2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizimkinde hiç iz yok. Doktora sordum tutmuş mudur diye, biz bütün yapılan aşıları tutmuş farzediyoruz artık tutmama olmuyor dedi. 4.aydan sonra çıkar iz dedi.
Bizimki 4 ayı gecti canım 4.5 aya yaklaştı ve doktorun dedigi gibi iz 15-20 gündür falan var. Ben ilk once sivilce falan çıkmış sandim da sonra asi izi olabileceği geldi aklima. Okadar zaman sonra çıkacağını tahmin etmemiştim.

Aşı yeri kırmızı beni kızımda canım, yeni 3aylık oldu.

Önceki yolculuğunda kullandın mı bilmiyorum ama emzirme önlüğü iyi oluyor bu gibi durumlarda. Tavsiye ederim canım

Ben otobus degilde ucak yolculugu yapmistim buyuk oglumla basbasa bebekken. Pusetin uzerine ince tulbent ormustum havalandirmalardan etkilenmesin die. Pusete oyuncak takmistim falan ama genelde yol boyu meme emdi. Emzirme onlukleri biraz kalin gibi geliyor bana ben boynuma ince ve koyu renkli bie tulbent bagladim hep oyle emzirdim. Ustelik heryerde oyle emzirdim.diyebilirim.

Bizimkinde kırmızı bi nokta olarak duruyo canım. Aşının tutma tutmama durumu da mı varmış ben ilk defa duydum
Benim oğlan bugün ilk emekleme çalışmalarına başladı kendi kendine ilerledi 3 sefer . Insanın hoşuna gidiyor yahuu
Oy maşallah ona ya :))
Canım emzirme önlüğü candır. Bence en rahat o şekilde edersin. Kendi rahatın içinde emzirme atleti ve bol bi gömlek. Oğlun için bilemedim çünkü uzun yolculuk yapmadk hiç ama sırtına terlediğinde çekip alman için bez koy yüksek ihtimalle terler

Daha önce böyle konuşmuştuk ya ateş olduğunda kendiliğinden ilaçsız düşüyomuydu üstünü soyarak? 3-4 gündür ateşi çıkıyo soyuyorum biraz bi süre sonra düşüyo artmıyo ateşi diştede böylemi?

Bizimki kalem ucu değmiş gibi nokta şeklinde geçen sordum hemşire bir yıl sonrada olabilir o iz dedi ama olması tutması anlamına geliyormus

LezzetliCipetpet canım nasılsınız? Naptınız gittinizmi doktora. Cumartesi günü gidecektik biz izinliydi, bugünde eşime zor geldi götürmek yarın gidicez biz nasip olursa :)
Aynı şekilde biz de izinli olduğu için Cumartesi gidemedik canım yarın ilk randevusunu aldık, siz ne zaman gideceksiniz?

Canım dişte böyle olur diyemem ama bizde bazen soyunca düşüyor bazen de ilaç verince düşüyor yani ben de bilmiyorum henüz. Deneyimli annelere sormak lazım

Annem bazen 37lere çıkar bebeklerin ateşi, kendi kendine düşer, korkma filan diyor hep bana

İnşallah kolay bir
Şekilde atlatırız bize daha çok var ama insan geriliyor :s
Atak haftasındayız 14-19... ne kadar sürdü sizinkiler ? ilk defa bu kadar zorlandım bir dakika ayrılamıyorum yanından birlikte oynuyoruz , şarkı söylüyorum , oyun halısında vakit geçiriyoruz , ana kucağındaki oturtup kuklalarla oynatıyorum , evde bebek arabası oda oda geziyoruz buna rağmen çok mutlu değil ve benim çok zamanım kalıyor... başka neler yapıyorsunuz bebeklerinizle ?

Benim bebeğim de tam 14 haftalık, ve aynen dediğin gibi 3 gündür ne yanından ayrılabiliyorum ne de mutlu edebiliyorum. Atağa 2 gün var gibi görünüyor ama sanırım erken başladı. Biz de senin saydığın aktiviteleri yapıyoruz. Bunlar dışında karşısında dans ediyorum ve ayna önünde vakit geçiriyoruz. Bunlardan çok keyif alır normalde ama yok en fazla 2 dakika otalanıyor her aktivitede. Benimki pek uyumuyor da gündüzleri, valla pestilim çıkıyor akşam saatlerinde.

Sağol canım hergün çıkıyo soyuyorum düşüyo bu aralar.Seninkinin dişi çıkmışmıydı ne zamandır öyle senin bebiş?

Sağol canım hergün çıkıyo soyuyorum düşüyo bu aralar.Seninkinin dişi çıkmışmıydı ne zamandır öyle senin bebiş?
Canım alttan 4dişin yeri patladı, biri ele geliyor ama diğerleri daha çıkmadı. Emerken ısırdığında hissettiriyor dişler kendini ama.

İşte ben de pek bilmiyorum ney neden oluyor. Daha hem bebek çok küçük hem ben çok acemiyim.

Sen yine de ateşini takip et, burnunu devamlı temiz tut. Allah korusun çok yükselirse ateşi, hırıltı, nefes almada zorluk vs olursa hemen doktora gidin.

Koltukaltından ölçtüğümde ateşi yok ama başından ölçünce var genelde diş için böyle yazıyo int ama sık sık bakıyorum yüksrlmiyo yükselirse direk acile koşarım zaten inş olmaz.Bende acemiyim diş yeri patladı dediğin patlamadan önce nasıldı kabarık mı kızarıkmı ve patladı dediğin görüntü nasıl bişey? Araştırdım bulamadım

Canım bana doktorum şey demişti bronşiolit olduğunda "alnından ölçtüğünde 38 koltuk altından ölçtüğünde 37,5derece olunca hastaneye gelin"

Şu şekil bir görüntü oldu ilk canım, alt damağında, yatay 4tane açıklık vardı. Abalmın büyük oğlunda bu olduktan 5gün sonra diş gelmiş mesela ama Betülde bunu gördüğümüzden sonra 2hafta geçti hala ortada tam bir diş yok. Doktora gittiğimizde bunu da soracağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…