabul etmiyor. Care bulamadim farkli biberonda denedim. Ankarada bi gastrocudan bahsediorlardi bulent enis sekerel cok methedior herkes bide onun fikrini al istersen.

3.5 aylık bizimkide ben çok çektim canım bağırmalar geçti bende herşeyi yemeye başladım sonuçta onlarada alışacak bağırsakları seninki geçici bir durum bence yeğenim öyle olmuştu doktora goturdu ablam başta yok niye şimdi oldu diye başka bişey çıktı sende götür istersen doktor bı damla verdi sorun felan kalmadi

Bizde yaklaştık önce gaziydi uyku problemiydi, ataklârin hepsini yaşadık sonra dişi gelecek ama neyse ki yaz geliyor dışarı felan çıkarız hiç olmazsa ben öyle sakinlestiriyorum kendimi canım . Sende öyle yap Allah yardımcımız olsun bide bu kilo olayını doktora söylediğimde bana kizmisti kilo ile sağlığın ilgisi yok demisti. Sonuçta hepimiz yaşıyoruz bişey olmaz insllah

Emzirme sondasıyla denedin mi canım o şekilde içer belki

yok denerim artık onu da. ama biberona kendi sütümü koyunca içiyor

Bebeğin kilosu gayet normal değil mi niye kafaya taktiniz bunu benim bebeğim 2650 doğdu 3ay kontrolünde 4740 olmuştu küçük olmasına rağmen doktorumuz gayet normal mamaya gerek yok dedi

vallahi bence hiç sorun değil kilosu
ama bu 5. doktor
hepsi sürekli mama başlamak lazım dedi
en son bu doktor mama vermemek için direndi. kızım günde 15 gr almalıymış alt sınır bu dedi. bizimki 7 gr almış.
hayır bi de sütüm çok, herhalde yaramıyor kilo yapmıyor diyorum artık.
alerjiden şüphelenip metabolizma birimine gönderdiler önce, oradan da bişey çıkmadı. benim bebek de küçük olsa ne olur sanki.

biberonu anne süyü koyunca alıyor bence sorun mama istememesi.
işin ilginç yanı kendisinin başka hiçbir sorunu yok. gece ve gündüz uykuları çok düzenli. uyanıkken çok aktif ve neşeli. atak dönemi dışında çok uyumlu. kucakta oturma aşamasına bile geldi. tek olayı ufak tefek olması. anne baba olarak biz de kısa boylu ve zayıfız. o yüzden bana normal geliyor doktorlar olmaz diyor

Arkadaşlar merhaba 4. Ay aşıları ile rota aşısı 2. Dozu çakışıyor bazı arkadaşların doktoru ikiside canlı aşı olduğu için aynı ay yapılmaz bir ay sonra rotayı yapalım demiş ama bir ay sonrada rotanın 3. Dozu olacak ve hatta o ay ben menenjitte yaptıracağım.aklım karıştı bizim doktor kontrolümüz Cuma günü dr daha bişey demedi.peki sizler dördüncü ay aşılarının yanında rotayı da yaptırdınız mı.doktorunuz bu konuda bişey dedi mi merak ettim.

Çok ilginç gerçekten benim doktorum da öyle diretiyor ki mama verme diye sonra sağlık ocağındaki ebemizde öyle diyor bende bizimki küçük olunca soruyorum her ay hayır gerek yok diyorlar.

Tek tesellim benim de baharın gelmiş olması havalar biraz daha ısınsın evde oturmayı düşünmüyorum:)) kış bebesi olmak iyi bir yerde toparlanana kadar kış bitiyor baharda da mis gibi gezmeler başlıyor

Bebeğin kilosu gayet normal değil mi niye kafaya taktiniz bunu benim bebeğim 2650 doğdu 3ay kontrolünde 4740 olmuştu küçük olmasına rağmen doktorumuz gayet normal mamaya gerek yok dedi
Sizin bebek günlük 23-24 gr almış alt sınır da olsa normal sayılıyor ama S Spizella nın kızı günlük 15-16 gr almış oluyor bu da baya düşük sayılıyor ki bunu annesi değil doktorları takıyor üstelik buradan takip ettiğimize göre annenin süt problemi ya da kızı incinin emmeme gibi bir problemi de yok. Benim bebeğim de bi 15 günde günlük 10 gr almıştı ve doktorumuz hemen müdahale etmişti, süt artırma yoluna baktı bir kaçta test yapıldı ama bizim uzun sürmedi. S Spizella uzun süredir kilo problemi yaşıyor. “Niye taktınız” ı okuyunca bildiklerimi söylemek istedim ben de.

Benim bebeğimde bazı geceler ağlayarak uyanıyor ama ben sebebini buldum. Emzirdikten sonra sırtına vurup ağzından gaz çıkartmıyorum uykusu açılmasın diye ama ne zaman ağlayarak uyandığında hemen sırtına vuruyorum her zaman da ağzından gazını çıkarıyor ve yerine koyuyorum uykusuna devam ediyor. Yani sizin bebeklerin de sıkıntısı ağzından gazının çıkmaması sebebiyle olabilir, bi deneyin bence

Yaklaşık 1 ay sürdü hala da ara ara devam ediyor ben o dönemi uyutup sersemlemeye başladığında ya da uyanmasına 10 dakika kala emzirmeye başlayarak buldum. Gözünü açınca emmiyordu şimdi şimdi reddetmeyi azalttı. Yarın 4 aylık olacağız.

Bizim doktor 3-5. Aylarda yapıyor rotayı. 3. Ay yapıldı diğeri 5. Ayda artık. Menenjite bişeyler dedi ama aklımda değil, doktor takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…